Sab’s Eetoverzicht week 36/2018

Dag lieve mensen, vanaf mijn fijne eigen bank in ons fijne eigen huis. We zijn er weer! Na een weekje vakantie vieren met Vic in Frankrijk zijn we weer lekker thuis en kan het ‘normale’ leven weer beginnen. Zoals jullie weten verbleven we afgelopen week in een mobile home van Vancansoleil en dat betekent veel campingmaaltjes! Ik kwam er ook direct achter hoe lastig het is om te moeten koken voor jezelf en een dreumes want jee, wat zijn alle verpakkingen en porties in de supermarkten dan groot! We kwamen steevast wel met dingen over te zitten en daardoor aten we een aantal keer hetzelfde deze week, voedselverspilling is immers zonde en ach, op de camping maakt het me toch allemaal niet zoveel uit. Wellicht niet heel inspirerend dit eetoverzicht maar dit is wat we allemaal aten op de camping afgelopen week.

burger

Zondag

Wat fotografeert eten toch raar op glazen bordjes, haha. De eetfoto’s van deze week zijn echt heel gek. Maar goed, de campingsupermarkt had niet zo’n uitgebreid assortiment meer omdat het de laatste week was dat de camping open was. Maandag gingen we pas fatsoenlijke boodschappen doen dus zondag deden we het nog even hier mee. In het vriesvak vond ik een zak van Bonduelle met daarin aardappelblokjes, spekjes, boontjes, wortel en champignons. Daar bakte ik een deel van op, samen met een hamburger. Oh, en een flinke dot Franse mayonaise natuurlijk.. die zie je véél voorbij komen deze week dus ik waarschuw je vast.

pasta

Maandag

Pastaaa, één van mijn favoriete campingmaaltjes. Ik had nog volkoren fusilli van zaterdag en dat kookte ik samen met garnaaltjes, pesto en erwtjes. Eroverheen wat geraspte Emmentaler. Oh, en ik sneed de laatste plakjes spek er ook door bedenk ik me nu, dan waren die ook maar op.

cordon bleu

Dinsdag

Een heel flink bord op de dinsdag, maar het was wel lekker. Ik bakte aardappelblokjes en daarbij aten we doperwtjes, ook Vic zijn favoriet!, en cordon bleu. Was best een uitdaging trouwens, de stacaravan beschikte maar over één koekenpan dus de hele week moest ik een beetje passen en meten met het bakken van vlees en aardappeltjes.

worstjes

Woensdag

Ik had nog wat groenten uit de zak van Bonduelle over en wat aardappelblokjes dus die bakte ik woensdag samen op, dan hoefde ik namelijk niets weg te gooien. Erbij aten we chipolataworstjes. En Vic had trek zoals je ziet, haha.

pizza

Donderdag

De laatste volle dag op de camping, vrijdag zouden we namelijk weer gaan rijden. Alle restjes eten had ik opgemaakt dus de vriezer en de koelkast waren leeg. Op de laatste avond besloot ik dus een pizza af te halen. Kleine uitdaging wel, de afhaal ging namelijk pas om 18.30u open en dat is normaal gesproken het tijdstip waarop Vic klaargemaakt wordt om naar bed te gaan. Uiteindelijk heeft hij voor half zeven een hapje van Ella’s Kitchen gegeten, heb ik hem zijn tanden gepoetst en hem een schone luier gegeven en zijn we samen om half zeven nog even gauw pizza gaan halen. Eenmaal terug in de caravan Vic naar bed gebracht en zelf de pizza gegeten. Was lekker trouwens! Een héle dunne bodem, leek bijna wel Flammkuchen, en verder belegd met véél kaas, champignons en ham.

Vrijdag

Het plan was om vrijdagavond te overnachten in een hotel ergens halverwege de route, maar omdat Vic zich donderdag echt heel slecht voelde, ik had het idee dat hij een infectie of iets te pakken had – bleek niet het geval gelukkig!, besloot ik de reis van 11,5 uur in één keer proberen te maken. Ik had Vic toch liever in zijn eigen bed vrijdag dan ergens in een hotel. Als het niet zou lukken was ik alsnog gestopt hoor, maar gelukkig redden we het tot huis! Mijn liefste grote man had pizza besteld en die werden bezorgd toen wij thuis kwamen. Direct aanschuiven dus en nog een keer pizza haha! Geen foto van gemaakt want mijn telefoon telde even niet meer mee toen we thuis waren, sorry.

chinees 1

Zaterdag

De koelkast thuis was net zo leeg als die op de camping maar in de vriezer hadden we nog Chinees liggen. Ik had verwacht dat Tim dit wel had opgegeten, maar dat was niet het geval en dus aten we het gisteren. Is dat ook maar weer uit de vriezer!

Zo, en nu heb ik wel weer zin in lichtere maaltijden, veel groenten en vooral ook vis want dat heb ik afgelopen week wel gemist. Het relaxte is: ik hoef de aankomende weken niet heel erg na te denken over het eten want aankomende weken heeft vriendinnetje Pauline mijn hele eetweek bepaald; dit ga ik allemaal filmen en zie je dus binnenkort terug op OMF, en de twee weken erop krijg ik een HelloFresh box dus dat scheelt ook alweer drie dagen eten bedenken. Heel fijn in de drukke weken voor het Pop-Up Cheesecakecafé want waaaah dat is al bijna!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close