Sab’s Eetoverzicht #19-2022

Ik had een mákkie wat betreft het eten afgelopen week. Niet dat we niet hebben gegeten of alleen buiten de deur zijn gaan eten hoor, integendeel: ik kookte juist heel veel. Maar ik deed dat wel allemaal op kantoor waardoor we op de meeste dagen eten hadden om op te warmen. En dat blijft heel erg fijn. Zeker als ik op kantoor kook eten we gedurende de week heel gevarieerd; dat was afgelopen week niet anders.

zondag 2

Zondag

We begonnen de eetweek met nog wat restjes uit de koelkast. Er stond nog wat Toscaanse kip, die was voor mij want hallo – pastalover hier. Tim at een restje Indonesisch en in het midden van de tafel stond nog wat sushi. Maar die laatste was te droog geworden, helaas.

maandag 2

Maandag

Kookdag nummer 1 vond maandag al plaatst en een van de dingen die ik maakte was een héérlijk tray bake met mais en spareribs. Die warmde ik ’s avonds gewoon weer even op. Groot succes bij iedereen aan tafel! Recept komt binnenkort online.

dinsdag 2

Dinsdag

Ik had afgelopen dinsdagavond een feestelijke première van Foodies de film. Ik nam vriendin Nanda mee en aangezien zij in Amsterdam woont, besloten we eerst bij haar thuis een hapje te eten. Ik at een pokébowl met garnalen. Simpel, maar prima. Lekker veilig voor mijn buik ook vooral.

woensdag 2

Woensdag

De pasta van woensdag ziet er heel saai uit, maar ik vond hem heel erg lekker. Spaghetti met peppadew-gehaktballetjes. Jup, er zaten peppadews (met roomkaas gevulde pepertjes) IN de gehaktballetjes. Ook hiervan ga ik het recept binnenkort met je delen.

donderdag 2

Donderdag

Kookdag nummer twee van de week en ook voor donderdag (en vrijdag trouwens) nam ik weer eten mee. Ik maakte overdag een heerlijk soepje en hele fijne Kip Katsu sandwiches. Dat was direct ons avondeten. Simpel maar veel groenten in de soep en lekker licht om op te sporten.

vrijdag 2

Vrijdag

Vrijdag hoefde ik me ook niet uit te sloven want de koelkast stond nog vol met kooksessie-eten. Hier zie je rijst met pittig rundvlees met komijn en ik kookte er broccoli bij voor de groenten. Die bestrooide ik met gerookt zeezout trouwens. Simpel, maar lekker.

zaterdag 1

Zaterdag

Tweede keer soep deze week want Vic zeurde al wéken om ‘soep met lettertjes’. Aangezien we gister overdag een vol dagprogramma hadden, vond ik het prima om tomatensoep met lettervermicelli in elkaar te flansen gisteren. Broodje hamburger erbij en klaar is het weekendmaaltje.

Aankomende week staan er wederom twee kookdagen op de planning, maar deze keer maak ik iets minder gerechten voor het avondeten. Ik moet er dus toch echt aan geloven om vooral zelf te koken ’s avonds. Ik denk dat we het vooral heel licht en zomers gaan houden, gelet op de weersvoorspellingen. Wellicht slingeren we de barbecue wel aan of maak ik een panzanella… Hmm.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close