Sab’s Eetoverzicht week 36/2017

Had ik vorige week voorspeld dat deze week ongetwijfeld net zo rommelig zou verlopen als de vorige, viel dat achteraf gezien best wel mee. Donderdag vloog ik met mama voor drie dagen naar Londen waar we heerlijk hebben gegeten iedere dag, maar de dagen voor vertrek deden we gewoon netjes. Ik had een mini-eetplanning en deed gewoon netjes boodschappen waardoor we lekker en gezond konden eten. Tijd voor een nieuw Sab’s Eetoverzicht!

wraps

Zondag

Normaal gesproken wordt er op zondag niet echt gekookt maar omdat we vrijdag al hebben gecheat en we beide zaterdag niet thuis aten, dook ik toch de keuken in. Wel voor een heel makkelijk maaltje. Ik maakte wraps, ik kocht wortelwraps met 45% wortel – erg lekker!, met tal van dingen die we nog in huis hadden: onder andere mais, zwarte bonen, vegagehakt en tomaat. Ik topte het af met avocado en strooikaas.

couscous met vis

Maandag

In de vriezer had ik nog scholfilet liggen en dit besloot ik maandag samen met couscous op tafel te zetten. De couscous maakte ik heel simpel met dille, witte kaas, komkommer en lente-ui. De vis vond ik niet zo’n succes. Heel veel graat, lastig van het graat af te halen… Doen we niet nog een keer zo, jammer.

tonijnburgertjes

Dinsdag

Gezond maaltje op dinsdag. Ik kookte zilvervliesrijst en maakte daarbij deze Japanse tonijnburgertjes. Van mayonaise, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, wasabi en honing maakte ik een dressing en erbij had ik wakame, edamame’s, mais en komkommer. Erg lekker!

kip met groenten

Woensdag

Woensdag kwam een vriend van Tim eten maar omdat ik zo druk was, hield ik het wel makkelijk. Ik roosterde een kippetje in de oven met daarbij salade en aardappels uit de oven.

prezzo1

prezzo2

Donderdag

We zijn in Londen, woohoo! Ik had mama voor haar verjaardag (in juli) 3 dagen Londen cadeau gedaan en deze week hebben we ze eindelijk geïnd. Op basis van voornamelijk jullie tips hebben we plekjes om te eten opgezocht afgelopen drie dagen en donderdag eindigden we de dag bij Prezzo. Zat aan de overkant van onze accommodatie en aangezien het een héle lange dag was, vonden we dat helemaal prima. Vooraf deelden we bruschetta’s en garlic bread met mozzarella, beide gemaakt op een pizzabodem. Als hoofdgerecht nam ik krab- en kreeftenravioli. Was ok, maar mama haar pasta carbonara was lekkerder.

wholefoods

Vrijdag

Omdat we vrijdagmiddag vrij laat lunchten en ’s avonds redelijk op tijd naar de musical van Aladdin gingen, deden we met het avondeten niet zoveel bijzonders. Bij Wholefoods laadden we bakjes vol met salade en ik met wat gemengde groenten en geroosterde aardappelen. Even rustig aan na al die snaaierijen. Die zie je later overigens voorbij komen in een Foodie in Londen uiteraard.

Zaterdag

Gisteren vlogen we rond etenstijd weer richting Nederland en hebben we het avondeten overgeslagen. Niets om te laten zien dus, helaas!

Aankomende week wordt het weer lekker druk en ik ben benieuwd of dit zijn weerslag heeft op het eten. Ik wil echt graag weer gaan werken met eetplanningen dus wellicht moet ik er maar gewoon weer eentje maken en kijken waar het schip strandt. Morgen zal ik ongetwijfeld véél honger hebben, in verband met een darmonderzoek moet ik nuchter blijven van vanavond 18.00u tot morgen 13.15u, bah. Dinsdag heb ik een filmdag met RTL (duurt de hele dag waarschijnlijk) en vrijdag heeft Tim een bedrijfsuitje waardoor ik alleen eet. Genoeg te doen en genoeg om rekening mee te houden dus ik ben benieuwd wat ik volgende week aan jullie kan laten zien.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close