Sab’s Eetoverzicht #29-2021

Ik voorspelde vorige week een rommelige eetweek, maar zo terugkijkend is het me allemaal meegevallen! We trapten de week af met een zonnige maaltijd op een nóg zonniger terras en sloten de week af met eten in de Apenheul. Vic heeft een geweldige eerste vakantieweek gehad en dat vertaalde zich zo nu en dan ook lekker in ons eten. Ik gedij normaal gesproken heel goed op planningen, maar vind het zo lekker om het in de zomervakantie een beetje los te laten.

zondag 3

Zondag

Aan het einde van de ochtend reden we in 2,5 uur naar Zeeland waar Vic zou gaan logeren bij zijn tante. Omdat het zulk mooi weer was spendeerden we de hele middag op het strand met zijn allen. Voordat Tim, Cody en ik weer naar huis zouden rijden, streken we neer op een terrasje onderaan de duinopgang om nog iets te eten. Ik had geen reuze honger en koos voor de burrata-salade, die was erg lekker!

maandag 5

Maandag

Sinds lange tijd had ik een date ingepland met mijn vriendinnetje Nanda. De hele dag waren we in Amsterdam en gingen we van winkel naar winkel en van terras naar terras. Perfect dus! Voor het avondeten streken we neer op het terras van BAUT in Amsterdam Oost waar we echt waanzinnig lekker hebben gegeten. Bij BAUT bestel je meerdere gerechten van voorgerecht-formaat, die je vervolgens deelt. We aten onder andere steak tartaar met baconmayonaise, waanzinnig lekkere burrata (zie foto hierboven) met tomaten consommé, vlierbloesem azijn, korianderzaad, erwten van de BBQ en daslook en heerlijke Parmezaan friet. Aanrader!

dinsdag 5

Dinsdag

Dinsdag stond ik nog in de keuken van kantoor om het een en ander te maken en daar nam ik lekker iets van mee naar huis. We aten Kip Hawaii spiesjes (recept volgt nog) met een lekkere aardappelsalade die ik maakte volgens dit recept maar waar ik nog wat leftovers aan toevoegde. Cody en ik aten samen omdat Tim Vic ophaalde uit Zeeland, maar zij aten later hetzelfde.

woensdag 3

Woensdag

Ik was al helemaal in de vakantie vibes op mijn mama dag en besloot een gerecht te maken dat ik zelf 5(!) jaar geleden tijdens een vakantie naar Italië at. Het was deze penne met Hollandse garnaaltjes en champignons. Zo lekker, iedereen likte zijn bord erbij af, zelfs de kindjes haha.

donderdag 3

Donderdag

We hadden donderdag flink haast toen we thuiskwamen. De kindjes moesten opgehaald worden van de gastouder, ik moest nog koken, we moesten eten en om 18.15u moesten Tim en ik alweer in de auto zitten. Een makkelijke maaltijd dus: vegetarische noedels met pindawoksaus.

vrijdag 3

Vrijdag

Afgelopen week kregen we van EAT.PEASY een proefpakket thuisgestuurd. EAT.PEASY levert 100% plantaardige maaltijden bij jou thuis en wij kregen er een aantal om te testen. Ik warmde er een aantal op: salade met sobanoedels, Sri Lakaanse curry en couscous met linzenfalafel. De curry was mijn favoriet, zo lekker! Sowieso was ik onder de indruk van deze maaltijden trouwens. Veel groenten, lekker op smaak gebracht, echt verrassend!

zaterdag 6

Zaterdag

Het eten van gisteravond was totaal niet gepland. We hadden tickets gereserveerd voor de Zomeravond bij de Apenheul. Vlak voor etenstijd gingen we hierheen, er zou namelijk een ‘foodfestival’ zijn. Dit bleek enkel Viva La Pizza te zijn en drie foodtrucks. Je kon letterlijk alleen pizza, frietjes of poffertjes krijgen voor een absurd hoog bedrag. Voor de kindjes bestelden we wel wat friet, maar zelf bestelden we eten toen we weer thuis waren. Ribs, daar had Tim zin in.

Ik heb zowaar al zo goed als vakantie! Afgelopen week heb ik heel OMF klaargezet voor de hele maand augustus en ook Instagram staat compleet ingepland. De deadlines voor na mijn vakantie staan vast maar ook daarmee kan ik pas na mijn vakantie aan de slag. Het wordt dus lekker thuis koken deze week.

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Het ziet er allemaal weer super lekker uit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close