Viv’s Eetoverzicht #39-2021

Wij trapten onze eetweek af met een lekkere lunch met alle coaches van de Barbell Club bij ons thuis. Ik vond het fijn om weer even in de keuken te staan en eten voor anderen te maken, dat was lang geleden namelijk. Door de kooksessie in de middag en wat borrelhapjes later op het terras, besloten we in de avond nog een hapje buiten de deur te gaan eten. Het was mooi weer, en we konden nog heerlijk buiten zitten. Is nu een COMPLEET ander verhaal. De herfst is gearriveerd hoor. Niet het beste weer, maar ook wel weer lekker om een ander seizoen in te gaan. Voor de rest van de week ging het weer aardig volgens planning, en dat is toch zo’n dikke aanrader he jongens. Gewoon de boel al in huis hebben, en er niet meer over na hoeven denken. Alleen over wat je die dag wil eten. En gisteren de perfécte afsluiter!

Eetoverzicht Vivian week39 1

Zondag

De lunch van zondag, want die was lekker en niet ingewikkeld, wél een aanrader. Ik maakte een flinke hoeveelheid pastasalade, met een gegrilde paprikasaus, groene aspergetoppen, Parmezaan en basilucum. Erbij een salade met Parmaham, groene pesto, mozzarella en cherrytomaatjes. Aangevuld met wat ciabatta. Ging bijna allemaal op.

Eetoverzicht Vivian week39 2

In de avond besloten we nog even wat te gaan eten bij een Italiaan (Da Mario) hier in Deventer. We zijn hier de afgelopen zomer een paar keer geweest; het is een gezellig straatje en de pizza’s zijn hartstikke lekker. Ik nam een vier-kazen pizza, die had ik lang niet gegeten, heerlijk!

Eetoverzicht Vivian week39 3

Maandag

Dit is een favoriete makkelijke hap van ons. Falafel met een goedgevulde couscous, hummus en een beetje yoghurt. In de couscous stopte ik komkommer, cherrytomaatjes, flink wat fijngehakte koriander en munt, witte kaas en avocado. En uiteraard een beetje olijfolie en peper en zout.

Eetoverzicht Vivian week39 4

Dinsdag

Van de couscoussalade was nog wat over. Ik bakte daar nu dus wat zoete aardappelfriet bij, en een pompoenburger. Overigens ben ik niet vegetarisch maar vind ik het wel eens lekker om wat anders uit te proberen. Deze burger beviel wel!

Eetoverzicht Vivian week39 5

Woensdag

Tobias is vaak op woensdag thuis en hij kookt dan wel eens. Héél fijn want ik kan dan gelijk aanschuiven wanneer ik uit m’n werk kom. Hij maakte woensdag deze lasagne met heel veel courgette, gebakken bacon, ricotta en tomatensaus.

Eetoverzicht Vivian week39 6

Donderdag

Mijn moeder kwam donderdagavond oppassen dus ik maakte woensdagavond nog een flinke pan pompoensoep zodat ze daar ook van kon eten. Ik nam zelf ook even een bakje, een bakte er een naanbroodje bij. De soep is niet volgens een recept gemaakt trouwens, ik heb gewoon in de pan geslingerd wat me er lekker bij leek.

Vrijdag

Zoals je ziet werd er veel gekookt en ook flinke hoeveelheden dus vrijdag was onze kliekjesdag. Ik at nog wat van de lasagne en wilde eigenlijk ook nog soep, maar zat vol. Dus die mocht Tobias van me hebben ;-)

Eetoverzicht Vivian week39 7

Zaterdag

Ik ben dit weekend bij mijn ouders en ik snákte naar een flink bord friet. Mijn moeder bestelde het graag voor me :-) We aten dit met een frikandel speciaal erbij en ik heb nog een goeie tip; er is van Hela een kruidenketchup ‘pinda’. En die is LEKKER! Wist m’n moeder weer te vinden ;-)

We hebben nog van alles in huis dus ik doe nog even geen grote boodschappenronde. Daarbij heb ik een HelloFresh box gekregen van een vriendin en die wordt woensdagavond bezorgd. Zou het zelf niet snel bestellen zo’n box, maar wil hem voor nul euro wel eens uitproberen hoor, ben de moeilijkste niet ;-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close