Sab’s Eetoverzicht #47-2020

Oef, die eetplanning die ik vorige week had bedacht werd niet helemaal uitgevoerd zoals gehoopt. Mijn niet fitte gevoel van vorige week vrijdag zette helaas door met als resultaat dat ik vijf dagen thuis ben gebleven. De week begon dus helaas niet met geplande kerstgerechten en improviseren was echt even nodig. Gelukkig knapte ik halverwege de week weer op en kwamen die beloofde kerstgerechten er alsnog!

zondag 3

Zondag

We begonnen de week gelukkig met een kliekjesdiner. Zo min mogelijk moeite en toch een lekker maaltje op tafel. We hadden nog wat zelfgemaakte nasi in de koelkast staan en hadden Italiaans kipgehaktbrood over. Een gekke match wel maar het blijft zonde om eten weg te gooien dus liever gek eten dan eten in de prullenbak!

maandag 3

Maandag

Tim deed maandag even wat boodschappen (AH had een storing zondag dus boodschappen bestellen kon niet helaas) en het leek mij handig om niet te ingewikkeld te doen met het eten. Maandag aten we pasta met knoflookgamba’s en een restje spinazie en champignons dat nog in de koelkast lag. De saus maakte ik met gezeefde tomaten.

dinsdag 3

Dinsdag

Pad Thai ziet er altijd zo suf uit vind ik, een beetje smakeloos bijna en dat terwijl dit absoluut niet het geval is. Ik ben echt dol op Pad Thai en is een perfect maaltje voor doordeweeks omdat het méga snel klaar is.

woensdag 3

Woensdag

Voor woensdagavond moesten er weer even boodschappen gedaan worden en Tim had zin in een AGV’tje. Een AGV’tje bij ons is overigens nooit met gekookte aardappelen want daar zijn we niet zo van gecharmeerd. We aten gekruide krieltjes, witte bonen in tomatensaus (op verzoek) en boomstammetjes/slavinken (ook op verzoek haha).

donderdag 3

Donderdag

Donderdag stond ik eindelijk weer in de keuken van mijn kantoor en ik besloot even een inhaalslag te maken. Ik maakte op donderdag en vrijdag samen 10 gerechten, dus ik had ook het een en ander mee naar huis te nemen. Donderdag aten we Boeuf Stroganoff en hoewel je dat normaal gesproken met rijst of pasta zou eten, had ik een brood gebakken en ik vond het zonde die niet direct te eten ’s avonds. Het sausje van de boeuf was erg lekker om in te dippen met brood, dus win win!

vrijdag 2

Vrijdag

Het eerste echte kerstgerecht stond vrijdag op tafel, donderdag hadden we stiekem al iets voor de lunch haha! We aten vrijdagavond wat ik vorig jaar Kerst als voorgerecht serveerde: konijnenbout met mosterdsaus en geroosterde ui. Erbij hadden we aardappeltorentjes met knoflook en parmezaan. Beide gerechten komen na Sinterklaas online.

Zaterdag

Het eten van gisteravond krijgen jullie volgende week te zien! We hadden sinds laaaaange tijd weer eens een dinerdate met vrienden en de mannen stonden voor ons in de keuken! Zoals verwacht werd het laat, dus volgende week een langer eetoverzicht met ons uitgebreide diner van gisteravond.

Ik sta weer veel in de keuken aankomende week maar of er veel mee naar huis kan voor het avondeten is even de vraag. Een snelle blik op de planning leert me dat ik voornamelijk zoetigheid maak dus ik vrees dat ik ’s avonds thuis ook gewoon weer aan de bak, of beter gezegd: kook, moet. Veel makkelijke en snelle gerechten inplannen dus!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close