Sab’s eetoverzicht #23-2022

Mijn eetweek was er eentje van ‘we zien wel wat er op tafel komt ’s avonds’. Niet dat ik geen eetplanning had gemaakt hoor, maar plannen werden op het laatste moment gewijzigd, Tim was een paar keer laat thuis van werk, ik slingerde de barbecue aan voor een kookdag op de grill dus ja, het was een mengelmoesje van kliekjes en vers gekookt. Daardoor was de eetweek wel weer heerlijk gevarieerd!

zondag 1

Zondag

Vorige week vierden we nog het staartje van Tims verjaardag. Het was de bedoeling dat we gingen barbecuen ’s avonds maar vanwege de slechte weersvoorspellingen hadden we dat een dag vervroegd. Aangezien Tim mocht kiezen wat er dan gegeten ging worden, werd dat (heel verrassend) spareribs. Mijn buik was al dagen flink onrustig, dus ik koos voor een vegaburger i.p.v. spareribs. Die was lekker!

maandag 1

Maandag

Een vriend van Tim kwam eten maandag en aangezien hij vegan eet en we nog een laatste dagje weekend hadden, besloten we het onszelf makkelijk te maken en pizza’s te halen. Ik besloot van de kans gebruik te maken om de nieuwe diepvriespizza’s van Crosta & Mollica. Die zijn sinds kort te koop bij Albert Heijn en wauw! De lekkerste diepvriespizza’s die ik tot nu toe heb geproefd. Het smaakte echt naar een verse pizza en de bodem was lekker krokant. Aanrader dus.

dinsdag 1

Dinsdag

Dinsdag slingerde ik thuis de barbecue aan om een aantal grill-gerechten te maken die deze zomer online komen. ’s Avonds aten we daar natuurlijk een deel van. Op mijn bord zie je: gegrilde courgette met witte balsamico en Parmezaan, prei en groene asperges van de barbecue en surf & turf spiesjes met gamba’s en worst. Komt allemaal in de komende maanden online!

woensdag 1

Woensdag

Het avondeten van woensdag was een bonte verzameling van restjes – haha! Beer can chicken van de barbecue, broccoli met parmezaan en chimichurriboter uit de oven, een restje friet die ik heb opgekrikt in de Airfryer en een kaasbroodje.

donderdag 1

Donderdag

Donderdag was de eerste dag waarin ik echt de keuken in dook ’s avonds om te koken. Ik maakte weer eens mijn Kip Biryani, die hadden we allang niet meer gegeten! Zonder raita en ingelegde rode uien deze keer, maar wel met komkommerschijfjes.

vrijdag 1

Vrijdag

We aten met een kind extra aan tafel vrijdagavond en het leek mij een goed idee om een kinderfavoriet op tafel te zetten. Iedereen vindt dit altijd lekker en voor mij was het lekker simpel om te maken: spaghetti!

zaterdag 1

Zaterdag

We waren gisteren best wel even aan het tobben over wat te eten. Ik had best wel zin om te koken, zin in wat voedzaams en zin in de nodige groenten. Uiteindelijk grilden we een prachtig stuk bavette op de barbecue waar ik een soort tagliata mee maakte. Eigenlijk een soort salade met romaine, basilicum, parmezaan, bavette en balsamico. Erbij nog Caprese en Turks brood. Prima en heerlijk om buiten te kunnen eten.

Aankomende week is een rommelige week. Onze gastouder heeft een weekje vakantie waardoor Cody een week thuis is en zulke dingen hebben altijd direct weerslag op onze eetweek. Ik heb maar één dagje in de keuken gepland dus met name de laatste dagen van de week eten we wat nieuwe dingen. Wat we in de eerste helft van de week gaan eten, ga ik NU bedenken.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close