Sab’s Eetoverzicht #4-2020

Laat ik dit eetoverzicht beginnen met het feit dat we momenteel in de weekenden flink aan het cheaten zijn maar dat het ons op doordeweekse dagen prima lukt om gezond te eten. Dat cheaten gaat niet helemaal bewust. Althans, onze weekenden zijn er momenteel naar dat we meer zin hebben om eten te bestellen dan dat ik zin/tijd heb om een bewuste maaltijd te koken. Iets met uitstapjes, etentjes en het gezinsleven. Neemt niet weg dat we afgelopen week echt heerlijk hebben gegeten! Pasta, wraps, rijst… het kwam eigenlijk allemaal wel voorbij en ieder gerecht was voorzien van een rijkelijke hoeveelheid groenten. Zélfs mijn pizza.

zaterdag 1

Zaterdag

Eerst nog even onze datenight van vorige week want dat hadden jullie natuurlijk nog tegoed. We gingen eten bij het Farmer’s Steakhouse in Apeldoorn want we hadden zin in goed vlees en een ongedwongen sfeertje. Dat kan daar altijd perfect! Overigens moet je alleen al naar het steakhouse willen voor de heerlijke knoflooksaus die ze daar hebben. Je krijgt het gratis bij het stokbroodje vooraf, jumm. Ik at overigens de Limousine Steak, rib-eye.

zondag 2

Zondag

Tim was zondagmiddag de hele middag weg en hij kwam thuis met de mededeling: “ik heb eigenlijk gewoon zin in pizza”. Zwak persoon dat ik ben stemde in en ik at een Double Tasty met truffelpizza op de ene helft en cheddar & pepperoni op de andere helft. De rucola die bij de truffelpizza hoorde gooide ik lekker over de hele pizza. Ik hou van rucola.

maandag 2

Maandag

De chili con carne die we gepland hadden staan voor de zondag verschoof dus uiteindelijk naar de maandag. Vorige week aten we deze met tacoschelpen, nu met rijst. Klodder Skyr erbij, wat geraspte kaas en verse avocado.

dinsdag 2

Dinsdag

Deze weken wordt onze vriezer weer flink gevuld met leveringen (no spon!) van Freshly Fish, Koop een Koe en Koop een Kip dus ik moest even de vriezer wat gaan leegmaken. We hadden nog rosbief liggen van onze vorige Koop een Koe levering dus die stopte ik lekker in de oven. Erbij groenten uit de oven met o.a. zoete aardappel, paprika en prei.

woensdag 2

Woensdag

Pastaaaa! Lekker groen ook zoals je ziet. Ik kookte volkorenspaghetti; deze ging door avocadosaus waar ik ook nog wat geroosterde paprika’s, knoflookgarnalen en chilipeper aan toevoegde. Uiteraard wederom gegeten met wat geraspte kaas – dat hóórt bij pasta.

donderdag 2

Donderdag

Om 17.00u moest ik met Senna bij de dermatoloog zijn afgelopen donderdag en helaas was dat niet in Apeldoorn. Pas om 19.15u kwam ik weer thuis aankakken en daardoor aten we pas toen de jongens op bed lagen. Gelukkig had ik het meeste ’s middags al voorbereid! We aten wraps met pulled jackfruit, een sausje van Skyr en een frisse salade.

vrijdag 2

Vrijdag

Tim vertrok vrijdagochtend voor een weekendje weg en aangezien ik ’s middags nog boodschappen moest doen voor het weekend, nam ik direct wat mee voor het avondeten. Ik wist van tevoren al dat ik geen zin zou hebben om uitgebreid te koken maar eten bestellen ging me ook te ver, dus ik nam iets makkelijks mee: röstirondjes uit de Airfryer met spinazie (met boursin) en kip-saté schnitzels. Zo onappetijtelijk die spinazie he – bleh.

zaterdag 2

Zaterdag

Vriendinnetje Nanda vierde gisteren haar 30e verjaardag bij Loetje in Amsterdam. Mijn ouders pasten op de jongens dus zodra Cody in bed lag sprong ik in de auto. Uiteraard, of nouja uiteraard… ik had deze dus nog nóóit gegeten, at ik er biefstuk met friet. HEERLIJK.

En toen was de week alweer voorbij. Of nouja, de eetweek dan. Wat we vanavond met het eten doen weet ik nog niet. Tim komt pas vanmiddag thuis dus ik laat het even afhangen van waar hij zin in heeft denk ik. Voor de rest van de week is de planning alweer rond. Het leukste is zaterdag, dan ga ik op solo retreat bij MooiRivier in Dalfsen en ik eet in het restaurant daar. Dat was de vorige keer zó lekker dat ik bijna niet kan wachten om te ervaren hoe dat nu is.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close