Sab’s Eetoverzicht week 1 – 2023

Zo jongens, daar zijn we weer! Na twee weken afwezigheid in verband met vakantie is het tijd voor het állereerste eetoverzicht van 2023.

Het was een rommelige en onzekere week wat betreft alles. Ik stond voor het eerst weer in de keuken voor OMF en het slowcookerboek maar ook was het moment van de verhuizing van Tim (mocht je het nieuws gemist hebben of geen Instagram hebben: we zijn niet langer meer bij elkaar) daar.

Qua eten verliep het dus allemaal zonder duidelijke eetplanning. Maar dat maak ik aankomende week wel weer goed.

zondag

Zondag

De kop ging er direct goed af in het nieuwe jaar met deze wazige foto. Sorry! Het idee was echter meer dan duidelijk hè? We haalden de pizzarette tevoorschijn en organiseerden ons eigen ‘pizza restaurant’. Zo noemt Cody het.

maandag

Maandag

Ik heb vijf minuten naar bovenstaande foto gestaard tot ik me realiseerde wat ik ook alweer had gekookt. Het was een mengelmoesje van vanalles wat nog in de keukenlade en vriezer lag. In het prutje zat: pompoen, spitskool, kip, kerrie en kokosmelk. En uiteraard ui en knoflook. Bleek hartstikke lekker te zijn!

dinsdag

Dinsdag

Voor dinsdag stond er een lekkere spaghetti bolognese op de planning met mijn eigen gemaakte bolognesesaus. Heerlijk.

woensdag

Woensdag

Woensdag was de eerste dag dat de jongens in hun nieuwe/tweede huis gingen slapen en we hadden besloten daar een feestje van te maken met z’n viertjes. Dat werd dus met zijn viertjes in Tims huis friet eten. Op een doordeweekse dag. Moet kunnen, het was immers nog vakantie.

donderdag

Donderdag

Op donderdag mocht ik ook nog aanschuiven, wat een luxe dat er een keer voor me werd gekookt in plaats van het zelf moeten doen. Een AGV’tje van gebakken aardappels met doperwtjes en een kip cordon bleu. Erbij nog börek met kip, die had ik overdag gemaakt voor OMF.

vrijdag

Vrijdag

Een prutje uit de slowcooker stond op de planning vrijdag. Ik kan nog niet zeggen wat het precies is, dat gaan jullie allemaal in september zien, maar lekker was het in ieder geval wel. En nee, het is geen chili con carne.

zterdag

Zaterdag

Tot het moment van koken wist ik gisteren nog niet wat ik ging eten. Stiekem is dat ook wel weer leuk, vaak tover ik op die momenten iets verrassends op tafel. Uiteindelijk trok ik een portie Siu Mai uit de vriezer die ik al eerder had gemaakt en maakte ik een eenvoudige maar héle lekkere miso noedelsoep met glasnoedels en babyspinazie. Ik gebruikte voor de soep de bouillon uit dit recept.

Ik denk dat ik maar zo eens heel vaak Aziatisch ga koken als ik in de weekenden alleen moet eten. Geen straf!

Aankomende week start ons nieuwe ritme officieel. Iedereen is weer naar werk, school en opvang en dat zal ongetwijfeld even wennen worden.

Ik sta in ieder geval weer genoeg in de keuken voor Ohmyfoodness en het slowcookerboek, dus ik hoef me denk ik niet heel druk te maken over het avondeten. Fijn!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close