Sab’s Eetoverzicht #48-2021

Het was voor ons een hele normale eetweek afgelopen week. Ik kookte vrijwel de hele week zelf maar kon twee keer iets van kantoor meenemen naar huis en dat scheelt toch wel altijd een heleboel tijd! Variatie zat er in ieder geval genoeg in! We aten pasta en een lekkere curry, maar ook oerhollandse boerenkool. Heerlijk zulke weken.

zondag

Zondag

We trapten de week af met Turkse pizza, daar had Tim zin in. We kopen hiervoor altijd de Turkse pizza’s van Marhaba, verkrijgbaar bij Albert Heijn. Die zijn namelijk zó lekker! Erbij hadden we diverse groenten en een beetje kip kebab.

maandag

Maandag

Ik moest maandag de keuken op kantoor in voor een aantal samenwerkingen en gelukkig kon ik daarvan iets meenemen naar huis. Dat werd vegan spaghetti & meatballs. Ik maakte daarvoor trouwens een héle lekkere, vrij simpele tomatensaus. Ik denk dat ik die in het nieuwe jaar nog even apart ga uitwerken voor OMF. Zo’n goed basisrecept is altijd handig om te hebben namelijk.

dinsdag

Dinsdag

Het avondeten van dinsdag had ik ook maandag overdag al gemaakt dus hoefde alleen nog opgewarmd te worden ’s avonds. Het was een hartige taart met gehakt, prei en champignons. Heel lekker; het recept hiervan komt nog online deze maand. Erbij aten we salade, dat vind ik altijd het lekkerst bij hartige taart.

woensdag

Woensdag

Mijn nieuwste Le Creuset pan uit de Harry Potter collectie mocht werk verrichten woensdag en ik maakte daar deze heerlijke gele curry met knoflookgarnalen en babymais in.

donderdag

Donderdag

Oerhollandse pot op donderdagavond: boerenkoolstamppot met rookworst! Ik kocht de boerenkool hiervoor gewoon voorgesneden, maar was er niet zo over te spreken deze keer. Veel harde stronken en scherpe randjes, zo jammer. Dit moet maar gauw in de herkansing.

vrijdag

Vrijdag

Een AGV’tje op de vrijdagavond. Ik wilde eigenlijk aardappelpuree maken maar daar had ik echt geen zin meer in toen ik eenmaal moest koken. Uit de vriezer haalde ik aardappelkroketjes en die aten we met groenten die ik nog in de vriezer had liggen en braadworstjes met jalapeño en cheddar. De kindjes aten kipkluifjes.

zaterdag

Zaterdag

Voor het avondeten van gisteravond zette ik een pan in de oven met procureur. Dit vlees lag nog in de vriezer en aangezien ik de vriezer echt leeg wil eten, maakte ik gister lekker pulled pork. Dat aten we op gegrilde brioche met farmers salade. Top weekendmaaltje!

Vanavond gaan we pakjesavond vieren en dat doen we, vaste prik, door te gourmetten! En voor de rest van de weken doen we redelijk normaal. Vrijdag hebben we een kerstdiner van Tims werk, dat start om 14.30u in  verband met de maatregelen – haha, maar verder geen plannen.

Fijne zondag en pakjesavond als je het nog moet vieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close