Sab’s Eetoverzicht #39-2022

Ah jongens, ik ben er nog hoor! Ik kreeg afgelopen week al een paar verontrustende berichtjes of alles wel goed met me ging omdat mijn eet- en weekoverzichten werden gemist. Ja hoor, alles ok! Ik zat twee weken geleden in San Francisco en tijdens mijn vakantie upload ik eigenlijk nooit week- en eetoverzichten vanwege onbetrouwbare WiFi en tijd voor mezelf. Met mijn goede gedrag had ik alles voor vorige week al een deel klaar staan maarrrr we bevonden ons vorig weekend op uitnodiging in Disneyland Parijs en toen viel het uploaden ook even in het water. Iets met lange, zeer vermoeiende dagen en een bomvol programma. Maar ik ben er weer! Ik zal mijn afwezigheid de volgende keer even wat beter aankondigen zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken, haha.

Goed, over naar het eetoverzicht. Mijn eetweek begon een beetje anders dan anders omdat we zondagavond pas terugkwamen uit Disneyland en ik maandag direct een hele dag op de beurs stond. Maar de rest van de week dook ik gewoon de keuken in. Omdat er weinig kookdagen gepland stonden, kwam veel op mijn eigen planning aan. Die maakte ik gelukkig tussen alle bedrijven door op tijd.

Zondag

Zoals ik al zei kwamen we vorige week pas ’s avonds terug uit Disneyland Parijs. Tim had vast wat eten besteld dus toen we thuis kwamen konden we aanschuiven. De mannen aten friet met spareribs, ik had een pokébowl. Ik maakte geen foto want door de hectiek van het thuiskomen, het weerzien met papa voor de jongens en de véle verhalen schoot dat er even bij in.

Maandag

Op naar de beurs! Maandag was ik de hele dag te vinden op de Vakbeurs Foodspecialiteiten op de stand van mijn vaste partner Weydeland Kaas. Ik maakte er de hele dag lekkere kaashapjes en ’s avonds mocht ik aanschuiven in het restaurant daar. Dat was érg lekker, er was een Italiaans buffet. Ik nam caprese met burrata-mousse vooraf, geroosterde aardappelen en groenten met een stukje vis als hoofdgerecht en als toetje tiramisu. Zálig.

dinsdag

Dinsdag

Dinsdag stond ik in de keuken voor twee campagnes en als avondeten aten we een van de twee gerechten die ik maakte: wokschotel met krokante paneer. Het recept volgt.

woensdag

Woensdag

Het andere gerecht dat ik dinsdag maakte was een heerlijke gevulde herfstrollade. Ook daarvoor komt het recept binnenkort online. Erbij hadden we doperwtjes met worteltjes en mijn favoriete bloemkoolpuree. Na Disneyland waren we toe aan wat groenten, haha.

donderdag

Donderdag

Ik wil de vriezer wat leger gaan eten met het zicht op het koken voor de kerstperiode binnenkort (ja jongens, die tijd komt er weer aan) dus voor donderdag plukten we vlees uit de vriezer. Of nouja, Tim deed dat. Ik maakte er spitskoolstamppot bij want de spitskool was in de Bonus. Ik probeer de laatste weken (nog) meer op Bonusaanbiedingen te koken en dat lukt aardig.

vrijdag

Vrijdag

Vrijdag en zaterdag bepaalden de mannen wat we aten. Zowel Vic als Tim gaven wensen door voor het avondeten later in de week. Vic wilde heel graag zelf pizza’s maken (en eten natuurlijk) en haalde daar samen met Tim alle spullen voor vrijdag. Zij maakten de pizza’s, Cody en ik hoefden alleen maar aan te schuiven. Ideaal.

Zaterdag

Tim zei eerder deze week al dat hij zin had om weer eens zelf BigMacs te maken met zelfgemaakte friet, dus dat schoven we op de planning voor zaterdag. Lang geleden dat we dit zelf maakten dus het smaakte extra lekker.

En nu gaan we eindelijk weer eens een normale werkweek in. Eentje waar direct twee bomvolle kookdagen in gepland staan dus over het avondeten hoef ik eigenlijk niet na te denken. De planning is al helemaal af, ik moet alleen de boodschappen nog even bestellen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close