Viv’s Eetoverzicht #34-2021

Soms kan ik heel erg zoeken naar maaltijden voor doordeweeks zodat ik een planning kan maken. Dan weet ik niet goed waar ik zin in heb of ik weet even niet wat we nog in huis hebben zodat ik het daarop kan baseren. Maar soms kan ik het ook heel snel geregeld hebben. En de boodschappen ook en dat was dus afgelopen week het geval. Ik bedacht binnen no-time wat het ongeveer moest gaan worden, en bestelde onze boodschappen voor het gemak. Zo gezegd, zo gedaan en iedere avond stond er een prima maaltijd op tafel. Al moet ik wel bekennen dat twee ervan besteld waren, en die waren ook nog eens hetzelfde. Bijna hetzelfde. Ach ja, ik vond het gewoon heel erg lekker die eerste keer dus ik besloot het nog een keertje te herhalen. Verder zat er een paar keer een Aziatisch tintje aan het avondeten, en gisteravond maakte ik weer eens een ovenschotel.

Eetoverzicht wk34 Vivian 1

Zondag

“Zullen we wat bestellen Viv?” “Dat is goed, maar dan geen vette hap want daar heb ik geen zin in…” Het werd een poké bowl en ik was een beetje huiverig. Ik bestelde namelijk eerder een poké bowl bij dezelfde toko en was toen totaal niet tevreden omdat het niet eens op een poké bowl leek. Nou, er was wat verbeterd hoor. Man man man, wat een flinke bowl was dit. En hartstikke lekker. Ik koos voor een standaard variant met zalm. Veel te veel was het, dus de volgende dag at ik de andere helft als lunch.

Eetoverzicht wk34 Vivian 2

Maandag

Het ziet er een beetje rommelig uit, maar lekker was het wel. Ik had alleen een beetje haast en moest mijn eten meenemen, dus het ging in een bakkie. Het is een pastasalade met een dressing van gegrilde paprika, walnoten en basilicum. Verder grilde ik kleine groene asperges en ging er wat Parmezaan overheen. Volgens mij zat er nog meer in maar wat precies weet ik even niet meer.

Eetoverzicht wk34 Vivian 3

Dinsdag

Ik maakte dinsdag een rijstsalade met tonijn en bimi. Tegenwoordig heet dat geloof ik aspergebroccoli, maar ik vind bimi veel leuker. Dus ik hou ‘m er gewoon in. Verder zat hier een rode peper doorheen, limoenrasp en soyasaus.

Eetoverzicht wk34 Vivian 4

Woensdag

Wederom een Aziatisch tintje met deze rode curry met witte rijst. Met kipgehaktballetjes al zijn het meer vierkante blokken geworden. Op het laatst voegde ik aan de curry nog kort gekookte broccoli toe, en wat cherrytomaatjes. Prima hap! Volgens mij een recept van de Appie.

Eetoverzicht wk34 Vivian 5

Donderdag

Dit was een hele snelle en makkelijke salade. Een licht gerecht en dat kwam goed uit want ik ging sporten. Het is couscous met gegrilde aubergine, rucola, basilicum, witte kaas en Parmezaan. Zou ook prima een bijgerecht kunnen zijn.

Eetoverzicht wk34 Vivian 6

Vrijdag

Ik at alleen en de dag vloog voorbij. Ineens was het al 19u en ik had eigenlijk al een beetje bedacht om gewoon even makkelijk te doen. Ik bestelde nog een keer een poké bowl, heerlijk vind ik ze. Maar deze keer stelde ik hem zelf samen want in de standaard variant die ik zondag at, vond ik teveel zeewier zitten. Een beetje vind ik wel lekker hoor, maar het was een beetje teveel van het goede.

Eetoverzicht wk34 Vivian 7

Zaterdag

Gisteren besloot ik, ook al at ik weer alleen, even lekker een ovenschotel te maken. Deze aten we lange tijd geleden wel eens en ik moest er opeens aan denken. Gelijk op de planning gezet. Met tomaat, zoete aardappel en veel kaas.

Voor vandaag staat er nog niks op de planning, en voor de rest van de week ook niet. Ik denk dat ik de boodschappen weer laat bezorgen dus ik ga aan de slag met een planning.

Fijne zondag!

 

Join the Conversation

  1. Annemiek says:

    Die pokebowls zien er goed uit! Waar bestel jij deze altijd? Ik zoek nog een lekker bezorgadresje in Deventer.

    1. Vivian Author says:

      Ik bestel ze bij Pokélivery, ze zijn goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close