Week van OMF #10-2021

Na een heerlijk weekendje aan zee was het maandag gewoon weer volle bak aan de slag. Ik had deze week wat dingen te doen voor het NK Tosti Bouwen van ALDI, er stond een kookdag gepland voor mijn boek en ik had de eerste praktijkdag van mijn studie die, helaas, via Zoom plaatsvond in plaats van in real life. Woensdag was mijn eerste mamadag waarop Vic ’s ochtends naar school moest en het was best even gek om ’s ochtends maar één kind te hebben. Eén kind is geen kind zeggen ze altijd als je er meerdere hebt en dat klopte best wel.

IMG 0323

Maandag

Zoals ik al zei moest ik maandag volle bak aan de slag. Ik bracht voornamelijk tijd achter de pc door want ik had heel wat video’s te editen en recepten uit te werken. Ook werkte ik de webshopbestellingen weg, deed ik boodschappen voor de opnames van dinsdag en ging ik aan de slag met een campagne voor Good Catch. 

IMG 0325

Van Pianta ontving ik plantaardige pastasauzen. We aten er maandag direct een, de Piselli variant, en die smaakte prima.

IMG 0332

Dinsdag

Ik stond dinsdagochtend de hele ochtend voor camera om te filmen voor het NK Tosti Bouwen; de rest van de middag zat ik achter de pc om wederom het e.e.a uit te werken. Dit soort werkdagen zijn echt dagen waarop ik maar weinig foto’s maak. Ik zit dan in zo’n flow dat ik er ook gewoon niet aan denk.

IMG 0338

Woensdag

Op naar de basisschool om Vic weg te brengen. Best gek om daarna met alleen Cody terug te lopen naar huis hoor. Het was zo stil ’s ochtends!

IMG 0341

Toen Cody ’s middags in bed lag ging ik er met Vic even op uit. Tim werkt thuis dus het is fijn dat dit soort dingen dan even kunnen. We gingen met de auto door de wasstraat. Vind Vic onwijs leuk en het was vooral héél hoog nodig.

IMG 0344

Ineens stond er mooi cadeautje van Crisp op tafel: een houten taartplateau. Zo lief!

IMG 0347

Vic was ’s middags een appeltje aan het eten en Cody wil al-les wat Vic heeft hebben. Hij zetten op een gegeven moment zijn bakje dus maar op de grote tafel zodat Cody het niet kon pakken. Al deed de kleine boef wel zijn best, hahaha.

IMG 0349

Ik probeerde vast een paper te lezen aan het eind van de middag, maar met twee kinderen om je heen is dat niet te doen.

IMG 0351

Daarom ’s avonds in bad nog maar een poging doen – veel beter!

IMG 0352

Donderdag

Er stond een kookdag voor mijn boek gepland donderdag. Eind april moet ik alles inleveren dus ik ben lekker bezig.

IMG 0359

’s Avonds in bed nog even wat lesstof doornemen voor de praktijkdag van vrijdag.

IMG 0363

Vrijdag

Op de praktijkdag zelf maakte ik maar weinig foto’s. Tot 10.00u was ik nog even aan het werk en daarna zat ik tot 16.00u met mijn hoofd voor Zoom. Het was wel heel nuttig!

IMG 0372

Eindelijk weer eens een aflevering van Vikings kunnen kijken vrijdagavond!

IMG 0376

Weekend

We hadden echt een heel relaxt weekend. Het was zulk slecht weer dat we lekker binnen bleven. We keken televisie, lazen een boek, speelden met al het speelgoed…

IMG 0377

Het is hier serieus af en toe net een KDV met alles wat die jongens hebben.

IMG 0379

Ik las dit prachtige boek uit, eindelijk…

IMG 0381

Zaterdagavond stak ik mijn favoriete geurkaars aan…

IMG 0382

… en pakte ik mijn diamond painting er weer eens bij.

IMG 0385

All the shineeee!

IMG 0387

Gisteren was precies zo’n dag als zaterdag. Lezen, spelen en relaxen. Ik begon aan het zesde boek uit de serie.

Aankomende week wordt een hele drukke en rommelige week, iedere dag staat er wel iets op de planning! Zo moet ik twee dagen achter elkaar taart ophalen voor Vics verjaardag, die is namelijk woensdag jaren en dinsdag viert hij zijn feestje bij de gastouder (laatste dag!). Morgen kan Senna ein-de-lijk naar de trimmer en lig ik zelf rond etenstijd in de MRI. Woensdag wordt Vic vier, hoeraaaa! Donderdag wordt, wederom eindelijk!, mijn tattoo afspraak ingehaald. Deze stond in eerste instantie gepland voor 22 december maar kon vanwege de lockdown niet doorgaan. Nu mag ik en ik heb er zoveel zin in. In vrijdag heb ik ook bijzonder veel zin, dan ga ik naar de kapper. Ook die afspraken zijn door de lockdown meerdere malen verzet.

Een weekje van feest en veel privé-dingen maar ook écht een hele leuke week. Zin in!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close