Sab’s Eetoverzicht #43-2023

De herfstvakantie is voorbij en na een midweekje Landal en vakantievoer, ging bij ons het normale ritme weer in afgelopen week. Doordat ik een paar recepten moest maken voor Ohmyfoodness en klanten, kon ik redelijk vooruit gedurende de week.

Voor de foto’s moet ik inmiddels iedere keer naar mijn raam lopen, wil het nog enigszins toonbaar zijn. Voor- en nadelen hebben die donkere dagen hè.

IMG 0615

Zaterdag

Vrijdag kwamen we terug uit Landal en de hele dag zat direct vrij volgepland. Ik had ’s avonds sushi voor mezelf besteld en voor de dag erna was daar nog meer dan genoeg voor over. Twee avonden sushi achter elkaar, is absoluut geen straf.

IMG 0624

Zondag

De hele week was ik al aan het snotteren en hoesten, zondag was ik toch echt compleet gevloerd met een keelontsteking. Het enige waar ik dan behoefte aan heb, is verse kippensoep. En dus maakte ik die en at ik daar ’s middags en ’s avonds een kom van. ’s Avonds bakte ik er wel een tosti bij, omdat er restjes brood en kaas lagen die echt op moesten.

IMG 0656

Maandag

Maandag moest ik nog even bedenken dat ik naar het raam moest lopen om een foto te maken zoals je ziet, haha. We aten wel héél lekker: boeuf stroganoff uit de slowcooker!

IMG 0678

Dinsdag

Dinsdag was ik weer voor Iglo aan de slag en maakte ik risotto met spinazie a la crème en kipdijfilet. Dit is zo’n gerecht dat allebei mijn kinderen ook sowieso goed eten, het gaat erin als zoete koek.

IMG 0696

Woensdag

Op woensdag eten we meestal met z’n vieren of vijven en vaak is het dan echt zo’n makkelijke (eenpans) maaltijd. Woensdag was het een recept dat in de nieuwsbrief van november komt. Mocht je nog geen abonnee zijn: meld je dan voor 1 november aan, dan krijg je dit recept in je inbox.

IMG 0703

Donderdag

Ik was donderdag de hele dag in Amsterdam om te werken aan mijn bedrijf. Op de terugweg stonden we enórm in de file, daarna moest ik de hond nog ophalen van de opvang en uiteindelijk was ik pas om 20.00u thuis. Gelukkig stonden er restjes in de koelkast. Ik warmde wat risotto op en brak daar een bol buffelmozzarella boven.

IMG 0751

Vrijdag

Een AGV’tje om de eetweek mee af te sluiten. ‘Ronde patatjes’, zoals we ze hier noemen, met kip boomstammetjes die al uit elkaar vielen in de pan helaas, en geroosterde biet. Die laatste kocht ik vorige week op de markt in de volle overtuiging dat ik een lekkere risotto voor mezelf ging maken zondag. Maar ja, we hebben allemaal kunnen lezen hoe dat af liep. Als groenten erbij op vrijdag dan maar.

Aankomende week wordt mijn week een beetje anders. Morgen heb ik een dag vól meetings, vrijdag de hele dag opnames, ik kook twee keer voor Iglo en in het weekend is Cody jarig. Mijn eetweek zal hoogstwaarschijnlijk dus wat rommelig(er) verlopen, maar soms is dat ook juist wel leuk. Het doet in ieder geval een beroep op mijn creativiteit!

Fijn weekend! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close