Wat stond er op tafel week 13 – 2013

Het is weer zondagmiddag en dat betekent tijd voor Wat stond er op tafel. Week 13 was een vrij normale week met weinig bijzonderheden. Hoewel ik dol ben op stoofvlees en pittig eten mogen de frisse salades en zomerse gerechten ook wel weer op tafel komen hoor. Maar dat laat nog even op zich wachten geloof ik.. Wat stond er op tafel in week 13?

spaghetti pizza bakeZondag
Met mijn Foodblogswap collega’s hadden we afgesproken dat we tussen 25 en 29 maart het geswapte recept zouden plaatsen. Die moest ik natuurlijk wel eerst maken en aangezien ik koos voor een niet bijzonder gezond gerecht, moest dit op zondag gemaakt worden. Ik maakte de Spaghetti Pizza bake van Marina. Het recept en wat ik ervan vond heb je hier al kunnen lezen.

kipstoof in kasteelbierMaandag
Met gevoelstemperaturen van -15°C had ik zin in een gerecht dat je lekker warm maakt. En wat is daar nou meer geschikt voor dan een stoofpotje. Ik maakte mijn kipstoof in kasteelbier weer eens. Lekker winterse ingrediënten en een perfectie combi met aardappelpuree. Jammie.

chinees indische rijsttafelDinsdag
Eigenlijk zouden we vandaag Kip Cajun noodles eten, maar aangezien ’s ochtends vroeg al duidelijk werd dat Tim lang zou moeten overwerken vond ik het zonde om zoveel eten te moeten bewaren. Doorgeschoven naar de woensdag dus en ik haalde kliekjes van de Chinees/Indische rijsttafel van afgelopen zaterdag uit de vriezer. Het ziet er niet smakelijk uit, maar het tegendeel was waar. Ik at een restje gebakken rijst met kipsaté en wat tjap tjoy.

kip cajun noodlesWoensdag
Vandaag dan maar de Kip Cajun noodles! We vinden ze zo lekker! Pittig, maar met een romig sausje van cream cheese en boordevol groenten. Lekker en helemaal niet lastig te maken. Het recept vind je hier.

adfactor dinerDonderdag
Donderdag was voor mij een volle dag. Om 08.00 uur had ik al een afspraak in Voorst (nabij Apeldoorn) en vervolgens ging ik ’s middags naar Den Haag voor een drankje met Daniël en aansluitend het Adfactor bloggers event. Aangezien dit event van 17.00 – 21.00 uur duurde werd er ook voor het eten gezorgd. Er was een cateringbedrijf aanwezig dat een soort Mediterraans buffet had klaar gezet met heel veel lekkere hapjes. Op mijn bordje: antipasti, Spaanse tortilla (dus met aardappel), caprese salade, Kip Tandoori, ciabatta met aïoli en knoflookgarnalen. Héérlijk was het. En heel gezellig met onder andere Brenda en Pauline.

pizzaVrijdag
Eigenlijk zouden we vandaag een stamppotje eten met een gehaktbal, maar we waren ’s middags laat thuis en veel om over na te denken en dus had ik niet zo’n in om te koken. Tim had niet zo’n zin in een stamppotje dus bestelden we maar pizza. Ook lekker zo op zijn tijd! We namen de Hot Tandoori pizza en de Brooklyn Style pizza.

Zaterdag
Na een uitgebreide lunch met lekkere broodjes van de markt en een uitgebreid Paasontbijt in het vooruitzicht, hebben we zaterdag het diner overgeslagen. Niets voor mij, maar zo af en toe is het wel lekker.

Vandaag eten we bij mijn ouders, morgen bij mijn schoonmoeder. Zelf over het eten nadenken hoeft dus niet. Vrolijk Pasen!

Join the Conversation

 1. Sintha says:

  Ben erg benieuwd naar die kip cajun noodels!! Zeker eens proberen.. :) en dan lees ik verder zie ik mijn woonplaats (Voorst) staan.. Wat is er in helemaals naam voor jou daar te doen haha!! Saai dorpje :p

  1. Sabine says:

   Haha, Thermen Bussloo staat daar!

 2. Sandra says:

  Ziet er weer heerlijk uit allemaal!

 3. Hester says:

  ’t Is dat ik net heb gegeten, anders zou ik zo weer honger krijgen! Ziet er allemaal erg lekker uit. Ik zag al wat lekkere foodfoto’s verschijnen vanaf het AdFactor event, een lopend buffet vind ik altijd wel heel leuk en lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close