Sab’s Eetoverzicht week 42-2025
Na een week werk gemist te hebben, was het afgelopen week een kwestie van twee weken in vijf dagen proppen. Een onmogelijke opgave natuurlijk en …
Na een week werk gemist te hebben, was het afgelopen week een kwestie van twee weken in vijf dagen proppen. Een onmogelijke opgave natuurlijk en …
Bruine bonensoep is zo’n klassieker die misschien niet in elk huishouden standaard op tafel staat, maar wel hoort bij de Hollandse winterkeuken. Hartig, voedzaam en …
Als de blaadjes van de bomen vallen en de dagen kouder worden, ik direct zin in warme smaken en kleuren. Romige sauzen, comfort food, gerechten …
Hoofdgerechten met vis bieden volop mogelijkheden om iets lekkers op tafel te zetten. Van lichte maaltijden tot rijkere gerechten: met de juiste bereiding komt vis echt …
Deze week liep even he-le-maal anders dan gepland. Drie kookdagen werden er precies nul en mijn werkuren moesten bij elkaar gesprokkeld worden. Mijn oma overleed …
Toen ik in mijn Instagram stories voor het eerst deelde dat ik bezig was met een Focaccia recept uit de Airfryer, gingen jullie echt LOS. …
Een klassieke bolognese saus kennen we natuurlijk allemaal wel: gehakt, tomaat, kruiden en vooral een lange, langzame bereiding voor extra veel smaak. Het is dan …
Oké, toegegeven: een sushi loempia van rijstvellen klinkt misschien een beetje vreemd als je het in eerste instantie hoort. Maar geloof me, dit is een …