OMF… krijgt een baby! #7 | Babykamer roomtour

Woohoooo, het is weer tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate! Inmiddels ben ik alweer 18,5 week zwanger. Bijna op de helft. De spannende 20-wekenecho komt steeds dichterbij en de kleine meneer begint steeds actiever te worden. Vooral ’s avonds als ik in bed lig voel ik hem draaien en schoppen. Nog niet heel hard en nog niet heel duidelijk, maar hij is zeker aanwezig. Ik ben zo benieuwd wanneer de eerste echte ’trap’ voelbaar is, al vind ik het ook prettig dat op dit moment mijn ribben nog gespaard blijven, haha. Afgelopen weekend zijn Tim en ik aan de slag geweest met de babykamer. De grote meubels staan inmiddels en de kamer is ook al aardig aangekleed. Af is ‘ie voorlopig nog niet, maar in deze nieuwe video geef ik al wel vast een roomtour. Want hoe heerlijk is het om in een verse babykamer (en bij iemand thuis) te neuzen?!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ps. Volgende week bestaat de zwangerschapsupdate uit een Q&A. Mocht je dus vragen hebben: let me know!

Join the Conversation

 1. Fleur says:

  Altijd leuk, zo’n roomtour!:)
  Ziet er al gezellig uit hoor!
  Ik ben wel benieuwd: waar gaat die deur naast de ladenkast naartoe?

 2. Eveline says:

  Gave kamer, ideale tip om meubels te kopen die niet persé babymeubels zijn.. Leuk om de update te bekijken elke week..

 3. Roxanne says:

  – Welke tips heb jij voor zwangere dames die nog niet zo ver zijn als jij zelf? (ik zelf ben nu 12 weken zwanger)
  – Draag je, behalve je sportkleding, al zwangerschapskleding? Zo ja, waar heb jij fijne kleding gekocht?

  ps: leuk truitje draag je!

 4. Eveline says:

  Ik heb nog een vraag voor de Q&A. Had je van te voren bedacht dat je veel geld kwijt zou zijn aan alle babyspulletjes? Heb je tips om het niet al te gek te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close