Sab’s Eetoverzicht #5-2022

Ik stond de afgelopen week niet in de keuken op kantoor en dat betekende dat ik thuis gewoon aan de bak moest ’s avonds. Het was een vrij drukke week met hier en daar wat change of plans dus ik had het mezelf niet al te moeilijk gemaakt met de gerechten die ik had ingepland. Gelukkig maar! We begonnen de week met een bestelling bij de cafetaria want alle mannen in huis hadden zin in friet en ik sloot de werkweek gezellig met een vriendinnetje af bij ’t Zusje.

P.S: kunnen we alsjeblieft weer richting zonnig weer gaan zodat de foto’s in deze eetoverzichten weer een beetje aantrekkelijker worden alstublieftdankuwel?

zondag

Zondag

Mijn schoonzusje was er zondagmiddag en we besloten dat we allemaal zin hadden in friet. En die bestelden we bij Family; dat zit hier in de wijk en vinden wij altijd érg lekker. Ik ging voor mijn vaste snacks: een kroketje (die wordt uitgelepeld met friet) en een shoarmarol met knoflooksaus; YUM.

maandag

Maandag

Voor maandagavond hadden we nog een restje Shepherd’s Pie in de koelkast staan. Tim werkte thuis dus die belde ik onderweg al of hij de ovenschaal vast in de oven wilde zetten. Af en toe is dat thuiswerken best handig, haha.

dinsdag

Dinsdag

Van het recept dat ik maakte voor Alaska Seafood had ik nog behoorlijk wat gerookte zalm in de koelkast liggen en dat moest echt op. Ik maakte er een pasta mee met Boursin en doperwtjes. Zo simpel maar we vinden het allemaal super lekker. En ideaal is het ook; Vic gaat sinds kort namelijk naar karate op dinsdag en dat start al om 18.00u. Snelle/simpele gerechten zijn dus een must op deze dagen.

woensdag

Woensdag

Op de woensdag hebben we altijd een beetje zin in comfort food. Het is mijn mamadag maar dat is tegenwoordig met zwemles ’s middags altijd een beetje rennen en vliegen en hier en daar schipperen. Ik maakte Kumpir die dag. Dat was al even geleden en we hebben er echt van gesmuld.

donderdag

Donderdag

Het was de bedoeling om iets anders te koken donderdag maar vertraging onderweg gooide roet in het eten. Cody voelde zich niet zo lekker en we waren allemaal pas om half 6 thuis; het eten dat ik gepland had zou nog 45/60 minuten in beslag nemen. Change of plans dus en ik pakte een aardappelschotel uit de vriezer, samen met lekkerbekjes en doperwtjes met worteltjes. Door de hectiek was ik alleen vergeten een foto van mijn bord te maken, maar gelukkig lag er op dat van Vic nog genoeg hahaha.

vrijdag

Vrijdag

Datenight met vriendinnetje Kevser stond op de planning vrijdagavond en we hadden gereserveerd bij ’t Zusje. Dat was een aantal weken geleden nog een beste strijd trouwens, maar het was gelukt. Het was heel gezellig en super geslaagd. We tafelden vier uur in totaal. Eén minuut voor tien liepen we de zaak uit, haha.

zaterdag

Zaterdag

Het eten van gisteren stond eigenlijk gepland voor donderdag, maar zoals je net hebt kunnen lezen ging dat even niet door. En stiekem hebben we er daardoor misschien nog wel meer van genoten gisteren. Ik maakte Rendangballetjes, een beetje volgens dit recept, met kokosrijst en snijboontjes. Erbij een gekookt eitje, sjalotsaus, gebakken uitjes en Atjar.

Aankomende week is qua eten een beetje van hetzelfde. Ik heb één kookdag op kantoor maar die dag wordt er niet echt avondeten gekookt en is er dus niets voor mij om mee te nemen naar huis. Alle afspraken die we hebben zijn overdag dus daar hebben we met het avondeten niet zoveel last van. De bedoeling is wel om de week met z’n viertjes af te sluiten bij Loetje in Gorssel. Fingers crossed dat er niet iets dat die plannen in het water gooit.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close