Sab’s Eetoverzicht week #23-2020

Zo, we gaan lekker alle kanten op in het eetoverzicht van afgelopen week. Het was dan ook wel een ietwat gekke week. Een korte week vooral! Pinksteren, de verjaardag van Tim, een mamadag… Ik werkte effectief maar 1,5 dag en dat is natuurlijk wel een beetje gek. Gekke dagen hebben ook altijd zo hun invloed op het avondeten en dus gingen we van lichte, zomerse maaltijden naar zwaardere kost die perfect paste bij het beroerde weer van de afgelopen dagen.

zondag

Zondag

Misschien wel mijn favoriete maaltijd van de hele week en ik begon daar al direct mee op zondag: pokébowl! Tim was bij vrienden dus ik at alleen met de jongens en maakte voor mezelf een heerlijke bowl met o.a. surimi en knoflookgarnalen, heerlijk. Voor Vic maakte ik een kleine snackplate waar ik ook de zeewierchipjes met sesam op deed. Vond hij super lekker.

maandag

Maandag

Bij een zomerse pinksterdag hoort een zonnig maaltje en lucky me want ik hoefde niet in de keuken te staan voor het eten van maandag. Tim maakte namelijk heerlijke club sandwiches en wat een zaligheid dat we die buiten hebben kunnen opeten. Op de sandwich zat o.a: truffelmayonaise,kippendij, spek, kaas, ei en diverse groenten.

dinsdag

Dinsdag

Geheel volgens planning aten we dinsdag deze overheerlijke panzanella. Ik maakte direct van de gelegenheid gebruik om een restje Romaine sla dat nog in de koelkast lag op te maken. Ik vind zulke broodsalades echt perfect met mooi weer. Super simpel en je kunt er zoveel in kwijt.

woensdag

Woensdag

Eigenlijk was het de bedoeling om een Griekse rijstsalade te eten woensdag, maar uiteindelijk had ik helemaal niet zoveel zin in de koolhydraten en liet ik de rijst achterwege. De kipgyros en tzatziki maakte ik alsnog, erbij ging een lichte salade met ijsbergsla als basis. Super simpel maar wel heel lekker.

donderdag

Donderdag

Mijn grote meneer vierde donderdag zijn dertigste verjaardag en we maakten direct van de gelegenheid gebruik om weer eens uit eten te gaan. Maanden was het geleden vanwege alle coronamaatregelen en stiekem waren we er enorm aan toe. We aten uiteindelijk bij het Farmer’s Steakhouse in Apeldoorn, toch wel een favoriete plek van ons. Zoals altijd koos Tim voor spareribs, ik ging deze keer voor de lamssteak die echt heerlijk was.

vrijdag

Vrijdag

Na een korte nacht waren we beide redelijk gesloopt aan het einde van de dag vrijdag en besloten we last minute pizza te bestellen. Vind ik stiekem echt wel prima om het weekend mee te beginnen.

zaterdag

Zaterdag

Voor vrijdag stond een pitabroodje met shoarma op de planning en dit verschoven we naar gisteren. Erbij ging een old school tomatensoepje. Op deze manier at ik het vroeger bij mijn ouders ook altijd: tomatensoep met flink veel vermicelli, gehaktballetjes en pitabroodjes met knoflooksaus en shoarma. Top!

Voor aankomende week moet ik alles nog een beetje bedenken. We hebben geen bijzondere afspraken of aparte dagen op de planning staan dus ik gok dat het maar zo eens een hele normale eetweek gaat worden. En dat is ook wel fijn! Normaal gesproken heb ik aan het eind van de week altijd al ideeën voor de eetplanning van aankomende week, maar nu niet. Ik moet dus echt even mijn best gaan doen om met iets lekkers op de proppen te komen. Nu al benieuwd naar het eetoverzicht van volgende week ;-)

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close