Week van OMF #34-2021

Begon vorige week nog vrij rustig zo direct na de vakantie, was daar afgelopen week totaal geen sprake van. Wow, wat heb ik een productieve week achter de rug! Er stonden twee kookdagen op kantoor gepland, ik nam zes interviews af voor mijn studie, werd zelf twee uur lang(!) geïnterviewd door magazine Santé, had een hele leuke dag met mijn jongens in Dinoland en als kers op de taart werd mijn nieuwe auto geleverd, wooohooo!

Maandag

De week begon met het doen van de boodschappen, waar ik alleen een hele blurry foto van heb; dus die zal ik niet met je delen haha. Daarna dook ik op kantoor gauw de keuken in, er stonden namelijk 6 gerechten op de planning!

Wel weer even inkomen hoor, zo’n kookdag. Ik heb bijna vier weken niet in de keuken gestaan op kantoor en al helemaal niet om zoveel gerechten achter elkaar te maken. Dus ik moest echt weer even focus hebben op de planning.

Maar het is gelukt! En er ging ook een Zonder Pakje-recept op de foto waarvan de smaak identiek is geworden aan het pakje, hoera.

De perks van foodblogger zijn: heel lekker lunchen.

Nu Vic kan fietsen wil hij iedere keer op zijn fiets mee om de hond uit te laten. Aangezien Tim later thuis was uit werk, gingen we even met z’n allen. Wat een rijkdom op dit plaatje.

Dinsdag

Ik plaatste deze foto op mijn Instagramstories dinsdag en nog nooit zijn jullie zó los gegaan op een story hahah. De story ging over het Revitalash wimpersreum dat ik nu enkele maanden gebruik en zorgt voor bizar lange wimpers zoals je ziet. Er is geen wimperkruller of iets dergelijks aan te pas gekomen. Mocht je de stories terug willen zien: ik heb ze opgeslagen onder de highlight LIFESTYLE op mijn Instagramprofiel.

De eerste drie interviews stonden dinsdag gepland, ik interviewde afgelopen week zes moeders voor mijn studie-onderzoek.

‘s Middags liep ik vanuit kantoor even naar de toko, zó fijn dat dit gewoon lopend kan vanaf mijn werk.

En natuurlijk ging er veel meer mee naar huis dan de bao’s waarvoor ik eigenlijk kwam, haha. De custardbuns en spekkoek waren alleen niet zo’n succes helaas.

Hiermee kan ik iedere dag wel lunchen.

Het persbericht voor mijn nieuwste boek ging ook de deur uit dinsdag. Zo leuk en toch ook wel weer spannend! Heb jij ‘m al gereserveerd?

Dit mooie pakketje met Turkse producten kreeg ik tijdens mijn vakantie bezorgd. Mooie olijfolie, een tomatenspread en zwarte olijven. Eens kijken of ik daar iets lekkers mee kan maken.

Dinsdagavond thuis weer verder met de studie; de interviews samenvatten en verwerken.

Woensdag

De laatste mamadag van de zomervakantie bracht ik met mijn jongens door bij Dinoland in Zwolle! Dat stond al even op ons lijstje en aangezien de weersvoorspellingen voor woensdag ok waren, gingen we lekker op pad.

Dat was een GROOT succes, wat een leuk en kleinschalig attractiepark! Vic en Cody keken hun ogen uit.

Uiteindelijk waren we er van 10.00u tot 13.00u. Zeker voor herhaling vatbaar.

Terwijl Cody in bed lag zette ik mijn bolide op de foto voor de verkoop. Ik heb er ruim vier jaar in gereden en het was mijn allereerste ‘volwassen’ auto. Toch wel beetje dubbel gevoel dat hij nu is verkocht.

Donderdag

Donderdag stond ik wederom de hele dag in de keuken, zeven gerechten gingen er op de foto.

Tussendoor had ik een twee uur durend interview met Santé. Zij interviewden mij voor mijn nieuwe kookboek, maar uiteindelijk ging het veel meer over levensgeluk, zelfontwikkeling, mijn jeugd en welke dingen mij gevormd hebben als persoon. Heel openhartig in ieder geval, dus ik ben heel benieuwd hoe het straks in het magazine komt! Ik zal het met jullie delen als het uit is.

Eén van Tims favorieten ging ook op de foto donderdag: een super simpele banoffee taart.

Ter ere van het nieuwe boek van Susan Aretz, Wereldwijd Borreltijd, werd een bomvol borrelpakket geleverd. Lekker zeg!

Een typisch plaatje van een foodblogger met webshop: een stapel bestellingen, foodpost, blurry foto vanwege vette vingers door het koken… haha.

Vrijdag

Ik werkte vrijdag een dagje vanuit huis omdat mijn nieuwe auto geleverd zou worden! De ochtend werkte ik en vanaf 11.30u nam ik interviews af voor mijn studie.

Ik droeg een nieuwe jurk van MANGO en vind hem zó leuk. Zit ook echt heerlijk.

En jaaaaa, begin van de middag kwam dan eindelijk mijn nieuwe auto! Ik ben overgestapt op (zakelijke) lease en lease een KIA Stonic. Vind het ZO’N gave auto en ben er niet normaal blij mee.

Nog een keer extra blij toen ik zag dat de auto voorruitverwarming heeft. Hoe ideaal is dat in de winter!

Weekend

Het weekend was vrij rustig. Ik was vrijdagavond en zaterdagochtend alleen met de boys en reed even langs mijn ouders om de nieuwe auto te laten zien. Dit deden we ‘s middags met zijn allen ook nog bij mijn schoonfamilie. Ook werd er foodpost geleverd die ik zelf had besteld: dé ‘Holy Unicorn gin’ van Susan Aretz.

Zaterdagavond besteedde ik aan de hobby, vergezeld door een Gin & Tonic – erg lekker!

Gisteren was zó druilerig, we bleven de hele dag binnen. Althans, Cody en ik want Vic ging ‘s middags met Tim naar de bioscoop voor het eerst. Cody zit momenteel in een wat moeilijke fase (hij is bijna twee) en dat slúrpt echt energie, dus ik vond het echt heel fijn om heel even een middagje rust te hebben terwijl Cody in bed lag.

Aankomende week gaat het allemaal een tandje minder hard. Vic moet weer naar school, de zomervakantie zit er nu officieel op, mijn vader is jarig, mijn oude auto moet worden ingeleverd en ik mag weer een ochtendje bij de kapper zitten. Verder zal ik vooral veel tijd achter de computer doorbrengen, alle gerechten die afgelopen week gekookt werden moeten natuurlijk ook nog worden uitgewerkt.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Wat een mega toffe auto zeg, ziet er super uit! En ik kan begrijpen dat het soort gek is om opeens weer zo in de keuken te staan. Maar je hebt dus weer prachtige en overheerlijke dingen gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close