OMF’s Eetoverzicht week 44

Zucht, wat een rommelige eetweek was het weer. Ik had zo’n mooie planning gemaakt maar doordat mijn boek er ineens was liep er veel in de soep. Absoluut geen probleem hoor, ik eet met liefde een bordje rijst met vlees nadat ik mijn boek voor het eerst in handen heb gehad. Verder gingen we een avondje uit eten om de release te vieren en aten we verder vooral simpel en snel. Een niet zo bijzonder OMF’s Eetoverzicht deze week, sorry. Hopelijk is aankomende week een tikkeltje meer inspirerend, al vrees ik ervoor.

Zondag

Ik had gehoopt hier een heel lekker diner te kunnen laten zien, maar helaas! Op zondagavond vlogen Nanda en ik terug vanuit Marseille en sloegen hierdoor het avondeten min of meer over. Mijn avondeten bestond uit een wit pistoletje met kaas, komkommer en tomatentapenade dat ik aan boord van het vliegtuig kreeg. Geen foto van gemaakt, missen jullie ook niets aan!

borrelplank

Maandag

We trapten de werkweek af met een weekendmaaltje, dat is ook wel eens leuk! Ik moest aan de slag voor MezMez; het resultaat hiervan hebben jullie afgelopen woensdag kunnen zien. Het borrelplankje aten we maandag als avondeten. Jummie.

korean_beef

Dinsdag

Dinsdag ging het allemaal een beetje anders dan verwacht. Om 15.00 uur kreeg ik ineens een telefoontje van Willemijn (mijn redacteur cq. uitgever) dat mijn boek was gearriveerd. Omdat ik écht niet nog een dag wilde wachten besloot ik de auto in te stappen en naar Amsterdam te rijden. Door vele files was ik uiteindelijk heel laat thuis waardoor het eten een beetje in de soep liep. Een klein beetje maar gelukkig. Ik had ’s ochtends de slowcooker al aangezet voor Korean Beef dus dat aten we gewoon en ik vroeg Tim er rijst bij te koken. Beetje jammer dat we hierdoor de gewokte paksoi die ik erbij had gepland misliepen maar ach. Het bordje ziet er wel uit als hondenvoer nu maar trust me: het smaakte. Op zo’n dag maakt dat me echt niet uit en had ik zelfs genoegen genomen met een tosti.

zoete_aardappel

Woensdag

Het avondeten van woensdag was echt súper simpel en een beetje inspiratieloos. Wel lekker en dat is natuurlijk het belangrijkst. Ik bakte een mixje van zoete- en normale aardappelblokjes en voegde daar paprika, champignons, ui en pittige worst aan toe. Wat lekkere kruiden en specerijen en klaar! Was erg goed te doen en vooral lekker met een beetje knoflooksaus.

sate

Donderdag

Dinnertime buiten de deur! ’s Ochtends kreeg ik het bericht dat mijn boek bezorgd ging worden bij iedereen die hem van te voren had besteld en aangezien dat voor mij het teken was dat het boek er nu dan écht is, was dat reden genoeg om het te vieren. Samen met Tim ging ik na zijn CrossFit training uit eten. We streken neer bij Eetcafé Fijn in Apeldoorn, lekker gezellig en een beetje kneuterig zelfs. Als voorafje had ik een trio van Italiaanse vleeswaren en mijn hoofdgerecht bestond uit Varkenshaassaté met lekkere friet. Ziet er een beetje troosteloos uit zo op het bord, maar ik vond het wel lekker. Typisch eetcafé voer, maar soms kun je daar gewoon zin in hebben.

courghetti

Vrijdag

Vrijdag aten we de Courghetti met garnalen uit de oven nog een keertje. Vorige week zag je deze al voorbij komen maar toen maakte ik er geen foto’s van. Deze keer deed ik dat wel en als de foto’s zijn gelukt kan ik binnenkort het recept met jullie delen.

pata

Zaterdag

Gisteren was ik de hele dag aanwezig op De Tasty in de Jaarbeurs, een geweldige dag was het. Voor het avondeten hadden we niets ingepland, we wisten immers  niet hoelaat ik thuis zou zijn en of ik überhaupt thuis zou eten. Uiteindelijk mikte Tim patat in de Airfryer en had hij ’s ochtends op de markt Kippeling gehakt. Prima maaltje na zo’n heftige dag.

Aankomende week wordt ook weer lekker druk. Vandaag ben ik in Soest voor de herfstwandeling met Honig. Ik maak, lekker bij een vuurtje – hoe herfstig wil je het hebben!, een van de soepen die ik voor ze heb gemaakt. Ik hoop dat de wandelaars net zo enthousiast zijn over de soep als ik was toen ik hem voor het eerst maakte.

Voor de rest moet ik hard aan de bak, volgende week vlieg ik namelijk naar Curaçao en met mijn boeklancering op de planning aankomende donderdag is het me niet gelukt om heel erg ver vooruit te werken. Dat moet dus even gebeuren want op Curaçao heb ik niet de mogelijkheid om te koken. Hopelijk lukt het allemaal. We’ll see!

Fijne zondag iedereen!

 

Join the Conversation

 1. Simone says:

  Al met al toch een hoop lekkere dingen hoor. Ik ben heel benieuwd naar het recept van de Courghetti met garnalen uit de oven, ziet er top uit.

 2. Margot says:

  Wat gaaf dat je boek er nu echt is! En het blijft leuk om te zien wat je gegeten hebt, ookal vind je het zelf simpel.

 3. Wat leuk dat je in Apeldoorn ging eten. Super leuke en lekkere foto’s

  1. Sabine Author says:

   Ik woon in Apeldoorn he ;) dus eet er wel vaker haha

 4. Laura - Dagelijkse hap says:

  Super gaaf dat jouw boek er nu eindelijk is :D

 5. Tamara says:

  Hmm wat lekkers weer allemaal!!

 6. Lotte says:

  Ik vind het er allemaal hartstikke prima uitzien:) Alsof je als foodblogger elke dag de meest fantastische maaltijden in elkaar draait, leuk om te zien dat er ook ‘gewone’ dingen op het menu staan, en lekker friet enzo.

 7. Mama van Vesper says:

  ziet er allemaal lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close