Foodfoto’s einde 2012 (Annebeth)

Net als Sabine laat ook ik mijn foodfoto’s van het einde van 2012 zien. Het is alweer een tijdje geleden, dus ik heb een selectie gemaakt maakt van de foto’s van de afgelopen maanden.

Broccoli vind ik heerlijk! Mijn vriend helaas niet (sterker nog, hij is over het algemeen niet zo gek op groenten..), dus hij eet dan iets dat hij wel lekker vindt (zoals rode kool) en ik neem dan lekker broccoli. Hier met gegrilde kipstukjes en aardappel.

Soms komt het niet uit om ’s avonds met de auto boodschappen te doen, dus ging ik op mijn vrije dag even met de bus. Ik vind het verre van ideaal, maar het werkt.

Homemade Pizza, lekker! Links shoarma met rode ui, rechts hawai.

Schuddebuikjes! Wat was dat lang geleden. Heerlijk, af en toe een boterham met schuddebuikjes.

Samen met mijn vriend tapas gemaakt, gevulde cherrytomaatjes, nacho’s, wraps, kippenvleugeltjes en nog veel meer. Zo lekker en ook zo leuk om te maken!

Deze chips kocht ik speciaal voor mijn twee beste vriendinnetjes. Zij zijn gek op deze smaak, zelf vind ik het niet lekker. Ik houd namelijk helemaal niet van augurk.

O, wat was ik blij met deze Philadelphia variant! Gegrilde paprika vind ik heerlijk en deze smaak Philadelphia dus ook.

Deze boodschappen deed ik om een traktatie te maken voor mijn collega’s voor mijn afscheid. Het viel goed in de smaak, maar de caissière keek wel een beetje gek. Misschien omdat ik naast deze boodschappen ook een zakje worteltjes en het blad ‘Light koken’ op de band legde..

Mijn vriend is gek op balkenbrij, dus ik nam wat voor hem mee van de markt. Een beetje bakken en dat op een boterham, daar geniet hij écht van!

Gebakken paprika met een kip cordon bleu (lekkerrr) en aardappelpuree met mosterd. Lekker makkelijk maar smakelijk maaltje.

Ter ere van de 50e verjaardag van mijn moeder gingen we uit eten bij Taverne in Twello. Als voorgerecht (!!) kregen we allerlei tapas, het was heeerlijk, maar wel veel. Wat je hier ziet is slechts een gedeelte van de lekkernijen.
Van het hoofdgerecht heb ik geen foto gemaakt, maar van het toetje wel. Wat een verwennerij, drie smaken ijs, soesjes, cake, aardbeien. En niet op de foto; slagroom en de lekkerste chocolademousse die ik ooit heb gehad.

Hier moesten we hard om lachen, ik lust namelijk geen pudding, maar mijn vriend wel. Af en toe een pudding meenemen is dus hartstikke goed voor onze relatie ;-)

Omdat mijn vriend een nieuwe baan heeft, kocht ik wat lekkers. Ziet er toch feestelijk uit?

Ik vierde afgelopen week mijn verjaardag twee dagen lang, dus haalden we wat lekkers in huis. En dan kan ik me nog afvragen of ik wel genoeg heb…

Hij hangt!! Dit schapje wilden we al heel lang in de keuken ophangen, maar het kwam er maar niet van. In de kerstvakantie dan toch gedaan en wat bén ik er blij mee!

Tijd voor pannenkoeken!

Voor mijn verjaardag kreeg ik een nieuwe waterkoker, is het geen tof ding met die lichtjes?

Hallo, ik ben Annebeth en ik ben verslaafd aan thee. Ik heb mijn thee weer even opgeruimd. De twee theedozen op het bovenste plankje zitten helemaal vol en op de onderste plank staan drie rijen thee. Ik geloof dat ik wel even genoeg heb. Die zes Pickwicksmaken zijn trouwens favorieten, heerlijk!

Dit waren ze weer, mijn foodfoto’s van het einde van het jaar. Volgend jaar beloof ook ik, net als Sabine, vaker mijn foodfoto’s te laten zien, beloofd!

Join the Conversation

  1. Leuk om te zien/lezen! :)
    En wat een enorm leuke waterkoker! :D

  2. Wauw, wat een ontzettend mooie en leuke waterkoker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close