OMF’s Eetoverzicht week 30

Week 30 van 2016 zit er alweer op en daarmee ook gelijk de OMF Fit Challenge. Afgelopen vrijdag heb je alles al kunnen lezen in de laatste update daarover, maar in dit OMF’s Eetoverzicht zien jullie natuurlijk nog wel mijn ‘laatste’ Fit Challenge diners. Zoals ik al meerdere keren heb aangegeven is het de bedoeling gewoon lekker door te gaan komende weken, al heb ik dit weekend wel een klein cheatweekend ingelast. Vrijdag genoot ik sinds vijf weken weer van vers brood (dat kan soms zó lekker zijn) en gisteren was ik met vriendinnetje Nanda naar Lepeltje Lepeltje hier in Apeldoorn. En op zo’n foodfestival valt er natuurlijk ook genoeg te proeven. Verder waren de rest van de maaltijden eigenlijk weer heel simpel. Salades voornamelijk, maar toch gevarieerd.

tobi_en_viv

Zondag

Vorige week zondag aten we bij Tobias en Viv! We waren ’s middags daar om foto’s te maken voor Tobias zijn nieuwe website en bleven plakken op een terrasje en vervolgens bij hun thuis. Viv slooft zich altijd net zo uit voor het eten als ik (handig én lekker) dus we werden weer goed verwend. Op tafel die avond onder andere couscoussalade, zwarte rijstsalade met aardbei, kip- en gambaspiesjes. Jumjum.

eenpans_courghetti

Maandag

Maandag kookte ik het enige OMF-waardige diner van deze week. No worries, overdag heb ik genoeg gekookt alleen de diners zijn niet allemaal blogwaardig. We aten eenpanscourghetti. Zó lekker! Echt zo’n gerecht waarbij je de pasta totaal niet mist. Het recept ga ik zeker nog met jullie delen.

couscoussalade_met_kip

Dinsdag

Jeuuhh weer couscoussalade op dinsdag, deze keer met geroosterde zoete aardappel. Couscoussalades zijn populair geworden hier in huis. En helemaal op drukke avonden is het ook gewoon heel makkelijk. Ik grillde er een kippenpootje bij uit de oven.

caesar_salad

Woensdag

Woensdag stond ik de héle dag in de keuken voor de boekshoot van de volgende dag. Aangezien ik woensdagochtend nog andere afspraken had liep alles een beetje uit waardoor ik niet meer aan koken toe kwam. Tim haalde daarom op de terugweg van zijn werk wat te eten bij de supermarkt. Voor mij een Caesar Salade met kip, hijzelf at broodjes met gehaktballen. Moet een keer kunnen zo’n maaltijdsalade.

Donderdag

Geen foto van het avondeten van donderdagavond, we aten uitsluitend dingen die voor het boek bestemd zijn dus daar moeten jullie nog even op wachten.

soep_met_brood

Vrijdag

Jaaa, de Fit Challenge is voorbij! Ik had mezelf een klein cheat weekendje beloofd dit weekend en voor het eerst sinds lange tijd at ik weer eens brood vrijdag. Héérlijk. Lichtjes ingesmeerd met truffelmayonaise en afgetopt met knoflookgarnalen en verse bieslook. In de kom zit biologische tomatensoep (zonder troep).

lepeltje_lepeltje

Zaterdag

Tijd voor Lepeltje Lepeltje! Vorig jaar zijn Nanda en ik hier al geweest en toen bekend werd dat het foodfestival ook dit jaar weer in Apeldoorn zou komen, hadden we de datum al geblokt. Laura ging ook gezellig mee, dus we waren met z’n drieën. Helaas was het weer niet zo geweldig als vorig jaar maar het eten was daarentegen weer erg goed. We deelden verschillende hapjes met z’n drieën maar mijn favoriet was toch wel de kipwrap van It’s a Wrap! Zo lekker. Hun vegetarische wrap was overigens ook érg goed te doen. Tipje, mocht je vandaag heel toevallig nog naar Lepeltje Lepeltje gaan.

Aankomende week is eigenlijk net zo (niet) bijzonder als afgelopen week. Mamma is vandaag jarig maar daar ben ik vanochtend al geweest en aankomende zaterdag gaan we uit eten omdat oma dan jarig is. Verder geen noemenswaardige (eet)afspraken dus we zien wel weer wat er van komt!

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Julie says:

    Die courgetti en knoflookgarnalen zien er ZALIG uit!

  2. Roxanne says:

    Oh die wrap ziet er echt heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close