Marokkaanse lamsstoof uit ‘Uit de keuken van Fatima’
Ik geloof dat het september van vorig jaar was dat ik voor het eerst met uitgeverij Nieuw Amsterdam en Fatima om tafel zat. Ze hadden …
Ik geloof dat het september van vorig jaar was dat ik voor het eerst met uitgeverij Nieuw Amsterdam en Fatima om tafel zat. Ze hadden …
Alle recepten in Fastfood Friday zijn natuurlijk guilty, maar voor de editie van vandaag had ik zin in een échte moddervette Fastfood Friday. Zo eentje …
Over zachte, romige lasagne gesproken.. Dit is er eentje hoor! De vulling bestaat namelijk voor een heel groot deel uit ricotta, en die breng je …
Ik kan me voorstellen dat niet iedereen direct heel enthousiast wordt van het woord ‘broccolicouscous’. Ik kan me ook voorstellen dat je dat wel wordt …
Als ik voor mezelf mag spreken vind ik dat ik best een beetje thuis ben in verschillende internationale keukens. Ik kan sowieso wel uit de …
Net zoals ieder jaar deed ik ook dit jaar weer ruim van tevoren verschillende dansjes toen het aspergeseizoen in aantocht was. Het is by far mijn favoriete …
Een tijdje terug maakte ik weer eens een buddhabowl voor mezelf en ik realiseerde me dat ik er nog nooit eentje voor OMF gemaakt had. …
Hier en daar zag ik deze fancy aardappel al eens voorbij komen, en Sabine maakte ze járen geleden al eens met Parmezaan. Top combinatie natuurlijk, …
Huh, maar het recept voor een eigengemaakte Big Mac heb je toch al vaker gedeeld? Jazeker, dat klopt! Er staat een recept voor deze burger in …
Ik maak graag ovengerechten en lasagne is er daar 1 van. Meestal eten we het in het weekend want ik vind lasagne’s toch wel onder …
In het eetoverzicht van week 6 kwam er een foto van deze buddhabowl voorbij. Ik kreeg toen een paar keer de vraag of ik het …
Sinds we een paar jaar geleden Halloumi hebben ontdekt ben ik helemaal fan. Heerlijk vind ik het om deze kaas in plakken te snijden en …