10x Het nieuwe jaar rustig beginnen

Zo jongens, en toen ineens was het alweer januari. Bizar niet waar? Wie van jullie is er allemaal begonnen met de goede voornemens? Ik moet bekennen dat ik er wel weer bij hoor! Ik was vorig jaar zó goed bezig met WW en zat echt lekker in mijn vel, tot ik zwanger werd. Het is niet de bedoeling om af te vallen wanneer je zwanger bent en daardoor kwam WW ook tijdelijk even te vervallen, maar halverwege vorig jaar had ik me alweer voorgenomen om in januari weer te beginnen. Even de broekriem weer wat strakker en zorgen dat de zwangerschapskilo’s er weer afgaan. Ik heb me geen moment geërgerd aan mijn dikker wordende lijf trouwens hoor, die kilo’s konden me echt gestolen worden – zolang ukkie binnenin het goed had, had ik dat ook. Maar goed, als zo’n baby er eenmaal uit is wil je toch ook wel weer in een fatsoenlijker ritme terecht komen, ik in ieder geval wel. En dus doe ik net als heel veel mensen weer rustig aan met alle snaaierijen vanaf deze maand. Om jullie een beetje op weg te helpen met gezonde recepten, zet ik vandaag 10 recepten op een rij waarmee je het nieuwe jaar rustig kunt beginnen. Even balansen tussen alle Fastfood Fridays waarmee we gewoon door gaan dit jaar. Klik op de namen van de gerechten om naar de bijbehorende recepten te gaan.

3M8A9188

1. Banaan-kokosblokjes

OMF Vivian SnelleOntbijtShakemetBanaan

2. Ontbijtshake met Griekse yoghurt en banaan

Citroenspaghetti met knoflookgarnalen en broccoli

3. Citroenspaghetti met broccoli en knoflookgarnalen

BloemkoolCouscousKipenBacon ST

4. Bloemkoolcouscous met kip en bacon

kokos chiapudding1

5. Kokos-Chiapudding

CourgetteRodePestoBimi ST 2

6. Courghetti met rode pesto en gebakken bimi

WrapPulledChicken ST 2

7. Healthy pulled chicken wraps

slawraps met kalkoenfilet 1

8. Slawraps met kalkoen

Pindakaas-chocoladebrownies

9. Pindakaas-chocoladebrownies

Kalkoenstoofpotje met champignons en wortel

10. Kalkoenstoofpotje met champignons en wortel

Bewaar deze recepten op Pinterest!

Nooit meer verlegen zitten om gezonde recepten? Bewaar onderstaande foto dan op een van jouw Pinterestborden zodat je dit artikel altijd kunt terugvinden!

10x het nieuwe jaar rustig beginnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close