Week van OMF #23-2023

Eindelijk is er weer wat ruimte gekomen om ver vooruit te werken qua content voor Ohmyfoodness en wat is die ademruimte fijn!! Daardoor kon ik net even iets meer van de zon genieten afgelopen week, lang leve mijn werk! en was mijn planning gestructureerd en heel erg goed te doen.

De jongens kwamen woensdag weer bij mij thuis en we hebben de dag gespendeerd op het strand, heerlijk was dat. Verder kookte ik een aantal nieuwe recepten en ging ik voor het eerst in lange tijd boksen.

IMG 7749

Maandag

De kindjes waren deze keer niet thuis aan het begin van de week, dus voor ik ging sporten besloot ik rustig de dag te starten. Ik vulde voor het eerst het Slow Down journal in die ik vorige week kreeg.

IMG 7750

Van slow down was een uur later geen sprake meer met een fikse bokszak training. Heerlijk was het wel.

IMG 7752

De lunch ging er naderhand goed in. Een snee zelfgemaakt desembrood met avocado en een eitje.

IMG 7754

De rest van de dag had ik computerwerk te doen en dat deed ik lekker in de zon, in de tuin.

IMG 7759

Hands Off heeft een nieuw product gelanceerd: vegan chocoladekoekjes. Lekker zijn ze hoor, het eerste pakje is al leeg. Oeps.

IMG 7769

Dinsdag

Dinsdag was mijn eerste kookdag van de week en na een paar uur zwoegen in de keuken en studio, at ik de lunch in de tuin.

IMG 7772

Zo mooi deze Afrikaanse lelies! Ik word wel blij van al die kleuren in de tuin.

Ik zou ’s avonds yoga hebben, maar de les kwam helaas te vervallen. In plaats daarvan ging ik lekker in bad en las ik mijn boek.

IMG 7779

Woensdag

Zo blij dat de jongens weer thuis zijn! Vic was op school, Cody had zin om te fietsen en naar de speeltuin te gaan, dus dat deden we lekker.

IMG 7790

Uit school reden we direct door naar Bussloo waar we ons de rest van de middag hebben vermaakt in de zon. Heerlijk dat zomerweer. Thuis gingen we nog even door in het badje in de tuin.

BK honing sesamkip HR 1

Donderdag

Kookdag nummer twee! Ik maakte een paar recepten voor OMF en kookte voor een campagne. Zweten wel hoor, gezien mijn fotografieplek boven op zolder is. Maar het is allemaal gelukt, zo fijn.

IMG 7834

Vic vroeg of ik het luchtbed wilde opblazen als hij op school was, dus dat heb ik gedaan. Paste precies, lol.

IMG 7837

Vrijdag

Van werken kwam vrijdag niet heel veel terecht, ik had veel andere dingen te doen. Gelukkig had ik mijn to do lijst voor de week al af én was er precies genoeg tijd om tussendoor naar yoga te gaan.

IMG 7839

Zaterdag had ik een vrijgezellenfeest en voor de lunch zou iedereen iets meenemen. Ik verzorgde het toetje: aardbeien tiramisu.

IMG 7841

Zo gezellig hè!

IMG 7844

Weekend

Het weekend startte dus met een vrijgezellenfeest. We gingen o.a. een drie uur durende tocht maken op e-scooters. Suuuuper leuk. Uiteraard met de nodige versnaperingen.

IMG 7847

Door die tocht merkten we overdag weinig van de warmte. Heel fijn.

IMG 7855

Na het avondeten gingen we de kroeg in. Dat was voor mij god ik weet niet hoelang geleden. Zéér gezellig!

De kindjes logeerden bij opa en oma van vrijdag op zaterdag en daar spendeerde ik een groot deel van de zondag ook. Een gezellig en vol weekend was het dus.

En nu is de nieuwe week alweer gestart. En die staat vól met afspraken. Ie-de-re dag staan er een of meerdere in mijn agenda. Van koken gaat dus weinig terecht komen vrees ik, maar gelukkig ben ik daarmee al een paar weken vooruit.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close