Sab’s Eetoverzicht #47-2021

Zo dan, we hebben weer eens een normale week achter de rug! Normaal als in: er werd vrij normaal gekookt en er stond ‘slechts’ één etentje op de planning. Wel direct een van de laatste van de komende tijd helaas, zo zuur allemaal weer. Maar goed, ik heb niet zoveel behoefte om lang stil te staan bij de nieuwe maatregelen die zijn aangekondigd afgelopen vrijdag, dus op naar het eetoverzicht. Zo terugkijkend wordt mijn eetweek wel gedomineerd door kaas en pasta, hahah.

zondag 3

Zondag

Na ons tripje voor Visit Veluwe hadden we niet zo’n behoefte aan een uitgebreid diner zondag, dus we hielden het lekker makkelijk met soep en vers stokbrood. Meer heb je soms ook niet nodig!

maandag 3

Maandag

Van Crisp lag er nog lekkere truffelravioli in de vriezer en aangezien ik de vriezer echt een beetje leeg wil gaan maken de komende weken, zette ik dat op tafel maandag. Lekker met paddenstoelen, truffelroomsaus en uitgebakken bacon bits. Op een of andere manier voelt dit gerecht altijd super luxe terwijl het in no-time op tafel staat.

dinsdag 3

Dinsdag

Ik ging aan de slag met mijn eigen recept voor Mexicaanse burrito’s zonder pakje. Dat valt bij ons thuis ook altijd goed in de smaak want alle mannen vinden het heerlijk.

woensdag 3

Woensdag

Tim had zin in macaroni deze week maar dan wel in de vorm van een ovenschotel. Okido! Ik maakte mijn eigen Kip Parmezaan pastaschotel maar dan met macaroni in plaats van rigatoni. Het was een flinke schaal dus we aten er een dag later nog een keer van.

donderdag 3

Donderdag

Het was helemaal niet de bedoeling om twee dagen achter elkaar hetzelfde te eten, maar donderdag was een ongelofelijk drukke dag en ik was wat later thuis dan gebruikelijk. Puf om te koken had ik niet meer dus ik was maar wat blij met de restjes van gisteren! Deze keer gewoon opgewarmd in de pan.

vrijdag 2

Vrijdag

Eindelijk ging ik met vriendinnetje Annemie uit eten vrijdag. Deze date stond al veel eerder gepland maar kon toen niet doorgaan. En nu kon het op de valreep nog nét. We aten bij restaurant Silk in Apeldoorn en ik heb genoten van de sushi en dim sum. Het was heel gezellig.

zaterdag 3

Zaterdag

Een AGV’tje om de eetweek mee af te sluiten. Soort van dan. We hadden slavinken, doperwten met worteltjes en deze lekkere aardappel-champignongratin.

Aankomende week is zowaar ook een normale week. Qua werkdrukte wel wat pittig, maar als het goed is eten we gewoon iedere avond samen aan tafel. Ik ga maar eens nadenken over de eetplanning.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close