Eten uit de toko

Ik ben gek op Aziatisch eten. Sushi, grilgerechten, noodles, wokgerechten je kunt het zo gek niet bedenken of ik lust het wel. Nu hebben Tim en ik besloten om morgen eens een bezoekje te gaan brengen aan de Toko en daar ons avondeten vandaag te halen. Het idee is een beetje om verschillende hapjes en lekkernijen mee te nemen en een soort van tapas diner te houden, maar dan dus Aziatisch.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik totaal niet thuis ben in een toko en dat ik er enkel kom voor een fles Kikkoman. Ik ben dus totaal niet bekend met welk avondeten ze daar te koop hebben. Ook Spekkoek ken ik natuurlijk wel, maar ik ben echt op zoek naar warm avondeten. Een beetje a la pekingeend, pasteitjes etc.

Mijn vraag aan jullie is dus: Hebben jullie nog aanraders/lekkere dingen die ik echt uit de toko mee moet nemen?

Join the Conversation

 1. Mary-Ann says:

  Dumpling sheets, zowieso! Echt heerlijk.. Gebakken & geftrituurd zijn ze allebei nomnomnommmmm

 2. Cassave!!! Ik heb t gehad op Bali met geraspte kokos en het was verrukkelijk!!
  Ik kan je niet precies vertellen hoe ze dat hebben gemaakt maar volgens mij was de cassave gestoomd.
  Daarnaast is snake fruit ook heerlijk maar ik weet niet of dat überhaupt in nl te verkrijgen is.
  Btw: i love your blog! Ben je nieuwe fan! Ga vanmiddag voor t eerst duimkoekjes maken:)

  1. Sabine says:

   Jaaa, ik hou van Cassave! We hebben het er afgelopen zaterdag ook zeker bij gegeten.

   En bedankt voor je compliment haha. Ik ben benieuwd hoe je de duimkoekjes vindt!

 3. Benno R. RENAUD says:

  Ik denk dat een kijkje op http://www.tokowijzer.nl ook kan helpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close