Sab’s Eetoverzicht #17-2021

Eigenlijk heb ik niet zoveel te vertellen over de eetweek van afgelopen week, ik heb namelijk het gros van de week niet zelf gekookt. Mocht je het even gemist hebben: ik ben afgelopen woensdag aan mijn knie geopereerd en zat daarna voornamelijk op de bank. Samen met Tim had ik de eetplanning voor deze week gemaakt en ervoor gezorgd dat hij zo min mogelijk moeite hoefde te doen voor het eten. Dit betekende overigens wel dat we heel lekker hebben gegeten want juist die super simpele maaltijden zijn vaak het lekkerst. Comfort food!

zondag

Zondag

We trapten de eetweek af met een kliekjesmaaltijd. Vorige week zaterdag bestelden we bij FUZE Kitchen eten en ik had nog een groot deel van mijn Donburi over. Even opwarmen in de pan en het was een prima maaltje voor de zondagavond.

maandag

Maandag

Mijn laatste werkdag was maandag en ik besloot daar gewoon even de voorraadkast en vriezer in te duiken voor het eten ’s avonds. Ik haalde vis en groenten uit en maakte daar een soort stoofpotje van met tomaten, kokosmelk en de Creoolse specerijenpasta van Sorgh & Hoop. Rijst erbij en klaar!

dinsdag

Dinsdag

Koningsdag! We vierden het eigenlijk totaal niet en deden met het eten ook niets bijzonders. Hoewel het wel toevallig is dat ons avondeten ook daadwerkelijk oranje van kleur was, haha. Ik maakte de romige tomatengnocchi met burrata die afgelopen week online kwam. Hierbij moet ik mezelf overigens aanleren twee pakken gnocchi te halen want één is gewoon te weinig voor ons vieren.

woensdag

Woensdag

Ik spendeerde de hele dag in het ziekenhuis en aangezien ik, omdat ik nuchter moest blijven voor de operatie, niet meer had gegeten dan twee bruine boterhammen met kaas, had ik ’s avonds écht trek. Tim toverde een aardappelschotel met Kip Piri Piri en salade op tafel. Smaakte zó enorm goed. Alles is lekker als je trek hebt hè.

donderdag

Donderdag

Soep met brood vinden wij hier in huis altijd goed dus dat stond donderdag op tafel. Maïssoep met zoete aardappel, Turks brood uit de oven en erbij hadden we nog wat kip (carbonara) die over was van de dag ervoor.

vrijdag

Vrijdag

De hele week had ik al zin in het eten van vrijdag: old school macaroni! Het blijft een favoriet van mij, haha. Lekker met ketchup en extra veel kaas – yum.

zaterdag

Zaterdag

Tim kondigde het vrijdag al even aan: “ik denk dat ik dit weekend zin heb in zo’n foute diepvriespizza”. Aangezien hij het voor het zeggen heeft wat eten betreft op dit moment, werd dat het dus ook. Ik koos voor mijn favoriet: Ristorante Funghi.

Aankomende week zal het nog niet heel anders zijn denk ik. Hoewel ik mezelf al behoorlijk goed kan redden, is het niet de bedoeling dat ik teveel sta of loop dus echt in de keuken staan zit er (nog) niet in. Ook nu gaan we in overleg weer een eetplanning maken dus. Woensdag ben ik in ieder geval jarig dus dan gaan we sowieso iets lekkers eten!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close