Top 10 populairste artikelen van 2012

Nog heel even en we gaan met een knaller het jaar uit. 2012 is een veelbewogen jaar geweest voor OhMyFoodness en 2013 ziet er nog meer veelbelovender uit. Uiteraard gaan we er in 2013 ook weer heel hard tegenaan, maar niet zonder dat we het jaar goed hebben afgesloten. Vandaag is het de beurt aan oudere artikelen die het verdienen om weer even in de spotlight te staan. Vandaag laat ik jullie namelijk de Top 10 meest populaire artikelen zien van 2012. De aller populairste artikelen waren natuurlijk de winacties, maar die tellen we nu even niet mee.

Chocoladekruidnoten cake
1. Chocoladekruidnoten cake
Het meest populaire artikel van 2012 is het recept voor de chocoladekruidnoten cake dat eind november werd geplaatst. Helaas liggen de kruidnoten nu niet meer in de winkel en moeten we weer maanden wachten voordat we deze cake weer kunnen maken, maar er zijn natuurlijk genoeg variaties op te verzinnen!

Chips uit de magnetron
2. Chips maken in de magnetron
Gemak is toch wel hetgeen waar jullie erg enthousiast over zijn op OhMyFoodness en daarom is het ook niet vreemd dat het chips maken in de magnetron artikel het erg goed deed. Logisch ook, want aardappelen en een magnetron (of oven) heeft iedereen vaak wel in huis. Daarnaast zijn de chips ook nog eens lekker en een stuk gezonder dan chips uit zak.

Zeeuwse Bolussen
3. Zeeuwse Bolussen
De Zeeuwse Bolussen van Annebeth waren ook erg populair en we vragen ons af of iemand ze al eens geprobeerd heeft? Vergt net even wat meer tijd dan het gemiddelde recept op OhMyFoodness, maar het resultaat mag er dan ook wel zijn.

Monchoutaart
4. Monchoutaart
Blijkbaar hebben we aardig wat zoetekauwen onder onze bezoekers want ook de monchoutaart viel erg in de smaak. Ook bij ons is hij nog steeds favoriet!

Macarons
5. Macarons
Maar niet alleen recepten, ook bakmixen vonden jullie erg interessant, deze Macaron mix van Xenos was de populairste review van 2012. Tot op heden hebben we macarons nog niet helemaal from scratch gemaakt, dat gaat dus op de goede voornemenslijst voor 2013!

6. 10 ongewone McDonald’s producten
Het artikel dat ik in juli van dit jaar schreef over tien ongewone McDonald’s producten viel ook erg in de smaak. Toch vreemd (maar wel leuk!) om te zien welke specialiteiten er in andere landen worden geserveerd. Iemand zin in een McPizza…?

Triple choc blondies
7. Bakmix review: Triple Choc Blondies
De tweede en tevens laatste bakmix in de Top 10: de Triple Choc Blondies van Home Made. Voor een bakmix was het resultaat dan ook erg goed en daarom verdient hij zeker een plekje in de top 10.

8. What did I eat? (Sabine)
Persoonlijk getinte artikelen doen het op vrijwel iedere blog goed en één van mijn “what did I eat” artikelen vonden jullie blijkbaar ook leuk. Zelf vind ik dergelijke artikelen op collega foodblogs ook altijd érg leuk, inspiratie is namelijk nooit verkeerd. Deze dateert overigens al uit april!

Witte chocoladetaart met slagroom/aardbei vulling
9. Witte chocoladetaart met slagroom/aardbei vulling
Voor mijn verjaardag maakte ik mijn eerste echte taart, versierd met fondant en al. Een volledige dag ben ik er mee bezig geweest en het resultaat mocht er zijn, iedereen vond hem heerlijk. Leuk om te zien dat hij in de top 10 van meest populaire artikelen mag staan.

10. Op de markt – fruit
Begin 2012 schreef Annebeth een reeks artikelen Op de markt. In deze artikelen werden tips gegeven over waar je op moet letten bij het kopen van een bepaald product. De fruit variant was hiervan het populairst.

Wat was jouw favoriete artikel van 2012?

Join the Conversation

  1. Hester says:

    Wow, die chocoladekruidnotencake staat er nog helemaal niet zo lang op! Die macaronbakmix ligt hier ook nog ergens in de kast, die wil ik wel weer eens gaan maken. Zeeuwse bolussen lijkt me ook nog een keer leuk, en chips in de magnetron was inderdaad erg lekker! (Alleen het duurde wel lang voor één schaaltje..)

  2. Nuria says:

    Mmmm, die monchoutaart ziet er zoo ontzettend lekker uit!!

  3. ziet er allemaal heeerlijk uit, krijg er honger van!

  4. Ellen says:

    Ik heb de Zeeuwse Bolussen geprobeerd hoor, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close