Week van OMF #33-2023

Week nummer twee met veel afspraken op de planning. De week vloog daardoor voorbij en voelde aan het eind van de week méga productief. Fijn, daar word ik in ieder geval blij van!

Ik had een onwijs gezellig diner afgelopen week, een héle leuke afspraak in Rotterdam, een bruiloft én ik pakte voor het eerst in lange tijd mijn studiemateriaal er weer eens bij.

IMG 9159

Maandag

De week begon met een kookdag, dat was alweer even geleden! Ik kookte vier gerechten en voor mij is dat redelijk ontspannen.

IMG 9163

In de middag zat ik voornamelijk achter de pc maar deed ik ook wat klusjes. Zo moest ik heel even met mijn auto langs de garage om de banden te laten checken.

IMG 9171

’s Avonds zat ik op de bank met een ventje dat het veel te gezellig vond om te gaan slapen. We lieten samen in het donker de hond uit en keken nog even tv tot we allebei naar bed gingen. Hij heeft het er de hele week over gehad, hoe gezellig hij deze avond vond.

IMG 9228

Dinsdag

De dinsdagochtend begon ik achter de pc en deed vooral wat administratieve dingen en voerde weer de nodige optimalisaties door op OMF.

IMG 9233

Om 13.00u zat ik klaar voor een meeting die uiteindelijk plots niet meer door ging. Echt tóp ja. Not. Aan het eind van de middag had ik nog een shoot en die ging gelukkig wel helemaal volgens planning.

IMG 9244

Woensdag

We deden lekker rustig aan op mijn mamadag. We gingen even langs opa en ’s middags dook ik de keuken in ter voorbereiding op het long table diner ’s avonds.

Vanuit mijn werkplek (Workmode) organiseerden we een long table diner met Aziatisch thema. Uiteindelijk zaten we met 10 vrouwen aan een lange tafel op het dakterras. Zó onwijs gezellig én heerlijk eten. We waren er al gauw over uit dat we dit vaker gaan doen.

IMG 9269

Donderdag

De donderdag begon rustig met een paar uur wegtikken achter de pc. Aan het begin van de middag stapte ik de auto in naar Rotterdam, waar ik een héle leuke afspraak had. Naar verwachting kan ik daar begin oktober meer over vertellen.

IMG 9272

Ik was al een tijdje van plan om mijn studieboeken er weer bij te pakken, maar moest echt een drempeltje over op een of andere manier. Donderdagavond lukte het dan eindelijk en dat voelde goed!

IMG 9273

Vrijdag

Na een hele beroerde nacht moest ik even opstarten vrijdag. Twee bakkies dan maar in plaats van de normale één.

IMG 9279

Ik werkte de hele dag achter de laptop en wipte ’s ochtends even langs kantoor. ’s Middags thuis werd het nieuwste en eerste boek van Simone bezorgd! Vol lekkere lunchrecepten zonder boterham. Heel fijn ook, de lunchboxen. Die komen goed van pas hier.

IMG 9285

’s Avonds was het tijd om me klaar te maken voor een feestje!

IMG 9287

Eén van de co-workers bij Workmode ging trouwen en we waren met een clubje uitgenodigd voor het avondfeest. Súper gezellig was het. Heb m’n voeten kapot gedanst, dus dat is een goed teken toch?

IMG 9297

Zaterdag

De zaterdag begon met een rondje markt en fruitinfuus daarna, samen met de jongens die weer thuis waren.

IMG 9298

In de wijk werd een kleedjesmarkt georganiseerd, dus we stapten op de fiets om verschillende kleedjes langs te gaan. Allebei de jongens haalden €3 uit hun spaarpot en daar hebben ze leuke dingen van gekocht. Goed lesje kritisch kijken en de waarde van geld leren.

IMG 9302

De rest van het weekend deden we rustig aan. Ik plukte de jongens zaterdagavond laat nog uit bed (ze sliepen nog niet hoor), er kwamen namelijk veel luchtballonnen over en dat vonden ze toch wel érg tof om te zien.

Gisteren haalde ik de woonkamer verder leeg, deden we boodschappen, bereidden we Vics spulletjes voor school voor en haalden we een ijsje.

En toen stonden we alweer aan het begin van een nieuw schooljaar! Vic gaat beginnen in groep 3 vandaag en deze week zullen we vast even nodig hebben om weer te wennen aan het ritme.

Ik ben zelf weinig aan het werk deze week, aankomende donderdag wordt namelijk de nieuwe vloer gelegd – woooohooo! De héle benedenverdieping moet leeg dus daar ben ik vooral druk mee deze week. Heel benieuwd hoe mijn huis er aan het eind van de week uit ziet!

Aan het eind van de week heb ik vriendinnendates op vrijdag, zaterdag én zondag, dus dat wordt ongetwijfeld fijn en gezellig.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close