Viv’s Eetoverzicht week #5-2020

Zei ik vorige week dat ik echt een planning ging maken voor de afgelopen eetweek? Had ik moeten doen. Want er is niks van terecht gekomen en dat heb ik geweten ook. Ik heb meerdere malen in de supermarkt gestaan de afgelopen week om last minute nog wat ingrediënten te halen om te kunnen koken. En wat dan hè? Als er zoveel lekkers te maken is, wat gaan we dan maken? Ik had er een paar kleine vastlopers op, maar uiteraard is alles weer goed gekomen. Heeft er ook mee te maken dat ik uiteindelijk vier (!) keer niet zelf kookte. In ieder geval, voor de komende week doe ik het graag weer zoals we het gewend zijn. Volgens planning en met de meeste boodschappen al in huis.

Eetoverzicht Vivian week5 2

Zondag

Ik stond vorige week zondag op de ModeFabriek in de RAI in Amsterdam op de stand van Penn&Ink N.Y. Ze bestaan dit jaar tien jaar en daarom bakte ik (als vanouds) een hele lading aan gebak. Het werden brownies en blondies, en ik bakte in totaal 230 stuks. We hadden gerekend op 100 stuks per dag om uit te delen maar het liep iets anders; binnen 3 uur was alles op. Dan hebben ze in ieder geval gesmaakt zullen we maar zeggen ;-) In de middag maakte ik hotdogs (chef catering hier) voor de bezoekers en toen het spektakel ten einde liep, at ik er zelf ook nog eentje. Met mayo, mosterd, ketchup, augurk en een flinke lading gebakken uitjes.

Eetoverzicht Vivian week5 3

Maandag

Tussen het bakken van de brownies en blondies door, maakte ik ook nog wat voor OMF, namelijk een lekkere kazige quiche. Die stond nog in de koelkast dus die warmde ik maandagavond even op in de oven. Terwijl dat gebeurde maakte ik er een salade bij van spinazie, tomaat en oude kaas met honing-mosterddressing.

Eetoverzicht Vivian week5 4

Dinsdag

Dinsdag stond ik dus in de supermarkt met werkelijk geen idee wat ik wilde maken. Ik zag aardappeltjes en bedacht me dat ik daar wel zin in had. Echter deed het me ook denken aan deze gnocchi salade met radijsjes, makreel, veldsla, en bieslookmayo. Dus daar haalde ik de nodige ingredienten nog voor in huis.

Eetoverzicht Vivian week5 5

Woensdag

Heel fijn, als Tobias in de middag al appt dat hij aan het koken is. Ik hoefde dus niks te doen die avond en dat kwam goed uit i.v.m. meestal een drukke woensdagavond. Hij maakte een lekkere pasta, met o.a. cherrytomaatjes, verse basilicum en kaas.

Eetoverzicht Vivian week5 6

Donderdag

Ik was donderdagavond in Enschede bij een DesignTalk en daar ben ik direct vanuit mijn werk naartoe gegaan. Het plan was om ’s avonds thuis gewoon te koken maar toen ik richting het station liep om weer naar huis te gaan, besloot ik dat ik daar niet op wilde wachten. Ik had wel trek namelijk, en om dan thuis ook nog te gaan koken vond ik een te ingewikkeld plan ;-) Ik haalde bij de AH To Go een salade (overigens; meer keuze tegenwoordig) en die was prima.

Eetoverzicht Vivian week5 7

Vrijdag

Vrijdagavond was ik met mijn gezellige collega’s bij DAVO (bierbrouwerij) in Deventer en daar aten we deze bierburger die ze daar serveren. Ik at ‘m er laatst ook al eens; goeie burger.

Eetoverzicht Vivian week5 8

Zaterdag

Voor de oplettende kijker: dit bord staat inderdaad op een dekbed. Ik lig sinds gisteren ziek in bed en eten koken was er niet bij. We bestelden wat Indonesische gerechtjes en ik at o.a. wat rendang, rijst en gehaktballetjes.

Voor vandaag ga ik even kijken hoe ik me aan het einde van de dag voel en of ik ga koken. Voor de rest van de week: het doel is wél weer een planning deze week!

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close