Sab’s Eetoverzicht week 40/2018

Haallloooooo lieve mensen van het goede leven, daar ben ik weer! Vorige week hebben jullie het even ‘alleen’ met Viv haar eetoverzicht moeten doen maar hopelijk bood die jullie meer dan genoeg inspiratie voor de eetplanning van afgelopen week. Ik stond vorige week nog volop in de Pop-Up Cheesecakecafé-modus, vandaar dat ik het eetoverzicht een weekje heb overgeslagen vorige week. Was maar goed ook, we hebben vrijwel iedere dag mogen genieten van het eten bij Fooddock Deventer en hoewel dat allemaal gruwelijk lekker was, betekende dat niet per se gezond eten. Afgelopen week was echter ook nog een rommeltje hoor. Ik had een weekje vrij, maar omdat er geen boodschappenlijst was en ook geen mealplanning, bekeken we per dag vaak nog even wat het allemaal ging worden ’s avonds. Steevast betekent dat een rommelige eetweek bij ons maar vanaf nu wordt het allemaal weer beter.

fooddock

Zondag

Als je me volgt via social media dan weet je al dat het Pop-Up Cheesecakecafé een enórm succes was. Ie-de-re dag waren we uitverkocht en uiteindelijk heb ik voor zaterdag en zondag nog 58 taarten moeten bijbakken. Ongekend in ieder geval. Hoewel we op zondag eigenlijk open zouden zijn tot 21.00u, hadden we om 17.30u geen taart meer over. Wel bleven we nog even bij onze stand voor het geval er nog mensen kwamen en/of een boek wilden kopen, maar we bestelden ook verschillende hapjes en drankjes bij de andere keukens om ons succes te vieren. Nog even rustig wat eten en drinken voordat we naar huis gingen om mijn lieve mama af te lossen van het passen op Vic. Ik schrijf voor as. week nog een artikel over het Pop-Up Café.

magioni

Maandag

Hoewel onze koelkast nagenoeg leeg was, vond ik nog wel wat ingrediënten voor een simpele pizza! Ik besteedde maandag mijn hele dag bij de Veluwse Bron, ik had echt een verwenweekje voor mezelf ingelast – zalig, en lunchte daar vrij laat dus ik had niet zoveel trek meer. Ik belegde een bloemkoolbodem van Magioni met tomatenpuree, kruiden, parmaham en buffelmozzarella als avondeten. Vic at de andere helft van mijn pizza.

soep bruschetta

Dinsdag

Omdat we nog een HelloFresh-box zouden krijgen afgelopen week, deed ik dinsdagochtend snel wat boodschappen bij Albert Heijn. Ik had onwijs veel zin in soep en nam een flespompoen mee waar ik soep mee maakte. Het recept voor deze geroosterde pompoensoep met pumpkin spice en gepofte knoflook komt volgens mij as. dinsdag al online. Erbij aten we bruschetta’s, daar had Tim zin in namelijk.

maaltijdsalade zalm

Woensdag

Eén van de gerechten uit de HelloFresh-box was een aardappelsalade met gewokte broccoli en zalm. Vond ik om heel eerlijk te zijn net ietwat te saai en dus gebruikte ik de broccoli en aardappel om daar samen met feta, tomaat, sjalot en sesamzaadjes een salade van te maken. De dressing maakte ik van mayonaise, knoflook en citroenrasp en de zalm gaarde ik langzaam in de oven via deze methode. Lekker hoor!

sushi

Donderdag

Mijn laatste vrije dag was donderdag, vrijdag moest ik namelijk weer aan de bak. Tim had de hele dag een congres en at dus niet mee. Vic en ik waren met z’n tweetjes en omdat ik ’s ochtends bij de carwash een kortingsbon van SushiPoint kreeg, ik te horen kreeg dat CHEESECAKE de Bestseller60 is binnengedrongen én ik mijn laatste vrije dag wilde vieren, bestelde ik lekker sushi. Veel te veel, ondanks dat Vic er flink van mee at, maar gelukkig had Tim ’s avonds nog wel een beetje trek.

pasta

Vrijdag

Vanuit de HelloFresh-box hadden we nog shakshuka tegoed en soep. In beide hadden wij geen zin vrijdagavond – haha. Met de ingrediënten die we hadden maakte ik pasta. In de saus: tomaten, rundertartaar, knoflook, aubergine… lekker was het!

snackdiner

Zaterdag

Gisteren had ik een dagje met mijn papa. We lunchten en deden daarna een reeënsafari in Lage Vuursche. Tim wachtte me thuis op met dit mega snackdiner om 21.00u. Wat een verwennerij! Waarom mijn telefoon er zo’n beroerde foto van maakte weet ik ook niet. Sorry!

De laatste HelloFresh-box is geweest, we hebben geen gekke dingen meer op de planning voorlopig, alhoewel… ik heb nog twee reisjes in het verschiet dit jaar – haha, en dus begint het normale leven weer. Dat is ook hoognodig, niet alleen voor het ritme en de rust hier in huis maar ik moet echt weer wat aandacht gaan besteden aan OMF want alle content die ik had gemaakt voor de lancering van CHEESECAKE is op! Er staat vrijwel niets meer klaar en ingepland, dus ik weet wat me te doen staat…

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Ziet er allemaal heerlijk uit. Al ben ik heel benieuwd wat de reëensafari inhoudt?

    1. Sabine Author says:

      Wildsafari’s kun je boeken bij Staatsbosbeheer. Je gaat dan met een boswachter een natuurgebied in op zoek naar wild. In dit geval gingen we in Lage Vuursche rond schemering het bos in, op zoek naar reeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close