Sab’s Eetoverzicht #28-2020

Terugkijkend op deze eetweek kan ik wel concluderen dat ik een makkie had. Er stonden nog aardig wat restjes in de koelkast waar we meerdere dagen van hebben kunnen eten, er werd eten besteld en de slowcooker mocht zijn werk weer een keer doen. Feitelijk heb ik dus eigenlijk maar twee dagen écht moeten koken. Ook wel eens lekker hoor moet ik zeggen.

zondag 1

Zondag

Er stonden kliekjes op de planning om te eten zondagavond. Tim zei echter aan het einde van de middag: “weet je waar ik nou zin in zou hebben…? Chinees.” Het grappige is: ik had het net die ochtend met mijn moeder over eten van de Chinees gehad en dat het wel weer eens lekker zou zijn om dat te eten. Het had zo moeten zijn denk ik en dus bestelden we Chinees – haha. Veel te veel uiteraard, dus maandag aten we er nog een keer van.

maandag 1

Maandag

Zo gezegd zo gedaan, maandag aten we nog een keer Chinees. Ik vind kliekjesdagen altijd zo fijn. Je komt thuis uit werk, warmt het eten op en klaar is kees – perfect. Mijn favoriete gerecht van de Chinees is overigens gewoon de bami, die vind ik zonder saus al heerlijk. Tim vindt nasi altijd lekkerder; gelukkig hadden we het allebei!

dinsdag 1

Dinsdag

De kliekjes waren nog niet op, in de koelkast stond namelijk ook nog wat van afgelopen week. Zelf warmde ik de pasta op, Tim at nog een beetje van de aardappel-tonijnschotel. Pasta laat zich altijd prima weer opwarmen vind ik. Beetje ketchup er overheen en je hebt zo weer een lekker maaltje.

woensdag 1

Woensdag

Woensdag was het dan wel tijd om even in de keuken te staan. Ik was van plan om lasagnewraps te maken, maar na een pittige mamadag had ik totaal geen zin meer in al die moeite en maakte ik er uiteindelijk gewoon lasagne van. De lasagnevellen verving ik wel door de wortelwraps van No Fairytales en wow – dat bleek echt een gróót succes. Tim en ik waren het er over eens dat we de lasagne misschien zo nog wel lekkerder vonden dan de traditionele variant, hij was namelijk een stuk minder zwaar. Echt een topper. Ik heb het recept in mijn notities gezet zodat ik het nog een keer kan maken en fotograferen van OMF. Ik denk dat dit recept bij jullie ook wel in de smaak valt namelijk.

donderdag 1

Donderdag

Een erg kleurrijk gerecht hadden we niet op ons bord liggen donderdag, maar lekker was het wel. Ik had de slowcooker overdag al aangezet voor deze knoflookkip. Erbij maakte ik aardappelpuree en bakte ik mini champignons op. Héérlijk. Voor de kip gebruikte ik twee bollen knoflook, stínken.

vrijdag 1

Vrijdag

Vrijdagmiddag reed ik naar Amsterdam voor een Harry Potter filmmarathon bij vriendinnetje Nanda. Voor het avondeten besloten we te bestellen bij Wagamama. Ik had de hele week al zin in Ramen en dus koos ik daarvoor. Ik moet eerlijk zeggen: ik vond het allemaal wat duur voor wat we ervoor terugkregen en ook qua smaak was het zo zo. Jammer, maar volgende keer beter.

zaterdag

Zaterdag

Voor het avondeten van gisteren was ik gewoon weer thuis. Tim had entrecôte uitgehaald en ik kocht bij het boodschappen doen een aardappelschotel en wat groenten. Super simpel AGV’tje dus, maar prima en lekker.

As we speak zit Vic bij me op schoot, die wil ook even ‘werken’ dus hetgeen hierna getypt staat is van zijn hand:

lwelds’psw2o/od.4[poemkoxkdmng

 

Deze week gaan we weer over tot de orde van de dag, het wordt eigenlijk een vrij normale week wat eten betreft. Alleen voor donderdag moet ik iets bedenken dat echt heel simpel is. Na het werk ga ik namelijk even naar huis om te eten en vervolgens sta ik om 20.00u in mijn kantoorkeuken voor de cheesecakeworkshop die ik ga geven via Instagram! Morgen start de Cheesecakeweek op Ohmyfoodness, maar in Week van OMF zal ik daar even iets meer over vertellen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close