Sab’s Eetoverzicht #14-2021

Twee weken achter elkaar waarin ik heel blij was met onze eetplanning, het is zowaar mogelijk! Nu was dat afgelopen week niet héél lastig met Pasen en een weekendje weg… Ik hoefde maar drie dagen echt te koken en dat kan iedereen, toch? We aten een van onze favoriete old school gerechten, ik stopte een traybake in de oven en we aten gewoon wéér pannenkoeken. Ik heb het idee dat we dat de laatste tijd wel erg vaak eten dus na deze week voorlopig even niet – haha.

Zondag

Wat ook steeds vaker gebeurt: vergeten foto’s te maken van het avondeten. Whyyyy? Ik maak al zó lang eetoverzichten dat het er echt wel ingebakken zit om iedere avond even gauw een kiekje te schieten van mijn bord, maar zondag ben ik het gewoon compleet vergeten. Excusez! Er bleef in ieder geval een vriend van Tim eten. Aangezien hij veganistisch eet, deden we dat zondag allemaal. We aten flatbread met falafel, altijd goed.

maandag 1

Maandag

We waren er al vrij snel over uit dat we Tweede Paasdag eten zouden gaan bestellen en we kozen uiteindelijk voor kip! Ik had een kipburger, zo lekker, de mannen hadden hotwings, kipstrips en andere stukken kip. Erbij hadden we frietjes uiteraard.

dinsdag 1

Dinsdag

Zoals ik al zei stond er een old school favoriet op tafel deze week en dat was deze spaghetti! Heerlijk met gehaktballetjes en heel veel champignons (al zijn die op deze foto verstopt onder de spaghetti). Ook bij beide jongetjes ging het bord he-le-maal leeg.

woensdag 1

Woensdag

Hoewel ik op woensdag altijd wat meer tijd heb om te koken, had ik er deze week niet zoveel zin in. En dus koos ik voor gemak! Ik mikte aardappeltjes, groenten en kipworstjes op een bakplaat en schoof deze voor ruim een half uur in de oven. Een traybake dus, een van mijn favoriete makkelijke maaltijden.

donderdag 1

Donderdag

Er kwam ook nog wat Asian food voorbij deze week. Ik had tijdens het maken van de eetplanning heel veel zin in Kip Cashew en dus ging die op de planning voor afgelopen week. Wel met pinda’s in plaats van cashews, want Tim is allergisch voor noten en we willen het natuurlijk wel leuk houden thuis.

vrijdag 1

Vrijdag

As we speak zijn we een weekendje weg met vrienden. Vrijdagmiddag vertrokken we en we vertoeven in een heerlijk huis dit weekend, daar heb je in mijn Instastories vast al wat van gezien. Hoe dan ook, we begonnen het weekend met een uitgebreid diner. We bestelden eten bij Klein Swald en dat was echt waanzinnig lekker. We hadden een proeverijtje van voorgerechten, spareribs, schnitzel, een visgerecht. Heeeerlijk was het. Mocht je in de buurt wonen van Enter/Holten: absolute aanrader.

zaterdag 1

Zaterdag

Gisteren gingen we voor gemak en bouwden we de tafel vol met snackjes. Een schaal nacho’s, wat kipkluifjes, brood met dips die we op de markt hadden gehaald. Ultiem vakantievoer dit weekend.

Aankomende week is het wel andere koek, dan is er zowaar weer eens een hele normale week zonder uitjes en vrije dagen. Wel heb ik een kookdag gepland staan vanwaar ik hopelijk iets mee naar huis kan nemen maar voor de rest van de week moet ik maar eens gaan bedenken wat we gaan eten. En snel de boodschappen bestellen, voordat mijn gereserveerde tijdvak vervalt. Oeps.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close