Sab’s Eetoverzicht week 34/2018

Hallo weer! Ik ben aan het bedenken wat ik deze week als intro bij dit eetoverzicht moet plaatsen maar ik weet het eigenlijk niet zo goed. Afgelopen week was namelijk een hele normale week, voor het eerst deze zomer haha! Tim werkte gewoon vijf dagen op kantoor, Vic ging drie dagen naar de gastouder en ik werkte ook iedere dag. We waren (en voelden) ons dus echt een standaard Hollands gezin met een duidelijke eetplanning waar ik me, zowaar!, ook aan hield. Komt ‘ie!

chinees

Zondag

We trapten af met een afhaal. Of nee, niet echt! We kwamen er namelijk achter dat er eindelijk een ‘Chinees’ – ik zet het even tussen haakjes want echt authentiek Chinees is dit natuurlijk niet – restaurant in Apeldoorn is dat ook bezorgd. Heel af en toe hebben we zin in Chinees maar nooit hebben we zin om het te moeten halen, nu zijn die problemen dus voorbij haha. We bestelden een maandmenu waarbij we bami en nasi kregen, kip in zwarte bonensaus, kipsaté en babi pangang. Je krijgt altijd zo belachelijk veel bij de Chinees, we hadden hier makkelijk met vier personen van kunnen eten.

tzatzikibowl

Maandag

Maandag filmde ik video’s en gelukkig kon ik een van de recepten die ik maakte gebruiken als avondeten. Na het filmen van kookvideo’s ben ik altijd zo gaar dat ik ’s avonds het liefst niet ook nog in de keuken wil staan. Overdag maakte ik in ieder geval tzatziki bowls, dat keek ik af bij Viv, het recept hiervan komt al heel gauw op OMF.

zoete aardappelsalade

Dinsdag

Het was alweer véél te lang geleden dat we zoete aardappelsalade hadden gegeten en dus zette ik dat dinsdag op tafel. Met gerookte zalm en verse geitenkaas deze keer. Jum! Het blijft een van mijn favoriete maaltijdsalades.

turkse pizza

Woensdag

In de vriezer lag nog flatbread en daar besloot ik woensdag Turkse pizza’s mee te maken. Wel met kipgehakt in plaats van rundergehakt, vind ik toch iets lekkerder. Erop zit ijsbergsla, cherrytomaatjes, augurk, feta, ui en een beetje knoflooksaus. Zo lekker.

noodles

Donderdag

Donderdag was ik nagenoeg de hele dag op pad, Tim ging uit zijn werk trainen en toen ik Vic had opgehaald en Senna had uitgelaten was het al half 6 en moest er nog gekookt worden. Dat klinkt niet zo laat natuurlijk, maar gezien we iets na zessen met Vic naar boven gaan om te badderen, nog even te spelen etc., had ik geen zin/tijd meer om nog heel lang met het eten bezig te zijn. Noedels dus, altijd een goede lifesaver bij weinig tijd. Ik kookte udonnoodles met Aziatische wokgroenten, beeflapjes, oestersaus, sojasaus en goed veel knoflook.

subway

Vrijdag

Subwaaaay! Het was best een lange dag vrijdag en eigenlijk had ik geen zin meer om te koken. Zowel Tim als ik hadden daarnaast ook niet echt trek meer in de visstoof die op de planning stond en dus haalde Tim een broodje op de terugweg. Ik at BLT op een cheese & oregano broodje. Normaal gesproken zou ik een hele nemen, nu ging ik voor een halve omdat ik ’s avonds nog met Nanda naar de bioscoop ging.

lindenhoff

Zaterdag

Gistermiddag reden we naar de Lindenhoff in Baambrugge omdat daar de Big Roast werd georganiseerd, een klein evenementje dat draaide om vlees. Bij de boerderij zit ook een supermarkt met lokale en biologische producten en daar namen we ons avondeten mee. Dry aged rib-eye, roseval aardappeltjes en mini champignons. Buikpijnvoer voor mij, maar heel af en toe heb ik dat er wel voor over.

Aankomende week wordt het allemaal een tikkeltje anders. Dinsdag ga ik namelijk uit eten met vriendinnetje Kevser, donderdag eten we bij mijn ouders en vrijdag gaan Vic en ik op vakantie naar Frankrijk – zonder Tim helaas ja, boo. We komen zaterdag aan op onze camping in Bretagne en ik hoop dat het me lukt om daar het eetoverzicht te uploaden, maar dat zien we volgend weekend nog wel even.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

 1. Marjon says:

  Ik ben ontzettend benieuwd naar de tzatzikibowl! Het idee van de turkse pizza neem ik mee, welke kruiden heb je op het vlees gedaan?

 2. Judith says:

  Zo, weer 3 van je ideeën gekopieerd :) Thanks!

  Ik ben ook erg benieuwd naar de Tzatzikibowl!

  1. Sabine Author says:

   Haha fijn, scheelt een hoop denkwerk voor de eetplanning :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close