Viv’s Eetoverzicht week 15/2018

Ik heb weer een improvisatie eetweekje achter de rug en dat was wel even prima. Maar, ik heb afgelopen vrijdag boodschappen gedaan op basis van een uitgebreide planning voor de komende week, en dat geeft toch meer rust moet ik zeggen. Én ik heb wat gerichter boodschappen kunnen doen voor de dingen die ik ga maken. Nu al zin in. Ondanks dat het vooral improviseren was de afgelopen week, hebben we wel lekker gegeten. En gezond, was weer even een eis van me. Al ben ik daar gisteravond niet bepaald in geslaagd. Maar hey, je moet zo op z’n tijd de ‘balans’ héél erg in de gaten houden.

Foto 08 04 18 17 59 38

Zondag

Zo af en toe maak ik weer eens een omeletwrap. En die vul ik dan met allerlei gezonde dingen, overgoten door een smaakvol ‘sausje’. Dat werd deze keer zelfgemaakte pesto en dat fleurt de boel mega op waardoor dit een gezonde en lekkere hap was.

Foto 09 04 18 18 08 03

Maandag

Gezonde hap nummer 2. Een rijstsalade met o.a. broccoli, pesto en feta.

Foto 10 04 18 20 03 30

Dinsdag

Ik maakte vorige week een gehaktschotel met zoete aardappel bovenop. En die viel zó in de smaak bij Tobias, dat ik ‘m deze week gewoon weer maakte. Ik had er alles voor in huis dus het was zo gepiept.

Foto 11 04 18 19 14 25

Woensdag

Quiche! Met een beetje mozzarella, tomaatjes en balsamico.

Foto 12 04 18 18 33 53

Donderdag

Ik maakte zoete aardappel salade met wat avocado, spek, een eitje en citroen/dille dressing. Erbij een tartaartje.

Foto 13 04 18 20 54 44

Vrijdag

Dag 1 van onze nieuwe eetweekplanning want ik had net boodschappen gedaan. We aten wel laat hierdoor maar dat zijn we wel gewend. Rond een uur of 9 had ik deze snelle sotosoep op tafel staan.

Foto 14 04 18 17 53 08

Foto 14 04 18 19 21 40

Zaterdag

Gisteren waren Tobias en ik in het Havenkwartier van Deventer omdat daar het e.e.a. te doen was (LOS festival). Ik kreeg rond een uur of 18 toch wel wat trek en bestelde eerst een patatje om te delen en daarna viel mijn oog nog op deze heerlijke saté. Niks geen eetplanning dus gisteravond, die pakken we vanavond weer op.

En wat dat gaat worden weet ik nog niet, we kiezen er gewoon eentje uit waar we zin in hebben. Voor de rest hoef ik er niet meer over na te denken want alles is dus al in huis. Volgende week zaterdag vier ik mijn verjaardag dus ik ga nadenken over wélke taarten ik ga bakken en welke hapjes ik ga maken.

Fijne zondag! 

 

Join the Conversation

  1. Dorien says:

    Oeh ziet er goed uit :)
    Hopelijk komt er een recept van de gehaktschotel met zoete aardappels en de sotosoep :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close