Viv’s Eetoverzicht week 23/2018

Ja goedemorgen! Vandaag geen eetoverzicht van Sabine, maar wel die van mij. En een stukje vroeger dan normaal, zodat jullie alvast wat inspiratie hebben op de vroege zondagochtend. Sabine geniet ondertussen heerlijk van haar vakantie en ik zag al wat beelden op Instagram voorbij komen, ik geloof dat het goed toeven is daar.

Mijn afgelopen eetweek is helaas niet heel bijzonder geweest. Ik had ‘m niet zo goed voorbereid, én niet echt boodschappen gedaan dus ja, veel soeps was er niet van te maken. Omdat ik afgelopen maandag bij mijn nieuwe baan begonnen ben, heb ik het ook allemaal maar even gelaten voor wat het was. Ik wilde vooral thuis komen en daarna niets meer doen. Dus het eten, dat is telkens wat in elkaar geflans geweest. Maar wie weet haal je er toch wat inspiratie uit. De komende week wordt beter hoor, ik beloof het je nu alvast. De boodschappen zijn gisteren al in huis gehaald en dus is de planning ook al redelijk rond. Fijn, die rust. Goed, komt ‘ie!

Eetoverzicht week23

Zondag

Ongeveer dit at ik laatst bij iemand anders en ik vond het ineens een goed idee. Ik roosterde plakjes rode biet in de oven en at dit met spinazie, rucola en een beetje feta – en olijfolie en peper en zout, maar dat spreekt bijna wel voor zicht denk ik. Heerlijk die zomerse temperaturen, dan is zo’n simpel maar goed bordje als dit echt al voldoende voor mij.

Eetoverzicht week23 2

Maandag

Oké. Improvisatiemaaltijd nummero uno en ook al is dit lekker makkelijk bij elkaar gemikt, het was eigenlijk hartstikke goed te nassen. Lekker mogen we het zelfs noemen. Een pizza uit de pan met gele paprika, tonijn, rucola, mayo/dille dressing en wat pecorino (ja, laatstgenoemde haal ik zo ongeveer idee week in huis, dikke aanrader).

Eetoverzicht week23 3

Dinsdag

Ook hier improvisatie, maar ook weer hartstikke oké. Spinazie (handig zo’n grote zak, altijd een goede basis voor salade) met geroosterde zoete aardappel en paprika uit de oven (gemarineerd in kurkuma, kerrie en komijn), met rode ui en balsamico.

Eetoverzicht week23 4

Woensdag

En door op de zoete aardappel. Tobias had de avond ervoor op mijn verzoek al flink wat zoete aardappel in blokjes gesneden zodat dat niet meer hoefde te gebeuren. Ik maakte er zoete aardappelsalade van met broccoli, een eitje en mayo/dille/citroen dressing. Prima!

Eetoverzicht week23 5

Donderdag

Tja, nog een keer die oranje topper. Je kunt er maar veel van in huis hebben en even niet veel zin hebben in koken. Ik had nog wat over van woensdagavond en vulde de zoete aardappelsalade aan met tonijn met mayo en peper en zout gemengd.

Eetoverzicht week23 6

Vrijdag

Vanuit mijn werk ben ik direct door gegaan naar the Barbell Club in Apeldoorn dus ik kwam niet meer thuis om te eten. Ik haalde onderweg bij de AH deze rode bieten falafel salade. Klinkt fancy, niks aan.

Eetoverzicht week23 7

Eetoverzicht week23 8

Zaterdag

Gisteren hebben sinds tijden weer eens sushi gegeten. Samen met een gezellige club in Apeldoorn.

En zoals ik al zei heb ik het voor de komende week al aardig bedacht. Ik hoop deze week (vandaag) zelfs al een beetje vooruit te koken zodat niet alles op de avonden zelf moet gebeuren, maar ik zal zien in hoeverre dat er ook van gaat komen.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close