Week van OMF #49-2022

In de laatste weken van het jaar voel ik me altijd een kip zonder kop. De piek van de drukte ligt altijd in de twee weken voor Kerst. Ik ben bezig met nog wat lastminute campagnes voor Kerst maar ben tegelijkertijd ook al aan het koken voor januari. Daarbij heb ik een start gemaakt met koken voor het Slowcooker boek want ook die moet in mei van volgend jaar af zijn.

En nu lijkt mei wellicht nog een heel eind weg, de tijd tussen nu en 1 mei heb ik hard nodig om het boek te maken kan ik je vertellen!

Het was dus een week waarin ik veel in de keuken en achter de camera stond maar waarop ik bewust alle avonden voor mezelf had gepland. Dat had ik wel even verdiend na het behalen van mijn tentamen vorige week.

Capture0026 2

Maandag

De week begon in de keuken met het koken voor januari en het schieten van nieuwe beelden voor oude content. Ik maakte een klapper van een tosti, bohhh – zó lekker was ‘ie! Het recept komt in januari jullie kant op.

IMG 3944

De rest van de dag was ik druk in de weer en maakte ik geen foto’s. ’s Avonds stuurde ik deze foto naar een van mijn vriendinnen om te laten zien dat ik goed aan mezelf dacht, haha. Daar maakte ze zich namelijk zorgen over. Mijn uitzicht was vrijwel iedere avond zo afgelopen week.

IMG 3952

Dinsdag

Dinsdag was een dag vol meetings. Om 09.00u begon het, gevolgd door een om 11.00u en eentje om 13.00u. Productief wel, maar gelukkig komt dit niet iedere week zo voor.

IMG 3956

Om kwart voor drie haalde ik Vic van school en samen gingen we een spelletje spelen. Super Mario Party op de Nintendo Switch. Vind het zo leuk dat hij nu een leeftijd heeft waarop je zulke dingen kunt doen.

IMG 3961

Na het avondeten ging ik met Vic richting karate en direct daarna racete ik door om te padellen met mama.

IMG 3962

Woensdag

Woensdag was mijn mamadag maar ’s middags zette ik vast de slowcooker aan voor het eerste boekrecept. Aangezien dat toch altijd een paar uur duurt, kon dat best even tussendoor.

IMG 3966

In de middag ging ik met de jongens naar Intratuin, die is natuurlijk helemaal in kerstsferen nu. Zo gezellig!

IMG 3968

Levensgevaarlijk die oliebollenkramen overal. Zeg daar maar eens nee tegen…

IMG 3982

Donderdag

Mijn kip zonder kop gevoel was AAN donderdagochtend. Ik wist echt even niet waar ik moest beginnen en mijn hoofd stroomde een beetje over. Gelukkig werk ik altijd met een planning en zorgt dat voor veel houvast.

IMG 3983

First thing: twee slowcookers aanzetten.

IMG 3987

Daarna dook ik de keuken in om te koken voor een klant en schoot ik een heerlijke kerstsetting voor een ander. Het is maar goed dat je op beeld nooit de rotzooi verder op tafel ziet, haha.

IMG 4008

Voor een andere samenwerking had ik bladgoud nodig en gelukkig werd dit heel snel geleverd. Ik was even bang voor vertraging bij de post, maar pfew.

IMG 4011

Vrijdag

Vrijdag werkte ik de hele dag thuis. Ik moest nog een aantal dingen fotograferen en nog een recept maken. De oliebollen die ik donderdag bakte gingen onder andere op de foto. Lekkeeeer!

IMG 4022

Ook kreeg ik een nieuwe voorraad van mijn Llaurat sinaasappels binnen. Vind het zo tof als er eentje tussenzit met de blaadjes er nog aan!

IMG 4029

Rond 16.00u was ik klaar met werk, tijd om nog even een uurtje met de strijkkralen te spelen met Vic.

IMG 4034

Eindelijk WEEKEND. Nog steeds blij met de verandering in het interieur beneden. Ik hing vrijdagavond lekker op de bank en bestelde ondertussen mijn kerstboodschappen vast bij Crisp.

IMG 4040

Weekend

Ons weekend was productief en daardoor maakte ik weinig foto’s. Vic had onder andere zwemles en we bezochten IKEA. Dat was al láng geleden.

IMG 4053

Gisteren tuigden we de kerstboom op en hingen we de middag op de bank. ’s Avonds kwam Vivian gezellig langs voor thee/wijn/bijkletsen. Dat was lang geleden en hóóg nodig. Heel fijn!

Aankomende week wordt een beetje van hetzelfde maar gelukkig heb ik ook een dag op kantoor op de planning. Zo fijn! Even een dagje niet koken en gewoon lekker typen, uitwerken, dingen afronden etc. Ik kijk er naar uit!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close