Viv’s Eetoverzicht week 29/2017

Goedemiddag! Vorig weekend zat ik in België op het moment dat mijn eetoverzicht online kwam, dit weekend zit ik in Duitsland, Hamburg om precies te zijn. Ik ben een weekendje weg met vriendinnen en ieder jaar kiezen we een andere bestemming die tot een paar weken voor vertrek geheim blijft. Deze keer organiseerde ik het samen met 1 vriendin en over de bestemming waren we deze keer heel snel uit. Want in Hamburg waren we nog nooit geweest, we hoorden er veel positieve verhalen over én het is op zo’n 3,5 uur rijden vanaf Deventer. Een niet ál te lange reistijd is een must aangezien we altijd pas om een uur of 19:00 op vrijdagavond kunnen vertrekken. Dus, Duitse maaltijden de laatste dagen ;-) En de rest van de week was o.a. door de organisatie van dit hele weekend, een beetje makkelijk.

Foto 16 07 17 19 23 35

Zondag

De laatste avond dat ik in Leuven, België was, at ik bij een restaurant op de Grote Markt. Beviel niet zo goed, maar daarover meer in mijn ‘Foodie in Leuven’ artikel dat later deze week online komt!

Foto 17 07 17 18 51 46

Maandag

Weer thuis en ik was van plan om boodschappen te gaan doen maar ik was zo lekker aan het werk dat dat er niet van kwam. Ik had ook al gezien dat ik nog wel wat kon fabriceren van wat we nog hadden dus ik maakte aardappeltjes uit de oven, gehaktballetjes en een salade met veldsla, komkommer, witte kaas en verse pesto.

Foto 18 07 17 18 26 53

Dinsdag

Deze avond liep geheel anders dan de bedoeling was, maar het pakte gezellig uit! Een bbq was gepland maar die kon helaas niet doorgaan. We (vriendinnenclubje waar ik nu ook mee in Hamburg ben) hadden wel allemaal de avond vrij gehouden dus we besloten te gaan picknicken aan de IJssel. Ik nam stokbrood, aioli, tzatziki en olijven mee. Er was een aardappelsalade, een pastasalade en wat fruit. Hartstikke lekker en de beste besteding van je avond met 28 graden.

Foto 19 07 17 17 57 01

Woensdag

Dinsdagavond rende ik snel de AH nog even in om de boodschappen voor de picknick te halen (weinig tijd), en griste hier en daar wat uit de koeling zodat ik voor de volgende dag alvast een salade in huis had. De ingrediënten dan. Ik heb echt maar gepakt waarvan ik dacht, ik maak er wel wat mee, haha. Het werd een rucola salade met hamblokjes, tomaatjes, sojaboontjes en wat kiemgroenten. Met een beetje balsamicoazijn erover en erbij een kipburger. Prima snelle en lichte maaltijd, vooraf aan een training.

Foto 20 07 17 21 41 40

Donderdag

Ik was donderdagavond laat klaar bij Penn&Ink, ik haalde onderweg brood bij Bökkers Mölle, ik moest nog boodschappen doen voor het weekendje weg en ik had nog even met mijn schoonzus afgesproken. Laat thuis dus. En ik was nog wel van plan een lekkere pasta te maken. Dat werd hem niet meer en ik had ook niet zo’n honger dus ik bakte twee eitjes. Wél op twee hele lekkere sneetjes brood.

IMG 4213

Vrijdag

De avond van vertrek richting Hamburg. Ik was overdag nog lekker druk voor OMF dus de pasta die ik donderdag eigenlijk wilde maken, maakte ik ook vrijdagavond niet. In plaats daarvan een snelle maaltijd; couscous salade met citroen en olijfolie, gegrilde courgette en aubergine, zongedroogde tomaatjes en witte kaas.

IMG 4256

Zaterdag

Hamburg! We reserveerden een paar weken terug al een plekje bij Hate Harry en ik bestelde er even wat gezonds: The California Bowl. En die bestond uit aardappeltjes, een lichte pindasaus, spinazie met sesam, bietjes, guacamole, rijst, courgette, wortel en sla. Heel erg lekker!! Ben van plan deze bowl thuis ook eens te gaan maken.

En nu hoop ik dat de komende week wat rustiger aan gaat. Al een paar weken vlieg ik van hot naar her omdat ik bij beide banen druk ben, ernaast nog leuke freelance klussen heb én ik had een hoop te regelen voor het weekendje weg. Een paar dingen zijn nu afgerond dus dat betekent dat ik weer tijd heb om een eetplanning te maken ;-)

Fijne zondag! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close