Week van OMF #22-2023

Goed, ik heb de afgelopen weken regelmatig mijn beklag gedaan over de gebroken weken, de feestdagen tussendoor… Maar deze week heb ik enórm genoten van het extra lange weekend. Door een studiedag van Vic was ik van zaterdag t/m woensdag vrij en dat was HEEL fijn.

We hebben veel activiteiten ondernomen, genoten van het mooie weer en ik lastte ook wat hoognodige tijd voor mezelf in.

Het was een hele fijne week!

IMG 7594

Maandag

We startten de maandag heerlijk rustig op, we zouden ’s middags namelijk pas op pad gaan. Eén van de eerste dingen die we deden waren wat aardbeien en snackkomkommers oogsten in de tuin. De kinderen vinden dat altijd zó leuk. En ik ook!

IMG 7596

Eindelijk nam ik ook even de tijd om mijn pannenkoekplant te stekken. Die had zoveel baby’s ineens. En die staan nu gezellig op het plankje in de keuken wortels te schieten.

IMG 7600

In de middag gingen we naar de Campina Open Boerderij dag. We kozen voor een boerderij in Baak en daar hadden ze veel leuke dingen georganiseerd. We aten er een ijsje, broodje knakworst, speelden in de speeltuin… Zeer geslaagde middag.

IMG 7633

Dinsdag

Vic had dinsdag studiedag en dus had ik die dag nog vrijgenomen. Maar bij het wegbrengen van Cody bleek dat hij ook heel graag bij de gastouder wilde blijven spelen. En dat kon! Dus ik had ineens een complete dag voor mezelf. En die besloot ik ook voor mezelf te houden.

Ik tikte vooral veel to do’s af. Zo deed ik boodschappen, ging even langs de Intratuin en ’s middags de stad in om cadeaus te kopen.

IMG 7635

Ook liep ik een lekker stuk met Cass.

IMG 7642

Cody zit sinds afgelopen week ook officieel op karate, afgekeken bij zijn grote broer, en ik vind het zó schattig ze allebei in hun karatepak te zien.

IMG 7649

’s Avonds plofte ik gezellig met Cass op de bank.

IMG 7650

Woensdag

Ik maakte nauwelijks foto’s woensdag. ’s Ochtends ging ik met Cass naar de dierenarts, niets spannends, ’s middags deden we wat boodschapjes en daarna ging ik met Vic naar een open training voor hockey. Daar vond ik EINDELIJK een vlierbloesemstruik, dus er gingen wat schermen mee naar huis om vlierbloesemlimonade van te maken.

Tussen de bedrijven door was ik ook bezig met het maken van desembrood zodat die donderdag de oven in konden.

IMG 7665

Donderdag

Even inkomen weer hoor, na iets dat bijna een mini vakantie leek. Ik dook de keuken in voor twee klanten en maakte een waanzinnige desem focaccia.

IMG 7664

En ook mijn eigen desembrood kwam perfect uit de oven.

IMG 7681

’s Middags maakte ik van het vlierbloesemwater lekkere vlierbloesemsiroop. Nu al zin in glazen limonade; ik vind het zo zomers.

IMG 7682

Van BK kreeg ik een brievenbus-bloemenpakketje om onze aanstaande samenwerking te vieren. Zo leuk! En zo trots om partner te mogen zijn van dit mooie merk de komende maanden.

IMG 7683

Van mijn business-partner Wies kreeg ik een kaartendeck met selfcare momenten en van Hilde ontving ik haar Slow Down Journal om wat meer aandacht voor mezelf te hebben. Heel lief allebei.

Vrijdag

Mijn vrijdag begon met de taxi-service: Vic naar school, Cody naar de opvang, Cass naar de opvang en daarna door op de fiets naar kantoor om te werken.

IMG 7688

Eind van de middag fietste ik naar mijn vriendin, we hadden afgesproken om hun trouwlocaties te bekijken (ik ben fotograaf op hun bruiloft) en daarna lekker op het terras te gaan zitten.

Uiteindelijk zaten we tot 00.00u op het terras. Héérlijk was het.

IMG 7701

Weekend

Het weekend stond compleet in het teken van doen waar ik zelf zin in had. Zaterdagochtend ging ik naar yoga.

IMG 7705

En daarna dook ik de toko in want ik had zin om Aziatisch te koken dit weekend.

IMG 7711

De rest van de zaterdagmiddag zat ik in de zon in de tuin met een boek. En dim sum.

IMG 7724

Gisterochtend startte met een verjaardag en daarna bracht ik de rest van de dag hetzelfde door als zaterdag, op precies dezelfde plek – haha.

IMG 7733

Ik ging alleen even naar binnen om de F1 race te kijken. Die ik stiekem een béétje saai vond.

Aankomende week wordt een week zoals ik hem láng niet heb gezien: met normale werkdagen. HEERLIJK.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Dat desembrood!! Prachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close