Sab’s Eetoverzicht #18-2021

Aaah wat een heerlijke eetweek hebben we achter de rug! We hebben twee dagen uitgebreid gegeten dankzij mijn verjaardag en op de andere dagen stond Tim in de keuken. Hoewel het met mijn knie na de operatie steeds iets beter gaat, is het lang staan nog wel een kleine uitdaging, zeker als ik overdag al het e.e.a. heb moeten doen. Gelukkig hadden we hier rekening mee gehouden en stonden er voor hem makkelijk te koken maaltijden op de planning. Veel ‘old school’ gerechten, maar wel erg lekker.

zondag 1

Zondag

Er stond een heerlijk grote schaal burrito’s op tafel vorige week zondag. Wel uit een pakje omdat Tim voor het eten moest zorgen, maar er staat – al zeg ik het zelf – een briljante vervanger zónder pakje op Ohmyfoodness die exact hetzelfde smaakt. De kinderen vinden dit eten ook erg lekker dus we hebben tegenwoordig een Family Pack nodig om genoeg op tafel te kunnen zetten, haha.

maandag 1

Maandag

Voor het avondeten van maandag moesten we even de vriezer induiken omdat de boodschappen later zouden komen. We kozen uiteindelijk voor doperwtjes (mijn fave!), mini aardappelkroketjes en een restje kalkoen. Voelde bijna een beetje aan als een weekendmaaltje maar nu ik thuis ben voelen alle dagen een beetje als weekend.

dinsdag 1

Dinsdag

Naar mijn smaak hadden we nog veel te weinig witte asperges gegeten en dus zette ik die op de planning voor dinsdag. Normaal gesproken eten we dit bijna iedere week als ze in het seizoen zijn; dit was pas de tweede keer. Lekker met een eitje, roasted ham en gekruide aardappeltjes uit de oven.

sushi

Woensdag

Woensdag was ik jarig, hoeraaaa! Wij hanteren altijd de regel dat degene die jarig is mag kiezen wat er ’s avonds gegeten wordt. Ik was er al vrij snel over uit dat ik sushi wilde bestellen, dat was immers alweer even geleden. Mijn schoonzusje at mee en de kinderen zijn ook dol op sushi dus het werden uiteindelijk twee grote schalen en verschillende warme snacks. We bestelden de sushi bij Green Leaf, daar is het ’t lekkerst van heel Apeldoorn als je het mij vraagt.

donderdag 1

Donderdag

Vriendinnetje Nanda kwam donderdag aan het eind van de middag langs en at mee. Van Albert Heijn kreeg ik, voor een campagne en ter ere van hun nieuwe Allerhande Wereldgerechten een GIGANTISCHE doos vol ingrediënten thuisbezorgd dus ik besloot lekker een aantal gerechten klaar te maken. We hadden Pad Thai, Fattoush, Labneh en flatbread met verschillende dips. Was echt ongelofelijk lekker allemaal, dus scoor die Allerhande nu hij er nog is!

vrijdag 1

Vrijdag

Kip kerrie stond er op de planning! Op mijn bord was het meer rijst, sperziebonen, bloemkool en kerriesaus met een beetje kip haha. Tim had geen zin in groenten erbij maar ik wilde dat wel echt dus mooi opgelost zo. De kindjes aten hetzelfde als ik.

zaterdag 1

Zaterdag

Pastaaaa! Het was mijn bedoeling om tagliatelle met tonijn te maken, maar ik kreeg van AH garnalen en die moesten op dit weekend. Pasta met garnalen dus en een tomatensausje met mascarpone.

Ik ben aankomende week nog thuis en hoop eigenlijk zelf wel weer een beetje te kunnen koken. Hoewel ik het stiekem helemaal geen probleem vond dat dit de afgelopen twee weken juist niet hoefde haha. Ik heb alleen nog geen flauw idee wat we allemaal op de planning kunnen zetten dus daar ga ik maar eens hard over nadenken vandaag.

Fijne Moederdag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close