Week van OMF #5-2020

Dat was ‘m dan, mijn laatste verlofweek! Al was het niet eens meer een hele week want vanaf dinsdag ging Cody met Vic mee naar de gastouder. Ik was dan ook weer twee volle dagen op kantoor te vinden afgelopen week en wat vond ik het héérlijk. Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik gewoon niet ben gemaakt voor fulltime moederen, dus ik heb er ook echt naar uitgekeken om weer mijn eigen ding te kunnen doen. Ik sloot de week (en dus ook mijn verlof) af met een heerlijke solo retreat.

Maandag

Ik wipte maandagochtend even gauw langs kantoor om een shopbestelling te versturen en de waterstand door te geven aan het waterbedrijf. Ook van die dingen die moeten gebeuren. Ik maakte geen foto want was echt nog geen tien minuten op kantoor voordat ik weer wegging.

foto1

Thuis bereidde ik vast het eten voor zodat dit de slowcooker in kon. Blijft toch een redder in nood hoor, helemaal met kleine kindjes in huis.

foto2

Er kwamen nieuwe foto-ondergronden binnen! Dit zijn wandpanelen voor de keuken van IKEA maar zoals je ziet doen ze het ook perfect als ondergrond voor fotografie. Aangezien je hier nooit genoeg variatie in kunt hebben wat mij betreft, zijn het weer mooie toevoegingen aan mijn collectie. En ook nog eens betaalbaar, dat is helemaal fijn.

foto3

Dinsdag

Ik begon de dinsdag met een meeting in Deventer voor project nummer 1 van dit jaar. Ik denk dat de foto al wel verraad waar we mee aan de slag gaan? Heel veel zin in en weer iets heel nieuws!

foto4

Daarna op naar kantoor waar ik heerlijk de hele middag heb gewerkt. Fijn om weer een dagje achter de computer te zitten i.p.v. af en aan de laptop pakken en voor de kindjes moeten zorgen.

foto5

Ook sloeg ik aan het meten in de kantoorkeuken want het werd toch echt tijd voor een vaatwasser(tje) nu.

foto6

Drummen met de eetstokjes na het eten, haha. Cody heeft zo’n koddig gezichtje, lekkere bolle toet.

foto7

Tim ging de hort op dinsdagavond, Nanda kwam haar verjaardagscadeautje ophalen en toen de rust was wedergekeerd ging ik zitten voor de webinar van Bright Pensioen en Share People, het pensioenfond en AOV-fonds waar ik me onlangs heb aangesloten.

foto8

foto17

foto18

foto19

foto20

Woensdag

Ik had Viv laatste gevraagd om een a day in the life shoot te doen bij ons thuis en de foto’s kwamen binnen. Ze zijn zó leuk geworden! Ik heb er uiteindelijk 127 geselecteerd en die ga ik natuurlijk echt niet allemaal met jullie delen, maar bij deze een preview.

foto9

Eindelijk werd onze vloerverwarming thuis gefixt en dat bleek gelukkig heel makkelijk. Ik stuurde Tim deze foto om te laten zien wat er nou niet helemaal goed zat, haha. Moet weer helemaal wennen aan de warmte beneden want nu is iedere trui die ik aantrek te warm, zo suf.

foto10

Na een fikse strijd met Cody ’s avonds lag hij om 20.30u eindelijk te slapen en kon ik in bad! Gelukkig is hij best een goede slaper maar bleek hij verkouden te worden waardoor het allemaal wat lastiger ging aan het einde van de week.

foto11

Donderdag

Foodpost van OOT: twee zakken suikervrije granola’s. Lekker voor in de yoghurt.

foto12

We hadden een relaxdagje donderdag aangezien het mijn laatste echte vrije verlofdag was. We hingen vooral op de bank en keken naar Disneyfilms. Nog steeds zo blij met mijn korte haar!

foto13

Via de app Once Upon had ik een fotoboek van Cody zijn eerste weken gemaakt en die kwam donderdag binnen. Het is ZO mooi geworden. Ik wil ieder jaar nu een jaarboek maken van/voor de jongens.

foto14

Terwijl de kindjes sliepen hing ik op de bank met de ongeopende LINDA’s die ik nog had liggen. Dat zijn er nogal wat… kucht.

foto15

’s Avonds lekker onderuit op de bank naar Vrienden van Amstel kijken. Ik wil daar ZO graag een keer heen. Al jaren overigens, maar de tickets zijn alweer uitverkocht voor volgend jaar. Grr…

Vrijdag

foto16

Op naar kantoor maar weer. Ik zat voornamelijk achter de pc te tikken. Er lag ook foodpost: dit práchtige kookboek Pardiz met recepten en sfeerbeelden door Perzië. Ik ben totaal niet thuis in de Perzische keuken maar zag er wel lekkere recepten in staan, dus ik ga er maar eens mee aan de slag.

foto22

Heerlijk om weer zo’n dagje ononderbroken te kunnen tikken en werken hoor.

foto29

Vic kreeg van het zoontje van onze gastouder een hele buts poppetjes waar hij zo graag mee speelt. De rest van het weekend moesten ze mee naar bed, mee in bad en mee eten haha.

foto30

Ik bestelde een Freshly Fish box om te testen voor OMF en deze werd vrijdagavond bezorgd. Eerste indruk is zo op het gezicht erg goed! Aankomende week gaan we ervan eten.

foto24

Vrijdagavond begon ik dan eindelijk aan de serie YOU.

foto21

Wel met propje op schoot. Cody was snotverkouden en had wat verhoging dus die wilde absoluut nog niet in bed slapen. Dan maar lekker bij mij waar hij binnen vijf minuten in slaap viel. Zieltje.

foto26

Weekend

Goedemorgen Vic, dank voor deze hindernisbaan die ik over moet voordat ik uit bed kan, hahaha.

foto31

Zie: ze moeten mee eten.

foto32

Na het ontbijt deed ik wat boodschappen en daarna vertrok ik naar Zwolle en Dalfsen voor mijn solo retreat! Dit boekte ik een paar weken geleden al bij Mooirivier en leek me een heerlijke afsluiting van mijn zwangerschapsverlof. Ik spendeerde eerst een middag bij Sauna Swoll.

foto25

En ging daarna richting het hotel. Kijk wat een gewéldige kamer.

foto23

Bij de solo retreat ontvang je een pakketje met een Lush bath bomb, maskertje en andere fijne dingen dus ik ging nog even lekker in bad.

foto34

En daarna een biertje drinken in de lounge.

foto33

Ik neem altijd een boek mee als ik ergens alleen heen ga. Ook als ik alleen op city trip ga stop ik mijn ereader in mijn tas zodat je iets te doen hebt als je alleen in een restaurant zit.

foto28

’s Avonds héérlijk dineren in het restaurant, het is net als 5 jaar geleden nog steeds geweldig lekker, en daarna vanuit bed televisie kijken. Wat een zaligheid en rust.

foto27

Gisteren sliep ik uit, ging ik nog maar een keer in bad want tja… waarom ook niet, en daarna maakte ik op mijn bed nog even dit weekoverzicht af. Ik ga zo richting huis, mijn mannen knuffelen, het huishouden doen en voor de rest nog even genieten van de zondag.

En vanaf nu is alles ineens weer normaal, dat is gek! Ik werk vier dagen (mijn schoonzusje gaat een dag op de jongens oppassen) op kantoor en heb weer een aantal deadlines staan. Verder wordt er (eindelijk) een vaatwasser geïnstalleerd op kantoor, dat is voor de projecten waarmee we gaan starten geen overbodige luxe, en moet ik helaas met Cody naar het consultatiebureau voor zijn eerste prik – bluh. Na een weekendje opladen heb ik echt weer zin om te knallen.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Wat heerlijk dat je vanuit bad tv kunt kijken, ik mis sowieso al een bad! Maar goed.. wat een schatje zeg. En leuk dat je ook een mama bent die fotoboeken maakt. Dit heb ik altijd enorm gewaardeerd aan mijn eigen moeder

  2. Vivian says:

    Succes met je eerste werkweek! en complimenten voor hoe goed je eruit ziet en hoe je het allemaal doet met twee kindjes en een eigen bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close