OMF… krijgt een baby! #3 | Babykamer & de Blije Doos

Hoewel mijn eigen week retedruk was vorige week in verband met de perstrip waar ik nu mee weg ben, was het een rustige week in de zwangerschap. Ik ben op het moment dat jullie dit lezen 14,5 week zwanger en in de veertiende week gebeurt er gewoon niet zo bijzonder veel. De termijnecho is geweest en de nekplooimeting is achter de rug. Nu is het wachten geblazen op aankomende woensdag. Met 15 weken + 1 dag krijgen wij namelijk, hopelijk, te horen welk geslacht ons kindje heeft. Dat is als de baby in de goede houding ligt dan. Wel maakten we in deze video een start met de babykamer en ontving ik de Blije Doos van Prénatal waarvan ik de inhoud aan je ga laten zien. Volgende week wordt hopelijk weer iets spannender!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

 1. Arjanne says:

  Sudocreme is ook voor babybillen toch? :p.
  Lijkt me heel leuk om zo’n doos te krijgen en uit te pakken. Mooi buikje krijg je al hoor! Heb je zelf al een idee wat het wordt? Of totaal niet?

  1. Sabine Author says:

   Volgens mij kun je sudocrème echt overal voor gebruiken. Ik hoorde vandaag zelfs dat het goed tegen puistjes helpt, haha! Ik heb zelf vanaf het begin het idee dat het een jongetje is, maar nu de datum dichterbij komt waarop we het krijgen te horen begin ik steeds meer te twijfelen.

   1. Arjanne says:

    O echt? Dat wist ik niet! Wondermiddeltje dus ;-).
    Spannend! Ik ben benieuwd :).

 2. Laura says:

  Ik vind de baby-updates erg leuk! Ik gok dat je een meisje krijgt :D Heb je zelf al een voorgevoel?

 3. Tessa says:

  Hi Sabine, ik volg je via fb en Instagram en kwam daarom nu zo op de blog en bij je filmpje. Erg leuk want ik ben ook zwanger! Vandaag 15 weken dus we schelen een paar dagen. Deze box kan ik ook ophalen en weet dus nu ongeveer wat erin zal zitten! De etos box kan ik ook ophalen. Zelf heb ik nog niets gekocht, dat wil ik doen als ik weet wat het wordt . Dat is rond de 20 weken pas. Leuk dat jij het volgende week al weet!

  1. Sabine Author says:

   Wat leuk, dan schelen we maar drie dagen inderdaad! Ik kreeg toevallig ook het ophaalbericht voor de Etos/OudersvanNu box. Is toch weer een cadeautje he! Ik hoop dat de kleine er goed voor ligt tijdens de geslachtsbepaling. Wie weet is het (nu al) een eigenwijs kind en weten we het nog niet ;)

 4. Margot says:

  Leuk zo’n box en wat spannend dat jullie bijna weten of het een jongen of meisje wordt. Ik ben benieuwd!

 5. Joyce says:

  Leuke video weer! En spannend zeg nog even en je weet of er een jongetje of een meisje in je buik groeit. <3

 6. Salima says:

  Wat leuk van je zwangerschap. Ik ben ook zwanger zaterdag 15 weken! En wat toevallig ik heb ook last van pds. Echt zwaar gehad in het begin. Nu steeds beter gelukkig. Dankzij probiotica. Echt aan te raden.
  Spannenddd. Geniet vd zwangerschap en alles eromheen. Superleuke blog heb je

 7. Marloes says:

  De Babydump (gekke naam maar gewoon een soort Prenatal) heeft ook een leuke box. Weet niet meer precies wat er in zat, maar was voor mijn gevoel wel de meest praktische (en minste reclame ;))
  En als je wilt blijven sporten, maar meer gericht op de zwangerschap is Mom in Balance een tip! Geniet van je zwangerschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close