Viv’s Eetoverzicht week 50/2017

De afgelopen week was er weer eentje waar ik het gezonde eten weer aardig heb opgepakt. Ik trainde wat vaker en dat zorgt er meestal ook voor dat ik niet te zwaar wil eten van tevoren. Dus een stamppot stond zeker op het menu, maar in dit geval ná een training. En ik at ook een keertje buiten de deur vanwege een kerstborrel. Héél lekker was dat overigens en vorige week zondag begonnen we de week, of eindigde we de vorige week, met een pasta. Op verzoek van manlief want die had toch effe geen zin in een lichte maaltijd. Klinkt eigenlijk niet alsof er nog gezonde gerechten op het menu stonden hè? Was toch het geval!

Foto 10 12 17 19 50 18

Zondag

Zoals ik al zei, manlief vroeg om een pasta. En nu ben ik daar ook een groot liefhebber van dus die draai ik met liefde in elkaar. Het werd er eentje met paprika, olijven en witte kaas uit de oven.

Foto 11 12 17 18 19 07 e1513459667520

Maandag & Dinsdag

Er was nog pasta over van de vorige avond dus Tobias at dat, ik maakte voor mezelf een salade van quinoa, bulgur, zoete aardappel, aubergine, witte kaas en een beetje sesamolie. En ook daar was weer veel van over dus dat aten we dinsdag nog een keer.

Foto 13 12 17 21 12 18 e1513459689657

Woensdag

De schappen in de supermarkt liggen momenteel vol met verse zuurkool en alles wat daarbij hoort. Dus kon ik het dan ook niet laten liggen. Zuurkool met spekjes en rookworst voor de woensdag.

Foto 14 12 17 17 17 50 e1513460642153

Foto 14 12 17 17 33 40 e1513499954709 Foto 14 12 17 17 51 26 e1513499981589

Foto 14 12 17 18 12 10 e1513459746410

Foto 14 12 17 18 52 50 e1513459770805

Foto 14 12 17 19 07 46 e1513459793562

Donderdag

Ik had de kerstborrel van Penn&Ink N.Y en deze werd gehouden bij No.11 in Deventer. Er werden telkens kleine gerechtjes geserveerd (en het was heer-lijk); een garnalenkroketje, sushi met garnaal, sushi met kip, een hamburgertje, patatjes (foto mist), cheesecake (hier had ik nog wel 3 stukken van op gekund) en een kaasplankje.

Foto 15 12 17 18 16 46 e1513459816998

Vrijdag

Ik kookte weer voor alleen mezelf en ging ook deze avond trainen. Ik maakte zilvervliesrijst met tonijn, aspergebroccoli, rucola en avocado. Met sesamolie en sojasaus op smaak gebracht.

Foto 16 12 17 20 32 58

Zaterdag

Gisteren werd mijn moeder 55 en dat vierde ze met een high tea/high wine. Met meer dan genoeg (veel te veel) zoet en hartig. Ik was rond een uur of acht weer thuis en dacht eigenlijk dat ik geen honger meer zou hebben. Toch maakte ik dit schaaltje rijst met avocado, kalkoenreepjes, komkommer en gebakken uitjes nog even en dat ging er nog goed in.

Vandaag eten we, ik geloof weer op verzoek, een pasta maar het kan zoals iedere zondag weer compleet anders lopen. Boodschappen en mijn eetplanning voor de komende week heb ik vrijdag al georganiseerd dus daar hoef ik niet meer over na te denken.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close