Viv’s Eetoverzicht week #15-2020

Welkom! In deze bizarre tijd, bij een nieuw eetoverzicht. Eentje die flink gevuld is met lekkere comfort food gerechten. En hoewel ik een flinke eetplanning maakte vorige week, en daar vervolgens ook boodschappen naar deed, hebben we ons eigenlijk gewoon volledig NIET aan die planning gehouden. Zo bestelden we dinsdagavond eten, had ik zóveel bereidde pompoen over dat ik daar nog een volledig ander gerecht mee kon maken en gisteren sloot ik deze eetweek af in het gras met niet een echte maaltijd, maar wel lekkere snaaierij. Zo maar even de hardloopschoenen aantrekken denk ik.

Eetoverzicht week15 Vivian 1

Zondag

Het was eigenlijk de bedoeling dat ik dit vorige week vrijdag al maakte, maar daar kwam het niet van. Op de een of andere manier weet ik goed mijn tijd te vullen deze dagen thuis, dus ik verplaatste deze ovenschotel (die wel even wat bereidingstijd nodig had) naar de zondag. Het was er eentje met veel kaas en champignons.

Eetoverzicht week15 Vivian 2

Maandag

Ik heb veel verse groenten in huis gehaald, onder andere om deze pizza’s uit de pan mee te maken. Ik grilde champignons, courgetteplakjes en aubergineplakjes met wat olie en kruiden in de oven. Samen met wat tomatenblokjes, mozzarella en verse basilicum op een wrap tot een pizza gebakken.

Eetoverzicht week15 Vivian 3

Dinsdag

Idee van Tobias. Heel goed idee van Tobias. We bestelden sushi bij Trinibra in Deventer (ik denk inmiddels mijn favo sushi hotspot in Deventer).

Eetoverzicht week15 Vivian 4

Woensdag

Ik maakte risotto met pompoen. En ik had dus een hele pompoen door de helft gesneden in de oven geschoven, met wat olie en kruiden erop. Ondertussen maakte ik de risotto en bij het snijden van de pompoen bleek dat ik aan een halve echt genoeg had. De andere helft sneed ik ook in blokjes en stopte ik in bakjes, daar heb ik op een andere dag nog wat mee gemaakt.

Eetoverzicht week15 Vivian 5

Donderdag

Hoewel ik me prima vermaak thuis, en alleen ons huis zo’n twee keer per week verlaat om boodschappen te doen, was ik toch écht wel even toe aan een eetdate met vriendinnen. Op afstand, in een mega tuin dus dat lukte goed. Vriendin maakte roti uit de slowcooker en dat was héél erg lekker.

Eetoverzicht week15 Vivian 6

Vrijdag

Part deux van het pompoenverhaal. Ik maakte een quiche gevuld met die halve aan blokjes gesneden pompoen, feta en verder ei, room en veel kruiden.

Eetoverzicht week15 Vivian 7

Zaterdag

Gisteren wandelden we naar de overkant van de IJssel en daar hebben we in het gras gezeten, alle bankjes waren immers bezet en dat is natuurlijk ook niet gek met dit prachtige weer. Ik had een paar speciaalbiertjes meegenomen en wat voor erbij. Achteraf gezien was dit mijn avondeten want ik heb hierna niets meer op.

Voor vandaag heb ik nog wel wat in mijn planning staan, voor de rest van de week bekijken we het nog.

Fijne zondag!

 

Join the Conversation

  1. Rachel Kromdijk says:

    Pesto en crackers.. heerlijk! en die risotto ziet er ook wel mega goed uit

    1. Vivian Author says:

      Haha ja was allemaal ook erg lekker!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close