Happy New Year!

1 januari 2013! Namens Annebeth en mijzelf wil ik jullie een heeeeeeel gelukkig nieuw jaar wensen! Ik ben benieuwd welke goede voornemens er op papier zijn gezet, hoeveel mensen beginnen met een nieuw dieet, stoppen met roken of minder geld willen gaan uitgeven.

2012 is een heel mooi jaar geweest voor mij persoonlijk, maar ook voor OhMyFoodness. Onze bezoekersaantallen zijn vervierdubbeld, we hebben veel nieuwe followers mogen verwelkomen en uiteraard heeft de site een heel nieuw uiterlijk gekregen, een stijl die ons helemaal past en precies uitstraalt wat wij met OhMyFoodness willen zijn.

En ook 2013 belooft nu al een mooi jaar te worden. In januari staan er verschillende spannende activiteiten op het programma voor OhMyFoodness waar jullie zeker meer over gaan horen en natuurlijk gaan we ons best doen om jullie wederom dagelijks te vermaken met onze artikelen.

Voor nu wil ik jou als bezoeker hartelijk bedanken voor het feit dat jij OhMyFoodness bezoekt en blijf dit alsjeblieft vooral doen in het nieuwe jaar!

Happy new year!

Join the Conversation

  1. Pauline says:

    Lieve meiden voor jullie ook een heel gelukkig nieuw jaar! Ik zie nu al uit naar jullie projectjes :)

    Liefs Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close