Sab’s Eetoverzicht #36-2021

Zo, had ik het me even een partijtje makkelijk met het avondeten afgelopen week! Ik had twee kookdagen ingepland op kantoor en aangezien ik met name bezig was met recepten voor het avondeten, kon ik voor vrijwel de hele week eten mee naar huis nemen. I-de-aal! Voor mijn gevoel heb ik dan ook nauwelijks gekookt, maar dat is natuurlijk totaal niet zo. Ik hoefde alleen ’s avonds de keuken niet meer in. We aten lekker en heel gevarieerd afgelopen week!

zondag 1

Zondag

We begonnen de week met een pakjesmaaltijd. Ik maakte de Lasagnette van Knorr want die wilde ik deze week zelf maken zonder het pakje te gebruiken. Ik at alleen met de jongens want Tim was een weekendje in Antwerpen en gelukkig vonden zij het eten ook lekker. De komkommersalade kleedde ik aan met wat sla.

maandag 1

Maandag

De boodschappen kwamen laat maandag maar de koelkast stond nog vol met kliekjes, dus daar aten we van. Ik vergat bijna een foto te maken, of nee – dat is eigenlijk niet waar; mijn telefoon sloeg de gemaakte foto niet op, maar gelukkig zat er nog een beetje in de pannen. We hadden een restje rijst met tonijnprutje en kip in mosterdsaus.

dinsdag 1

Dinsdag

Nog een keer lasagnette maar dan de zelfgemaakte variant! Lijkt het een beetje op de foto van zondag? Qua smaak was ‘ie in ieder geval top dus een zeer geslaagd zonder pakje-recept. Komt binnenkort online!

woensdag 1

Woensdag

Mijn ouders waren deze week op een camping in Egmond aan den Hoef en vrij spontaan besloot ik er met de jongens heen te gaan op woensdagmiddag. Het was zulk mooi weer! We reden pas na het avondeten weer terug dus we schoven aan voor een bordje old school macaroni. Zo lekker.

donderdag 1

Donderdag

Een AGV’tje maar dan een beetje anders. Op kantoor maakte ik heerlijke gehaktballetjes en die nam ik mee naar huis. Erbij hadden we rösti en wat gekruide kreukelfrietjes. Ik was in de veronderstelling dat ik nog heel wat groenten in de vriezer had liggen thuis, maar dat viel vies tegen – hahaha. Oeps, inschattingsfoutje! De hoeveelheid spinazie was dus erg karig.

vrijdag 1

Vrijdag

Vrijdag hoefde ik het eten alleen maar op te warmen. Ik had Kip Katsu curry gemaakt; hiervan komt het recept binnenkort op OMF. De gefrituurde kip was vanzelfsprekend niet zo krokant meer en omdat het al in repen was gesneden, viel het krokante korstje er tijdens het opwarmen ook af. Dat is een nadeel van eten op moeten warmen: het is nog steeds smaakvol, maar lang niet zo lekker als het kakeltje vers eten! Ik heb de kip uiteindelijk dus gewoon door de curry geschept. Primaaaa.

zaterdag 1

Zaterdag

Van Dr. Oetker kreeg ik afgelopen week een pakket thuisgestuurd met hun groentepizza’s en dat vonden we het perfecte eten voor gisteravond. The Good Baker heten de pizza’s en ze zijn er in drie varianten: Broccoli & Mushroom met spinaziebodem, Veggie Mix met zuurdesembodem en Spinach & Pumpkin Seeds met haverbodem. Ik moet héél eerlijk bekennen dat ik niet al te hoge verwachtingen had, maar ze waren erg goed te doen! Ook de kinderen vonden het lekker. Mijn favoriet was de Veggie Mix.

Deze week wordt het even he-le-maal anders. Alleen aan mijn eetoverzichten kun je al zien hoe gevarieerd mijn werk is, haha. Ik ben drie van de vijf doordeweekse dagen op pad waardoor ik echt even goed moet nadenken over de eetplanning. Het moet vooral niet al te ingewikkeld zijn allemaal. Vrijdag ga ik in ieder geval lekker uit eten met vriendinnetje Annemie – zin in!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close