WW-proof carrotcake

gesponsord

Zoals jullie weten was ik vorig jaar fanatiek bezig met WW, weight watchers heruitgevonden. Ik had de smaak helemaal te pakken, maakte lekkere recepten en viel mooi wat kilo’s af – precies volgens mijn doel. Maar ja, toen werd ik zwanger en als je in verwachting bent is het niet heel verstandig om af te vallen dus helaas moest ik WW even op een lager pitje zetten. Maar hé, onze tweede zoon is er inmiddels alweer even en aangezien ik mij lichamelijk weer prima voel, vond ik het ook al gauw weer tijd om WW op te pakken. Die zwangerschapskilo’s mogen er van mij namelijk wel weer af en ik wil gewoon weer lekker in mijn vel zitten. Fijn voor mij maar óók voor jullie want ik ga weer lekkere WW-proof recepten met jullie delen en ik geef direct een half jaar gratis WW weg vandaag. Om direct maar met de deur in huis te vallen zullen we maar zeggen.

Mijn grootste uitdaging in WW zit ‘m in het WW-proof maken van mijn favoriete recepten. Zo maakte ik vorig jaar al WW-proof pindakaas-chocoladebrownies en zelfs een WW-proof cheesecake; vandaag maak ik een carrotcake die je slechts 3SP per plak kost. Inclusief roomkaasglazuur ja! Daar word je toch helemaal gelukkig van? Een carrotcake die je guilt free kunt eten, ik wist niet dat het bestond maar het is me gelukt.

WW-proof carrotcake

WW-proof carrotcake

WW-proof carrotcake

In samenwerking met WW

Bewaar dit recept op Pinterest!

Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.

WW-proof carrotcake

2.77 van 13 stemmen

WW-proof carrotcake

Porties12 plakken (1 cake van 25cm)

Ingrediënten

Voor de carrotcake:

 • 100 gr 100% appelmoes
 • 3 eieren
 • 50 ml magere melk
 • sap van 1/2 sinaasappel
 • 100 gr SPLENDA Stevia Kristal - of andere zoetstof*
 • 1 tl kaneelpoeder
 • 1 tl koek- en speculaaskruiden
 • 150 gr geraspte wortel
 • 250 gr volkoren bloem
 • 1 tl bakpoeder
 • snuf zout

Voor het roomkaasglazuur:

 • 200 gr light roomkaas
 • 50 gr SPLENDA Stevia Kristal
 • 1 tl vanille extract - of andere zoetstof*

Instructies

 • Verwarm de oven voor op 180°C en vet een cakeblik goed in.
 • Doe de appelmoes, eieren, magere melk, sinaasappelsap en zoetstof bij elkaar in een kom en klop dit goed op tot de ingrediënten met elkaar vermengd zijn.
 • Voeg vervolgens alle andere ingrediënten voor de carrotcake toe en roer het geheel tot een dik beslag.
 • Stort het carrotcakebeslag in een cakeblik en bak de carrotcake in het midden van de oven in 50-60 minuten gaar. Houd de bovenkant van de cake in de gaten, mocht deze te donker worden dan kun je het cakeblik tijdens het bakken afdekken met aluminiumfolie.
 • Laat de cake 5 minuten in het cakeblik afkoelen en daarna volledig op een rooster.
 • Maak het roomkaasglazuur door alle ingrediënten hiervoor met elkaar op te kloppen. Smeer het roomkaasglazuur over de carrotcake en serveer de cake direct.

Notities

*Als je andere zoetstof dan SPLENDA gebruikt, check dan goed de verpakking voor de juiste verhoudingen. SPLENDA Stevia Kristal verhoudt zich 1:1 met kristalsuiker. 

Join the Conversation

 1. Eunice says:

  Jaa!! Zou zo fijn zijn. Wil ook weer mezelf oke in mn vel voelen na mn zwangerschap( net iets na jou bevallen)
  Ik vind n zelfgemaakt broodje hamburger incl cheddar en lekker sausje zooo lekker maarja … die zou ideaal zijn om ww proof te maken!

 2. Judith says:

  Klinkt goed dit. Ik zou graag stoofvlees ww proof willen zien en het graag gaan proberen. Aangezien ik door ziekte best ben aangekomen lijkt me dit een goed voornemen!

 3. Angela B says:

  Ik doe graag mee! Ik ben in augustus bevallen, gestopt met borstvoeding en het is nu ook wel tijd om wat kilo’s af te vallen. Alleen ben ik dol op chocolade. Hoe ga ik daar vanaf blijven? Graag zou ik een recept willen met iets van chocolade(smaak) dat ook nog eens WW-proof is. Duimen maar!

 4. Stephanie says:

  Ohh lekker zeg!! Ook hier in oktober mama geworden van spruit nr2. Ik zie WW als het enige dat echt werkt… Ik ben voordat ik zwanger werd van spruit nr2 16 kilo afgevallen met WW en toen werd ik zwanger, alle 16 er weer aan. 10 afgevallen, toen er begonnen met werken, 3 bijgekomen en toen zwanger van nr 2 8 maken na bevalling. ik zou heel graag willen winnen om weer op mijn oude gewicht te komen! Mijn favoriete WW recept (lasagne met zalm en spinazie) staat hier bijna wekelijks, zwanger of niet, op tafel!! Flink duimen !! En je hebt echt super lekkere recepten, volg je nu al een tijdje!! Die cheesecakes zijn echt super!!!

 5. Sharon Tiebosch says:

  Ik ben nog niet heel erg thuis in het WW gebeuren, maar ik lees steeds meer Posts van jou, waardoor de interesse steeds groter en groter wordt.. nu ik dit recept lees ben ik nu toch echt om! Ik ben gek op carrotcake en die roomkaasglazuur mag ook echt niet missen! Dus dit recept is mijn favoriet! En ja… daarbij mogen er ook echt wat kilo’s van af, ik ben er klaar voor en 2020 mag het jaar worden!

 6. Tessa says:

  Ohhh deze carrotcake ziet er heerlijk uit! ik zou graag WW-proof ovenschotels willen maken, daar zijn we hier thuis namelijk gek op maar bevatten meestal wel veel koolhydraten en ongezonde saus.
  Twijfel al een tijdje om WW te gaan doen dus dit winnen zou top zijn!

 7. Esther de Koning Vogelweg says:

  Hi Sabine, ik doe graag mee met de WW-winactie. Ik ben benieuwd of de Mexicaanse gevulde zoete aardappel WW prof is of gemaakt kan worden.

 8. Hanneke says:

  Wow! Deze ga ik uitproberen. Via ww op je blog terecht gekomen. Vorig jaar de diagnose gekregen van een chronische ziekte en daardoor even geen ww meer gevolgd en helaas dus weer aangekomen! Een half jaar abonnement zou dus zeker welkom zijn! Ik ben zeer benieuwd naar je ww proof baksels zonder kokos, dat zit namelijk vaak in lichtere baksels… Groeten Hanneke

 9. Amanda says:

  Hoi sabine,
  Ik zou ontzettend graag dat half jaar willen winnen, omdat ik eigenlijk al tien jaar lang struggel met mijn gewicht. Mijn moeder is overleden toen ik 16 was en mijn oma ( moeder figuur) toen ik 30 was. Chronisch eetprobleem door eenzaamheid en nu wil ik echt dat het eraf gaat maar weet gewoonweg niet hoe. En ik weet zeker dat dit mij gaat helpen! .mijn favo recept is dan ook de cheesecake welke hierboven staat. Zelf zou ik graag een ww proof rijstgerecht met chorizo zien:). Ik ben daar echt dol op!

  Ik hoop dat ik echt de kans maak om te winnen zodat ik eindelijk eens lekker in mijn vel kan zitten. Ik zou namelijk niet weten hoe dit voelt.

  Alvast heel erg bedankt en ik hoor heel graag van je.

  Liefs, Amanda de bruin

 10. Lieneke says:

  Oooh.. Een half jaar gratis ww zou ik wel willen winnen. Vooral met de nieuwe ww met de zero points. Lijkt mij veel makkelijker met invullen en ook om een goed basiseetpatroon mee te krijgen.
  Mijn favoriete guilty pleasure is toch wel kaas. Dat zal vast heel veel smartpoints kosten, dus ik ben wel benieuwd naar lekker avondeten, zoals nacho’s met kaas, pasta pesto, gnocchi, of bijvoorbeeld enchiladas maar dan ww proof

 11. Tineke says:

  Dit is echt een geschenk uit de hemel! Het moeilijkste wanneer je gezond aan je gewicht wil werken: ‘nee’ zeggen tegen ALLES wat ik zo lekker vind! Dus deze carrotcake (mijn nr 1 guiltypleasure!) is ideaal voor verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden!

  Wat mijn andere guiltypleasure is:
  MEXICAANS! nacho’s, tortilla’s, enchilada’s etc.
  You name it, I eat it!
  Maar ja, echt gezond zijn die gerechten meestal niet…… dus misschien zou je daar verandering in kunnen brengen?

  Ik heb (nog) geen ervaring met WW, maar hoor veel goede dingen en een halfjaar proberen zou top zijn! Samen werkt het makkelijker aan een gezond gewicht en een gezonde leefstijl dan alleen!

 12. Diane says:

  Jeetje, wat ziet die carrotcake er heerlijk uit! Jaren geleden dat ik WW deed, mooi moment om er weer eens mee te beginnen. Ik zou wel eens een recept voor echte lekkere WW-proof kaneelbroodjes willen.

 13. Marjolein says:

  Hmmm klinkt goed! Ik zou graag een pizza met kaas (maar zonder bloemkoolbodem) ww proef zien.

 14. Liselotte says:

  Vorig jaar dankzij jou weer gestart met weightwatchers, inmiddels is er al 12,5 kilo van af voor de laatste loodjes (6 kilo) zou een half jaar abonnement zeer zeeer welkom zijn.
  Mijn favoriete ww recepten komen ook bij jou vandaan:
  Uiteraard de ww proof skinny cheesecake en de kip in mosterd saus: groot favoriet hier in huis
  Heel veel succes weer met het oppakken van ww.
  Liefs, liselotte

  1. Sabine Author says:

   Wauw, wat ben je al goed bezig!

 15. Wendy says:

  Wat een leuke actie!
  Geen idee of het kan maar kaneelbroodjes zijn echt de bom! Maar anders een chocolade mousse die geschikt is zou ook top zijn.

 16. Britt says:

  Ik zou graag ww proof chocolade lava cakes willen maken of een ww proof quiche / hartige taart

 17. Rachel says:

  Wat heerlijk zeg, dit recept ga ik ook zeker nog een keer maken en dan in cakevorm.. net zo makkelijk!

 18. Mylène van Pelt says:

  Hi Sabine,

  Wat een geweldige actie! Ik ben al een tijdje aan het twijfelen om WW te gaan doen. Ik zou me graag weer fijn voelen met mijn lichaam. Dit zou een geweldig cadeau zijn!

  Ik ben een echte zoetekauw, dus deze carrot cake ga ik zeker maken. Een van mijn favoriete gebakjes is echter millionaire’s shortbread. Daar mag je mij ’s nachts voor wakker maken. Niet erg gezond, dus ik zou het super vinden om hier een WW-proof versie van hebben!

 19. Rianne says:

  Ik zou graag jou recept van de big mac oven schotel ww willen zien! Die is zo heerlijk! Zou super zijn als die in een ww recept komt. Dan kunnen we er nog vaker van genieten. Nu duimen maar!

 20. Als eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Oh wauw dit ziet er wel heel lekker uit!
  Hoewel ik echt een sucker ben voor hartig graag zou ik dan ook lekkere gezonde chips of iets anders chrunchy maar wel hartig.
  Heb geen ervarig met WW. Maar zou er super graag aan mee doen! Op naar een fitter 2020

  Groetjes Romy

 21. Linda says:

  Wat ziet de carrot cake er heeeeerlijk uit! Ik ben er gek op! Ook op monchou taart, dus best benieuwd hoe dat WW proof gemaakt kan worden. :) Na 20 kilo eraf op eigen houtje kan ik wel ’n boost gebruiken voor de laatste 5, zodat ik mooi in de trouwjurk pas in juli! ;)

 22. Colinda Vermunt says:

  Hier ook weer begonnen, en net als jou vorig jaar bevallen van een zoontje. Ik zou graag een ww proof recept zien van een red velvet cake. Succes met het programma!!

 23. Esther says:

  Leuke aktie. Lasagne lijkt mij geweldig als WW recept. Ik ben vooral op zoek naar recepten die voor te bereiden zijn zodat ik op mijn werkdagen snel kan eten en dus niet ga snaaien. Hoorde voor Kerst nog een succesverhaal met WW dus was al van plan daar mee te starten.

 24. Lineke says:

  Hoi Sabine,

  Je recept ziet er weer overheerlijk uit!

  Mijn vriendin is goed aan het afvallen met WW en ik hoor eigenlijk alleen maar positieve geluiden. Helaas is WW echter niet goedkoop, dus een abonnement zit er voor mij niet in. Ik zou je prijs echt super vinden, want ik wil heel erg graag 15 kilo afvallen zodat ik weer goed in mijn vel zit! Nu ben ik zelfs calorieën aan het tellen, maar een goede hulp als WW lijkt me veel beter te werken.

  Mijn guilty pleasures (buiten chips…) zijn de Italiaanse keuken met lekkere pasta recepten!
  En pecannotenbroodjes…
  Is dat WW-proof te maken?
  Maar ik wordt ook erg blij van lekkere nieuwe WW-proof pasta recepten hoor

  Groetjes,
  Lineke

 25. Tessa says:

  WW proof pizza lijkt mij wel wat! Met lekker kaas en mozzarella en salami. Jummie!
  Ben niet van de voornemens… Maar er moet echt een aantal kilo vanaf! Hallo steuntje in de rug!

 26. Angeline says:

  Dit recept ziet er heerlijk uit! Ik doe mee met de actie, ben benieuwd of je nog meer guilty pleasures ww proof kunt maken!

 27. Nadine says:

  Wat een lekker recept en leuke actie! Ik zou graag een WW-versie van iets Mexicaans zien; taco’s of burrito’s. Die zijn zo lekker…

 28. Wennelot says:

  Zou dit heel graag willen winnen.In het verleden al ww gedaan. Zou graag weer willen beginnen! Ons favoriete recept is de lasagne soep! Verder zou ik graag een ww versie willen van nachos uit de oven

 29. Hoi Sabine! Ik zou heel graag een WW-proef recept willen voor spaghetti carbonara – guilty pleasure… Verder vind ik het zo goed dat je al teruggaat naar “normaal eten” en je gewone ritme na je zwangerschapsverlof. Succes ermee en ik ben benieuwd naar je nieuwe recepten!
  Ps. Vandaag geef ik jouw boek Cheesecake als cadeau voor mijn tante, ze vind het vast heel leuk! :)

 30. Jet Postma-Boersma says:

  Hoi Sabine, ik ben benieuwd of ik in aanmerking kom voor WW. Ik heb namelijk Hypoglykemie. Loop al 2 jaar te klieren met voeding waarbij ik enorm aangekomen ben. Ben benieuwd naar je reactie en of je het aandurft met mij. Groetjes Jet

  1. Sabine Author says:

   Met WW mag je in principe alles blijven eten en ook verspreid over de dag, dus ik denk dat het haast wel moet lukken met WW! Je zou dat altijd nog met een van hun diëtistes kunnen checken.

 31. Bianca says:

  Goede voornemens, volgens mij hebben we bijna allemaal dezelfde . Minder eten, gezonder eten toch blijft het moeilijk aangezien alles zo lekker is.
  Er zijn zoveel recepten die ik in een lightversie zou willen hebben, wentelteefjes, toetjes, taartjes, broodsmeersels, pasta’s. Vanaf 1-1 probeer ik weer wat meer op te letten, heb ik een abonnement voor de sportschool en ga ik hopelijk 3 x per week. Een WW abonnement zou hier erg bij helpen.

 32. Maaike says:

  Een pulled pork recept WW proof maken! Ondersteuning van de WW kan ik wel gebruiken om mijn zwangerschapskilo’s te lijf te gaan

 33. Marleen says:

  WoW, die carrotcake is al fantastisch, een van mijn favoriete recepten en dan ook nog verantwoord (ww proof)
  Heel graag zou ik ook mijn andere favoriet, chicken tika massala (met naanbrood) ww proof zien. Dan wordt afvallen misschien nog een feestje

 34. Nikita says:

  Zo zeg, dat ziet er heerlijk uit!! Ik maak regelmatig de ‘normale’ carrot cake, dus ga snel proberen of deze net zo lekker is. Wij zijn fan van je hartige recepten. Laatst hebben we je pesto parmezaan vlecht gemaakt voor bij de soep. Heerlijk! Ik houd zelf ook heel erg van zoet: appeltaart, boterkoek, suikerbrood… mjam. Wappeltaart is al een mooi recept van jou, maar heb je ook ideeen voor suikerbrood of boterkoek? Lastig misschien om die vette boter te vervangen…

 35. Ilona says:

  Wauw dit ziet er ook weer super lekker uit! Ben al lid van WW dus helaas valt er voor mij geen prijs te winnen. Wat ik wel graag zou willen zien is een WW proef red velvet cake. Normaal ben ik niet zo’n zoet liefhebber maar cheesecake, worteltaart en red velvet zijn toch wel mijn favoriet. Ben heel benieuwd

 36. Katalin says:

  Hoi Sabine, zelf ben ik al lid van Ww maar graag zou mijn dochter van 17 samen met mij willen afvallen en naar de workshop gaan.. Zij is gek op kiptandorri van knorr wereldgerechten.

 37. Claudia de Jong says:

  Ik zou heel graag kip tanden ww proof willen eten. En een abonnement winnen zou te gek zijn.

 38. WW-en en lekkere dingen slim WW-proof maken, love it! Ik zou heel graag een ww-proof romige pasta willen weten. Een alfredo recept bv ! In april wordt onze dochter verwacht en hoe fijn zou het zijn als ik rond de zomer kan starten met Ww en kan genieten van lekker eten én kan afvallen!

 39. Colinda says:

  Jaa suuuper graag! Ik zou zoo graag weer beter in mn vel willen zitten. Ik ben op dit moment student en moet nog 2 jaar studeren, waar op dit moment al mijn inkomsten heen gaan zodat ik dit af kan maken… Ik zou dit zo graag willen proberen zodat ik mezelf eindelijk beter voel en mijn zelfbeeld ook verbeterd zal worden! Unieke kans die ik graag met beide handen aanpak!!

 40. Colinda says:

  Uit enthousiasme totaal vergeten om in mijn vorige berichtje te vermelden welk recept ik graag ww-proof zou willen zien. Dit is voor mij zonder twijfel: Italiaans/pasta!

 41. Chantal says:

  Deze lijkt mij heerlijk!
  Ik zou wel meer kidsproof ww recepten willen. Meeste groente is toch:” lust ik niet!” Bij de kids

 42. Femke says:

  Ik zou ook graag weer goed starten dit jaar en ik denk dat ik me een stuk fitter ga voelen met meer beweging en gezondere voeding. Maar ja, dan moet je het ook doen en volhouden.

 43. Linda says:

  Hier 5 weken geleden bevallen van onze derde zoon! Na onze eerste en tweede zoon ook alle zwangerschapskilo’s kwijt geraakt met de hulp van ww. Beide keren bijna 30 kilo aangekomen en alles er dankzij ww weer afgekregen! Fantastisch toch i love WW!
  Ik wil medio januari weer starten dus zou echt heel tof zijn als ik het eerste halfjaar zou winnen aangezien ik meestal 1,5-2 jaar nodig heb om alles er weer af te krijgen!

  Mijn favoriete recept blijft toch echt de cannelloni met ricotta/geitenkaas en courgette, jammieeeeee

 44. Hendrika says:

  Oh ja!!! Heel graag. Ook hier met ww al eens goed afgevallen. Ben al uit de baby krijgen tijd en dat is ook een leeftijd waarbij je lijf echt anders wordt. Helaas. Om weer meer regie te krijgen zou dat heel mooi zijn!

 45. Manuela says:

  Dit recept vanmiddag meteen geprobeerd! Wat een topper! Eindelijk niet heel veel exotische ingrediënten nodig voor zo’n lekkere cake, en nog eens verantwoord ook! Als dit een voorproevertje is voor wat WW inhoudt, dan zou ik graag meedoen met de winactie! :)

 46. Voor mij was WW een uitkomst tijdens de periode dat ik ziek was. Door de prednison kwam ik 10kg aan, heb hier door WW 8kg van af gekregen. Hierna lag de focus om op gewicht te blijven doordat ik weer aan de prednison moest. Nu zou ik graag weer in die positieve vibes komen door weer met WW en mezelf aan de slag te gaan. Ik maakte heel graag de appel-banaanmuffins uit de app en heb er andere heerlijke bakrecepten leren kennen op het forum zoals de chunky-monkey muffins en kruidcake! Oh en de krokettosti’s niet te vergeten!

 47. Wie wil dat nu niet? Een paar kilo’s eraf? En zeker bij de start van het nieuwe jaar? Maar inderdaad zoals hierboven iemand al schreef, is WW niet heel goedkoop… wellicht zijn geld waard als ik het lees, maar toch. Het weerhoud me nu wel om ermee te starten. Dus een half jaar winnen zou bijzonder leuk zijn om er kennis mee te maken en uit te proberen…
  Wat ik graag WW proof zou zien is een hartige snack voor laat in de middag. Chocolade kan ik prima vanaf blijven, maar een chipte of zout nootje…..
  als maaltijd zou ik graag WW proof ovenschotels willen leren maken…
  Verder meer groeten eten dan ik nu doe..
  Keep my fingers crossed

 48. Annebeth says:

  Wauw, wat een toffe actie! Ik ben in juli bevallen van ons eerste kindje. Daarna al mijn eten ingevoerd in een app, zodat ik bij kon houden wat ik at. Ik viel af, maar met een kindje is dit te veel werk! De feestdagen kwamen ertussendoor, dus weer terug bij af. Ik wil heel graag beginnen met WW om de overtollige kilo’s kwijt te raken! Oh ja, wat mij lekker lijkt? Een WW-proof arretjescake!! De carrotcake ga ik zeker maken binnenkort.

  Liefs Annebeth

 49. Marjolein says:

  Een half jaartje WW zou me goed doen! Mijn jongste is inmiddels 5 en mijn gewicht was geen probleem na mijn zwangerschap. Dat werd het pas na het stoppen van de (langdurige) borstvoeding. Ik was zo gewend geraakt aan de extra calorieën die ik kon eten . En nu moet er wat vanaf om me weer helemaal lekker te voelen. So I’m in!
  Recent overgegaan op een vrijwel vegetarische leefstijl. Dus af en toe nog wat zoekende nu. Vleesvervangers vinden we niet lekker. Kaas en noten wel. Iets tè, ben ik bang… Als je me kunt helpen aan een goed WW-proof recept voor moussaka of vega lasagne ben ik heel blij!

 50. Ester says:

  Jaren terug onder begeleiding van WW mijn zwangerschapskilo’s verloren. Favoriete recept destijds was de zoetzure zalm uit het boek 365 dagrecepten. Ook de babi ketjap viel goed in de smaak. Nu ik richting overgang ga, komen de kilo’s er weer langzaam aan. Ik wil weer back on track. WW zou een perfect hulpmiddel daarbij zijn.

 51. Bianca says:

  Ik was goed begonnen met afvallen, maar door het onverwacht uitvallen van een collega werk ik al iets meer dan een jaar veel meer uren dan de bedoeling is. Het afvallen is hierdoor echt op een laag pitje komen te staan en ik wil het nu echt weer gaan oppakken want die weegschaal gaat alleen maar omhoog ipv omlaag in cijfers :(. Dit abo-tje kan daar wel echt bij helpen. Op naar een lichter en vooral gezonder 2020!!

 52. WW-proof carrotcake en cheesecake zijn favoriet tot nu toe maar ik zou ook graag WW-proof stoofschotels, maaltijdsoepen willen zien. Ontbijtrecepten zouden ook helemaal geweldig zijn! We zijn hier helemaal verslaafd aan stoofschotels en maaltijdsoepen! Helemaal super dat je aan dit soort recepten werkt!

 53. Ik heb natuurlijk wel eens gehoord van WW, maar zelf geen ervaring mee. Zou eigenlijk wel al mijn gerechten gezonder en lekker willen maken. Zelf ben ik gek op soepen. Misschien een volle maaltijdsoep in WW-style..

 54. Hilde says:

  Wat leuk, recept ziet er heerlijk uit! Ik zou erg graag een romige pasta met zalm ww proof willen maken.

 55. Maris says:

  Wat ziet deze cake er heerlijk uit!
  Mijn zoontje wordt inmiddels bijna 1 dus hoog tijd voor die laatste zwangerschapskilo’s
  Het ww abo zou dan ook heel erg welkom zijn.
  Zelf ben ik vooral opzoek naar makkelijke maaltijden, fulltime baan, jong opgroeiend kindje…. helaas schiet koken er wel eens bij in. Makkelijk, lekker en snel zijn hier de toverwoorden. Als het dan ook nog eens makkelijk mee te eten is voor mijn zoontje en goed in porties in te vriezen voor de verloren momentjes wordt ik helemaal gelukkig!
  Als je tips voor ons hebt graag!

 56. Nienke Smit says:

  Ik heb een tijd WW gedaan en daar flink mee afgevallen. Jammer genoeg heb ik het laten verslappen. Zou graag terug willen op men oude gewicht. In mijn WW tijd heb ik de appelkruimel cheesecake ww-proof gemaakt. Jammer genoeg heb ik het niet opgeschreven en kan ik niet meer in de app. Graag zou ik dit abonnement willen winnen zodat ik men doel kan bereiken en het onze favoriete cheesecake weer een kan maken. Groetjes Nienke

 57. Krista says:

  Oooooh ja!!!! Pasta carbonara ala WW, maar dan met de echte smaak! En lactosevrij.. uitdaginkje wel! Zou graag meedoen, nu 36 wk zwanger dus nog even geduld en daarna knallen met WW voor een lijf waar ik me weer fijn in voel. Kijk ernaar uit!

 58. Lauren says:

  Voor mijn 1e zwangerschap vlot 15kg afgevallen met WW. Daarna redelijk snel opnieuw zwanger geworden waardoor de kilootjes zich opnieuw hebben opgestapeld. Ik ben een fan van alles wat zoet is! Mijn favoriete dessertjes zijn panna cotta en crème brûlee. Zou fantastisch zijn om hiervan WW-proof recepten te hebben.

 59. Ha, ik ben dol op loempia’s en het lijkt me fantastisch om hiervan een WW-proof recept te hebben!! En dan wel een recept mét knapperig korstje; niet de zachte rijstvel-variant ;) ik ben benieuwd!

 60. Eline says:

  Deze gaat op mijn ’to bake’ lijstje! Wat ik graag WW proof zou willen is een nachoschotel, favoriet in dit huis! Ik ben heel benieuwd naar WW, alle eetregels en verboden voedingsmiddelen zorgen er juist voor dat ik ze graag wil! Dit biedt een heel ander perspectief!

 61. Annette de Vries says:

  Vergeten te benoemen dat het gerecht dat ik graag ww proef zou willen zien; past carbonara

 62. Cashmyra says:

  De Pulled pork recept is fantastisch. Ik doe graag mee aan half jaar gratis ww.

 63. Niet voor mij, maar voor mijn lieve moeder die na het krijgen van een herseninfarct niet makkelijk meer kan sporten, maar het wel graag zou willen. Ze wilt graag afvallen en ik weet zeker dat ze het ook zelf kan, maar misschien geeft WW haar een steuntje in de rug! Met een WW proef stoofpotje die ik voor haar kook, zal ze vast blij worden!!

 64. Carmen says:

  Ik vind het super om zoete, ongezonde lekkernijen te maken met een WW jasjes dankzij de ideeën van ohmyfoodness! Ken je pas kort, maar nu al fan. Zeker de carrotcake was “bewust” smullen. Op deze manier hoop ik het zeker vol te houden en mijn eetstyle aan te passen. Lekker eten hoeft niet slecht te zijn, ben ik achter. WW zou mij zeker kunnen helpen om die extra houvast te hebben.

 65. Suzan says:

  https://www.brendakookt.nl/2019/03/12/samosa-ovenschotel-met-bloemkool/ Dit recept van Brenda kookt heb ik ww gemaakt door minder filodeeg te gebruiken (5plakjes) de aardappelen te vervangen voor meer groente en eventueel wat rundertartaar. De raita maak ik met vetvrije griekse yoghurt. Echt een aanrader! Het filodeeg heeft overigens niet veel olie nodig.

  Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe ww programma! De zero-points versie was niet voor mij gemaakt helaas.

 66. Marinke says:

  Ik heb een aantal maanden WW gedaan en dat was erg effectief! Inmiddels zijn er weer wat kilo’s aangekomen, dus ik ga graag de uitdaging weer aan. Waar ik erg van genoot tijdens mijn WW-tijd, was de nasi goreng van WW. Echt heerlijk! De nasi is erg gevuld en je krijgt super veel avondeten voor relatief weinig punten. Ik genoot ervan! (Oh ja, en niemand had door dat het de WW-proof nasi was.) Jouw wappeltaart maakte ik ook elke week. Zo’n lekker tussendoortje! En fijn dat ‘ie in de koelkast lang houdbaar is. Collega’s zaten vaak verlekkerd te kijken naar mijn ’taart’, dus die was uiteraard zo op ;-) De WW-proof carrotcake ziet er ook heerlijk uit en ga ik zeker een keer maken. Bedankt voor je heerlijke recepten!

 67. Livinia says:

  Dat ziet er lekker uit! Ik ben 2 jaar geleden ook goed afgevallen met ww, maar helaas wordt het weer tijd om af te vallen. Al vond ik dat met ww niet heel erg! Wat ik vooral moeilijk vond was om van de borrelgarnituur (bitterballen/mini frikandel etc) af te blijven in het weekend met mijn vrienden. Van ovensnacks weet ik dat ze vooraf ook de frituur in zijn geweest.. Ik zou wel ww-proof snacks willen!
  En natuurlijk ook heel graag een half jaar ww, waarbij ik ook mijn recepten kan gaan delen!

 68. Marjolijn says:

  Oeh, ja afvallen moet er nu toch ook echt van komen! M’n dochter wordt bijna 1 jaar dus er is geen excuus meer voor zwangerschapskilo’s. WW altijd zijdelings gevolgd maar nooit eerder geprobeerd, nu toch wel getriggerd omdat ik echt van lekker eten & drinken hou zou dit misschien iets kunnen zijn om op termijn vol te houden! De voorbeelden die ik zie zijn veelbelovend! Mijn lievelings kaasfondue zou ik erg graag tijdens ww willen blijven eten.. benieuwd of dat mogelijk is!

 69. Lianne says:

  Ik doe mee! En ik kan niet wachten om de ww proof carrotcake zelf te maken! Ik hou ontzettend van bakken en koken, en vooral nieuwe dingen maken en uitproberen. Een ww proof ovenschotel, of gerecht voor in slowcooker zou ook wel wenselijk zijn. Ik ben iemand die al vanaf kleins af aan diverse diëten heeft moeten volgen, nu sport ik vooral veel om zo op gewicht te blijven, echter is elk steuntje/duwtje in de rug meer dan welkom. Om nog meer m’n doel te behalen icm heerlijk eten!

 70. Jessie Bosman says:

  Geweldig vind ik dit recept! Één van mijn favorieten. Mijn andere favoriet, waar nog geen WW-recept van is, is spaghetti carbonara (ik weet dat WW een zakje heeft voor witte saus, maar zakjes en pakjes is voor mij no-go). Echte goede carbonara! Yummm!

 71. Christa says:

  Wij houden heel erg van stamppot en dan met rookworst. Dat is natuurlijk niet zo WW-proof. Heb jij tips wat goed past als vervanging hiervan? Bijvoorbeeld bij zuurkoolstamppot.

 72. maureen says:

  wat een leuke actie! ik zou graag een lekker noodle gerecht ww proof zien, door alle sausjes is dit vaak lastig, en ik ben gek op noodles!

 73. Myrthe says:

  OEW!! Dit lijkt me echt heel fijn om me af te vallen! Ik ben al eens ooit een hoop afgevallen maar nu lukt het me niet meer zo goed om er weer mee aan de slag te gaan door mijn burnout. Ik denk dat deze manier dus echt goed voor me is!

  Een recept wat ik wel WW proof zou willen hebben zijn eigenlijk borrelhapjes. Het lijkt me erg lastig om daar gezonde keuzes mee te maken dus dat zal wel handig zijn!

  1. marjon says:

   Vandaag dit recept gemaakt, met een ander merk zoetstof. Hij is ontzettend klef en compact van binnen, twijfelde bijna of hij wel gaar was. Jammer, want de smaak is wel goed. Heb je idee waar het aan zou kunnen liggen?
   Binnenkort verder met een van je andere wwproofrecepten :)

   1. Sabine Author says:

    Hmm, dat is gek! Deze cake is wel wat compacter dan een normale carrotcake, maar klef is hij zeker niet. Heb je wel de juiste verhoudingen aangehouden van de zoetstof die je hebt gebruikt en niet de hoeveelheid in het recept?

 74. Marieke says:

  Ik heb nog nooit WW gedaan, maar ben de shock van (wat was het?) 20 punten per punt cheesecake nog niet te boven, haha. Daarom stem ik je WWproof citroen cheesecake. En als ik een suggestie mag doen; WW proof sushi? Of pizza? Of je chocofudgetaart!

 75. Simone Noorland says:

  Ik doe graag mee! A.s. mei wil ik me fijn voelen in een mooie strakke jurk op de bruiloft van mn zwager en schoonzus. Ik hoop dat je tiramisu WWproof kunt maken. Groetjes Simone

 76. Christien says:

  Na 3 zwangerschappen in 4 jaar is het nu tijd voor Christien 2.0! Ik heb het zwemmen weer opgepakt alleen het weerstaan van lekkernijen blijf ik moeilijk vinden in mijn drukke leven. Met WW als stok achter de deur moet het toch goed komen! Ik duim heel hard

 77. Tiffany says:

  Super lekker lijk mij deze Ik zou graag een keer een ww proof recept willen voor lekkere koekjes, knapperige.

 78. Christianne says:

  Wat een fijn recept! Ik doe ook graag mee met de winactie. :) mijn favoriete guilty recept wat ik wel skinny zou willen zien is een quiche. Het liefst eet ik die natuurlijk met bladerdeeg, spekjes, crème fraiche en kaas. Ik vraag me af of er een gezonde variant van te maken is!

 79. Marianne says:

  Ik zou heel graag wat kilo’s kwijt willen… Het wereldgrecht kip romana van knorr zou ik heel graag ww proof willen zien. Mocht ik niet winnen sluit ik naar alle waarschijnlijkheid zelf een periode af :) maar dit is wel heel welkom!

 80. Ellen says:

  Je recept ziet er heel goed uit! Voor mij dan wel zonder de frosting want ik kan niet tegen zuivel. Veel ww recepten zijn voor mij een uitdaging. Veel dingen kan ik makkelijk vervangen maar philedelphia light en huttenkase en kwark zijn ingewikkeld te vervangen. Gelukkig kan ik wel tegen harde kaas, geitenkaas en geitenyoghurt.
  Wat ik echt super lekker vind is een hazelnootschuimgebakje. Als die ww proof zou zijn en melkvrij dan ben ik super gelukkig!

 81. Arina says:

  Ook ik ben weer begonnen met sporten en gezonder leven. Maar help me! Ik droom over kaas! Ik zou heeeeel graag wat WW-proof kaasachtige items willen snacken. En tot die tijd doe ik het maar met dromen of aankomen.
  WW zal me zeker dat echte steuntje in de rug geven. Samen aan de slag!

 82. Oké deze carrotcake ga ik dit weekend gelijk uitproberen. Ik kan het half jaar lidmaatschap ook wel goed gebruiken. De laatste zwangerschapskilo’s gaan er hier maar lastig vanaf. Een beetje houvast zou fijn zijn! Vaak krijg ik s avonds vaak trek… Dus een gezond ‘snack’-recept kan ik wel gebruiken!

 83. Sanneke says:

  Nu al zin in deze carrotcake! Ik ben nu ook zwanger, maar na mijn zwangerschap wil ik ook weer starten met WW en dan lijkt het me heerlijk om dan ongestraft te kunnen genieten van een lekker stuk speculaas <3

 84. Patricia Essers says:

  Zou graag op een heerlijke en relaxte manier weer goed in míjn vel komen te zitten :-) tijdens mijn 2 zwangerschappen in de afgelopen 4 jaar heb ik alles te los gelaten en nu lukt het me gewoon niet meer om in een goed en fijn eetritme te komen:-/ wel alvast gaan sporten sinds een maand, nu nog the food part in een lekker ritme krijgen B)

 85. Anique says:

  Ik zou heel graag wel eens een recept voor brownies willen hebben, maar dan zonder ingrediënten als dadels etc. Dat gewoon ook echt lekker is!

  In 2019 ben ik ruim 10 kilo afgevallen en het doel voor 2020 is weer het zelfde, 10-15 kilo kwijt. Ik ben er van overtuigd dat langzaam afvallen beter is dan een snel crash dieet. Toch mis ik af en toe nu weer de stok achter de deur waardoor je ongemerkt weer wat meer snoept etc. Denk dat WW mij voor een tijdje weer de goede richting kan opduwen om uiteindelijk een gezond gewicht te bereiken! Het doel is totaal -35 kg dus heb nog een weg te gaan. Maar dat ga ik halen!

 86. D. Dinkla-Vink says:

  Ik doe ook graag mee aan deze mooie actie! Ik zou heel graag een recept zien voor ww-proof lasagne! Dat eet ik nu bijna nooit omdat het altijd zo een gigantische caloriebom is en de recepten die ik tot nu toe heb gevonden die mogelijk ww-proof zijn, vond ik écht niet lekker haha!

 87. Cindy says:

  Bananenbrood bananenbrood bananenbrood! Heerlijk!! Zo blij dat daar een WW proof variant van is! Te gekke actie dit! Nu duimen!! *verbrand ik daar al calorieën mee?*

 88. Edith says:

  Wat een leuke actie en ik ben benieuwd wat er vernieuwd is aan de ww. Dat is dus leuk uitproberen in een half jaar. Ik heb zelf een recept voor havermoutkoek en die zou ik graag ww proof zien

 89. Chyrelle says:

  Graag zou ik kans maken op het ww-abonnement. Heb het afgelopen jaar al gedaan met succes zeker 5kg kwijt. Maar door zwangerschap gestopt en die zit er weer aan. Ik ben op 30 december bevallen dus straks breekt weer het moment aan om op mn eten te gaan letten en daar heb ik hulp bij nodig. Ik weet dat ww ook programma heeft dat rekening houd met het geven van borstvoeding dus dat komt perfect uit. Het recept dat ik graag ww-proof zou zien is de Surinaamse baka bana met pindasaus. Dat is een in beslag gefrituurde bakbanaan die je met Surinaamse pindasaus eet. Het beslag is doorgaans gemaakt van bloem en wat suiker en spa rood. Surinaamse pindasaus is ook hoog in punten. gemaakt van verse pinda’s, sambal en suiker en kruiden en specerijen. Een van mn lievelingssnacks. Gaat standaard mee van de Surinaamse toko.

 90. Elisa says:

  Ik vind de calzone van ww echt heerlijk, pizza maar wel een die past!
  Kan je ook mee doen als je al lid bent van WW? Ik wil het over een half jaar weer goed oppakken. Ben nu namelijk zelf zwanger! Groetjes Elisa

 91. Martine says:

  Ik fiets elke dag langs de gebakkraam in de stad, elke keer weer zoveel zin in een lekkere (maar oh zo foute) appelbeignet. Daar zou ik dus heel graag een WW-proof variant van zien! Overigens klinkt dit recept voor carrot cake ook heeerlijk! Heel benieuwd, die ga ik zeker binnenkort uittesten.

 92. Simone says:

  Hi! Net als iedereen hier kan ik een zetje in de goede richting wel gebruiken! In mijn omgeving wordt ook gebruikt gemaakt van ww, ik zie goede resultaten en dat maakt me nieuwsgierig
  Mijn favoriete recept… arretjescake! Boter, chocolade, koekjes… onweerstaanbaar!

 93. Marloes says:

  Mijn favoriete ww gerecht is de wappeltaart alleen blijft die van mij op een of andere manier veel te nat. Tips of een wappeltaart 2.0zijn daarom altijd welkom. Verder ligt hier altijd een ww verantwoord bananenbrood in stukjes in de vriezer. Ideaal tussendoortje op het werk.

 94. Carola says:

  Hee! Ziet er goed uit!
  Laatste periode is het erg pittig geweest voor mij, 4 wk geleden een hartinfarct gehad en verder onderzoek daarover moet nog volgen.
  Ik heb ook al sinds mijn 15e type 1 diabetes. Daarmee is het erg lastig om af te vallen, ik denk dat het met WW stuk beter zal lukken! De discipline om alles bij te houden wat ik eet heb ik al dmv koolhydraten tellen.
  Allerliefste zou ik een lekker WW vervanger willen hebben voor de witte bon bon bloc repen… maar denk dat dat onmogelijk is haha
  Dus ik kies als recept jouw tomatenrisotto met chorizo, al zo vaak gemaakt en echt té heerlijk! Alleen wel een mega calorieën bom
  Ik duim duim voor de prijs

 95. Sanne says:

  Ben ontzettend nieuwsgierig naar WW, en eerlijk gezegd komt dat door jou en Miljuschka. Op Instagram zie ik veel WW-proof recepten voorbij komen en mijn favoriet is toch wel canneloni’s met spinazie en ricotta. Zó lekker.

 96. Lizzy says:

  Deze carrot cake is nu al mijn favoriete recept! De kindjes een gezonde snack na school en ik doe lekker mee. Ik zou dit graag wil winnen voor mijn vriend die een stok achter de deur nodig heeft om 25kg af te kunnen vallen. Hopelijk verminderen dan ook de pijnklachten die zijn hernia veroorzaken. Lekker kunnen eten en de levensstijl veranderen. Ik geniet van jouw recepten. Duidelijke uitleg en heerlijke gerechten

 97. Judith says:

  Hehoi, lijk me super fijn om te winnen zodat die weegschaal eind van het jaar 20 kilo minder aangeeft. Het WW programma is denk ik de ultieme aanvulling om mijn goede voornemen te behalen in 2020! Een recept wat ik graag ww proef zou willen maken is een monchou taart!

 98. Manon says:

  Heerlijk al die zoete WW proof recepten! Graag zou ik een WW proof Mac & Cheese of cheeseburger recept willen zien. Duidelijk dat kaas en zoetigheid mijn guilty pleasures zijn, waar ik moeilijk van af kan blijven (maar niet heel bevorderlijk zijn voor de kilo’s die ik eraf wil…). Een half jaar gratis WW zou me goed op weg helpen!

 99. Stephanie says:

  Dit zou ik heel graag willen winnen!!
  Momenteel ben ik nog in verwachting van mijn 1e kindje (38 weken). Vlak voor de zwangerschap was ik 12 kilo afgevallen met WW. Helaas zijn die en nog een beetje, of eigenlijk wel veel meer er weer bij. Kan niet wachten om weer te beginnen met WW! Maar uiteraard eerst een gezond kind op de wereld zetten!
  Mijn lievelingsrecept was de Paella van WW, maar omdat ik niet meer in de app kan, ben ik het recept ook kwijt geraakt. Ik zou het geweldig vinden om na de bevalling met je mee te doen!

 100. Lisanne says:

  Oeh die carrot cake ziet er goed uit! Zou graag een WW versie van Mac en cheese proberen of brownies. Beide super lekker maar wel veel calorieën en vetten. Zou echt goede motivatie zijn voor mij om WW te gaan doen! Woon nu sinds afgelopen kerst op mezelf en nog zoekende naar gezonde recepten en balans. Lijkt mij goede stok achter de deur om alles in te vullen wat ik eet en erop te letten. Wil graag 15 kg en ben al wel begonnen met sporten.

 101. Die ww-proof cheesecake ben ik erg benieuwd naar! Heb nog geen tijd gehad om hem te maken, maar staat op de to-do lijst ;). Ben dan ook erg benieuwd naar je aankomende recepten en hoop op dat half jaar abonnement van ww te winnen :D.

 102. Hannah says:

  Leuke actie! Top om het nieuwe jaar met healthy voornemens in te luiden! Ik zou de Red Velvet taart heel graag WW-proof willen. Lijkt me top

 103. Esmee says:

  Ik doe graag mee! Ik zou het liefst een ww proof versie van een citroen merengue taart zien

 104. Ja!! Ik wil wel winnen! En pannenkoeken, ik wil wel weten hoe je die ww-proof kan maken! We eten ze hier vaak Ah eind vd week als alle kinderen moe zijn en vullen ze met allerlei lekkers. Hoe houd je toch lekkere pannenkoeken zonder al die vette ingrediënten. Ik hoor zo veel positieve geluiden over WW.
  Mr omdat ik nu ff financieel moet opletten Ivm extra ouderschapsverlof is de drempel te hoog om er vr te betalen.

 105. Christel says:

  Ook bij mij kunnen er wel wat kilootjes af. Na bevalle. Te zijn van een prachtige dochter in maart… en dan die decembermaand. Ik heb er gewoon van genoten …
  Waaronder ook zeer regelmatig van de tomatenrisotto met chorizo… jeetje. Wat is die lekker en ontzettend makkelijk om te maken. Maar ja die mascarpone, die chorizo… allemaal moeilijk te weerstaan. Dus als die WW proof kan. Ga ik het 6 maanden makkelijk volhouden!

 106. Ik ben 30kg gegroeid WAAAAT??? Ja echt, nou ja na 30kg zwaarder dan voor mijn zwangerschap ben ik gestopt met wegen…..inmiddels weer op de weegschaal gestaan en diezelfde 30kg zitten er nog aan. Helaas heb ik ontzettend veel last van die extra kilo’s wat betreft fitheid qua lijf maar ik ga ervoor!! Sporten ben ik weer mee begonnen nu nog een goed voedingspatroon om mij aan vast te houden….

  Het recept wat ik heeeel graag ww proof zou willen ‘zien’ is een lauw warme gnocchi met gebakken parmaham, komkommer en wortel slierten, parmezaan en basilicum dressing. Zooo lekker!!

 107. Anouk says:

  Ah WW, nu Sam geboren is 29-11 zou dit perfect zijn om de zwangerschapskilo’s er af te werken! Ik ben echt dol op Snickers, mijn craving. Dus een home made gezonde snickervariant die ik kan snacken zou perfect zijn!

  Als avondmaaltijd zou ik wel graag een echt lekkere pastasaus willen maken, maar wel makkelijk te maken met 2 kleine kinderen!

 108. Oh ik doe graag op de valreep nog mee, zou goed uitkomen!
  Ik zou heel graag een ww versie van nacho’s willen hebben, absoluut favoriet hier.

 109. Maren says:

  Ah dit zou echt heel mooi uitkomen. In een ver verleden wel eens weight watchers gedaan en toen goed afgevallen. Nu 2 kindjes rijker, waarvan de jongste nu bijna 7 weken oud is dus mooie tijd om weer te starten! Ik ben gek op banoffee taart, maar kan me niet voorstellen dat die enigszins ww proof te maken is..

 110. Natasja says:

  Oh dat zou fantastisch zijn zeg..vorig jaar 20 kilo afgevallen met WW maar door hormoontherapie zit er nu weer 14 bij en baal er zo van….
  Mijn favoriete WW recepten zijn lekkere overnight oats en de mugcakes met kwark en veel fruit ♡

 111. Shirley says:

  Wat een leuke actie! Ik zou heel
  Graag willen winnen om een aantal kilo’s af te vallen. Ben al flink aan het sporten en op voeding aan het letten en wat kilo’s afgevallen maar dit is een mooie aanvulling. Ik zou graag een ww proof lasagne willen maken.

 112. Juliette Vosselman says:

  Een WW stamppot. Onmogelijk? Vast! Maar ik houd zo ontzettend van een heerlijke stamppot andijvie! Maar als ik dat eet… nja!
  Dat dus:)

 113. Manouk says:

  Wat zou ik graag voor de winter een WW-proof Rendang willen maken. Helaas kost de kokosmelk teveel punten, dus wel erg jammer dat ik dit moet skippen dit seizoen. Een WW-versie zou echt een uitkomst zijn!

 114. Lianne says:

  Mijn man en ik zijn ontzettende lekkerbekken en zitten ‘s avonds graag met een hapje en een drankje op de bank. Inmiddels is onze kleine man 1 jaar in mijn koppie komt er nu meer rust maar nu moet ik lichamelijk weer beter in shape komen. Hoe mooi zou het zijn om een stok achter de deur te hebben met WW. Toch lekker eten maar wel op een betere en verantwoorde manier. En een aantal recepten heb ik al geprobeerd van je en dat is nu al een feestje

 115. Ik heb al 2x eerder Weight Watcher gedaan en ben er zeker mee afgevallen. De tweede keer wat moeizamer en ik was niet helemaal tevreden met de nieuwe manier van tellen. Ik zie nu overal dat uit verschillende opties kan kiezen en ook weer terug kan gaan naar hoe het was. Ik zou dus eigenlijk gewoon weer moeten beginnen en deze prijs zou me net het zetje geven!

  Wat ik het meest mis met Weight Watcher zijn lekkere koekjes! Zou erg blij zijn met een WW-proof recept en mijn moeder ook, haha!

 116. Danielle Schols says:

  Oh dat ziet er goed uit. Nog nooit was ik zo zwaar als nu en ja het zal best aan de leeftijd liggen maar graag zou ik een gezonde levensstijl als WW willen proberen en die extra kilo’s kwijt willen. Wat ik moeilijk kan katen staan zijn (al) jouw hartige Guilty Pleasures (uhmmm tja dat extra gewicht komt niet van het luchthappen) dus als je een hartige fastfood friday WW proof kan maken dan komt het misschien toch nog goed met me!

 117. Rienke says:

  Ik zou dit graag winnen. Ik zou graag goede recepten willen die onze zaterdag patatdag kunnen vervangen. Ik kijk er naar uit om met WW aan de slag te gaan.

 118. Oeh dit zou echt top zijn! En eeen ww proof versie van nacho’s zou zeker een goed idee zijn

 119. Margit Albers says:

  Jouw brownies echt te lekker,
  Nog nooit ww geprobeerd maar misschien wel handig om samen met mijn man te gaan doen allebei minimaal 10 kg eraf zou erg fijn zijn als we in iedergeval lekker kunnen eten.

 120. Angela Bureo Gonzalez says:

  Wat een fijne actie! In het verleden Bennink met WW heel wat kilo’s kwijtgeraakt. Inmiddels net een kindje gehad en ondanks de borstvoeding willen die kilo’s er nog niet vanaf (verlof = meer tijd thuis = meer mogelijkheid om te snaaien).
  Een gerecht welke ik graag WA-prooi zou willen zien is de Red Velvet cake… en of de lemon-merengue cakes… of nou ja veel meer zoetigheid…!
  Succes nog met de laatste loodjes van je verlof :)

 121. Jetske says:

  Wat een leuke actie!
  Ik ben nogal een snoepert net als vele kids op mijn werk. (Lvb pubers) Ik ben erg benieuwd wat je nog meer voor een leuke ideeen hebt die makkelijk zijn, snel bereidbaar en WW proof zijn zodat ik dit lekkers ook voor en met de kids kan maken en hun hierdoor wel gezondere dingen mee geef!

 122. Wendy says:

  Wat een mooie actie voorzet nieuwe jaar! Ik zou heel graag een WW proof nachoschotel willen maken!

 123. Lisanne says:

  Deze heerlijke carrotcake gemaakt en ben dr dol op! Zou graag nog een paar heerlijke WW Proof recepten proberen als ik het half jaar abonnement win!

 124. Jessica says:

  Het recept wat ik echt ww proof zou willen maken is een lekker frietje met stoofvlees en saus maar voornamelijk wil ik leren hoe de geniet momenten op de juiste wijze toe te passen in mijn leven met overal wel een verleiding. En dat dat gewoon op de juiste manier kan zonder schuldgevoel ! Nu fingers crossed

  P.s. Die carrotcake ga ik snel proberen !!

 125. Annemieke says:

  Een Ww-proof-Biscuittaart om kindertaarten wat verantwoorder te maken.
  Mijn dochter wil graag mee kunnen doen met alles maar besef wat wel gezond is en wat niet is er nog niet helemaal. Verantwoorder genieten dus. Abonnement is dan ook voor haar zodat ze producten kan scannen om zo keuzes te leren maken ipv een opgelegd dieet

 126. Annemieke says:

  Om te zorgen dat mijn vriend ook bewuster met eten omgaat zou ik wel een lekker ww recept willen weten voor de standaard spek-kaas pannenkoeken. Zodat wij samen gezond het nieuwe jaar kunnen starten! Want dit is zijn favoriete gerecht.

 127. Marja says:

  Ohh,graag!ww is voor mij DE manier om af te vallen, alleen mijn portemonnee zegt nee helaas. Risotto met paddestoelen van ww is mijn favoriete recept.ik zou dit heel graag winnen om de laatste 10 kg kwijt te raken. Moet makkelijk lukken in een half jaar.

 128. Jessica says:

  Arretjescake! Simpel en lekker maar zoooo fout!
  Op de valreep doe ik nog mee.
  Wauw al tijden lang twijfel ik. Meld ik mezelf aan voor een afval programma of niet. En iedere keer zeg ik nee.. Ik weet toch hoe het moet een wat wel en niet mag. Maat helaas het lukt mij toch niet. Zou deze actie en probeer periode mij dan helpen? Om eens trots in de spiegel te kunnen kijken en zeggen. “Dit ben ik!”

 129. Ik wil graag meedoen voor mijn zus en haar twee kids van 14 en 16 jaar. Alledrie hebben te maken met overgewicht, mede veroorzaakt door de (vechtscheiding) van ouders. Moeder doet het heel goed met haar kinderen maar door drukte schiet het gezond koken en het inzichtelijk maken in gezond eten er bij hun in. Ik heb al meerdere keren geprobeerd WW onder de aandacht te brengen, maar financieel is dat nu niet haalbaar en de onbekendheid van WW voor hun is denk ik ook een dingetje. Wellicht, als zij winnen, dan kan dat het e.e.a voor hun verduidelijken en kunnen ze met z’n drieën profiteren !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close