Sab’s Eetoverzicht #41-2022

Dol was ik op de eetplanning van afgelopen week. Ik had één kookdag gepland staan waar heerlijke recepten uitkwamen, de slowcooker én instant cooker gingen aan en het eten dat op tafel stond was weer heerlijk gevarieerd. 

zondag 1

Zondag

Voor het avondeten van zondag trok ik twee mysterieuze zakken uit de vriezer en uiteindelijk bleken ze beide pastasaus te bevatten. Ik verzamelde daarbij alle restjes pasta die we nog in huis hadden en maakte een eenvoudig maar lekker mailtje.

maandag 1 

Maandag

Maandag was kliekjesdag en ik at het restje Kip Jalfrezi op dat we vorige week ook aten. Erbij hadden we héérlijke Koreaanse kip die ik overdag maakte en waarvan het recept binnenkort online komt.

dinsdag 2

Dinsdag

Ik hoefde maar weinig moeite te doen voor het avondeten dinsdag, want ik schoof een traybake in de oven. Deze om precies te zijn. De spareribs waren in de aanbieding bij de Albert Heijn afgelopen week en dat leek me een perfect moment om de Texaanse traybake weer eens te maken. 

woensdag 2

Woensdag

Het weinig moeite hoeven doen voor het avondeten is wel een beetje de rode draad tijdens deze eetweek – haha. Ik trok de slowcooker weer eens uit de kast en maakte een van onze favoriete gerechten: Toscaanse kip. Je kunt dat eten met rijst of pasta, maar deze keer deed ik het laatste kwartier gnocchi bij de Toscaanse kip in de pot. Dikke vette tip, zó lekker namelijk!

donderdag 2

Donderdag

De multicooker bleef op het aanrecht staan want donderdag gebruikte ik hem weer, deze keer voor de instant pot stand (snelkookfunctie). Ik maakte deze spinazierisotto en voegde daar kruidenkaas aan toe voor extra smaak. 

vrijdag 2

Vrijdag

Van mijn samenwerkingen met Greenforce hadden we nog een zakje mix voor vegan gyros en tzatziki staan. Die wilde ik echt een keer op maken en dat deden we vrijdag. We aten het met wraps, lang geleden!

zaterdag 1

Zaterdag

Tim was gistermiddag weg en bracht op de terugweg eten mee. McDonaaaald’s, daar hadden we allemaal zo’n zin in. Ik proefde onder andere de McPlant en die vond ik eigenlijk zeer ok!

Aankomende week sta ik wederom een dag in de keuken en daar komen sowieso twee recepten uit die we kunnen gebruiken als avondeten. Ook gaan we ter ere van oma’s verjaardag een avondje uit eten dus onderaan de streep hoef ik maar weinig gerechten zelf te bedenken. Voor de dagen waarop ik wel moet koken ga ik het archief van OMF maar eens doorspitten naar wat oude favorieten.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close